Aj skambinsiu rytoj vėl į avialinijas, ir ieškosiu ko nors protingesnio nei pirmąkart pasitaikė..
taigi aš ne viešbuty gyvensiu, tame ir esmė
draugė dirba UAE, todėl galėtų mane iškviesti.
Aj skambinsiu rytoj vėl į avialinijas, ir ieškosiu ko nors protingesnio nei pirmąkart pasitaikė..
QUOTE(moocho @ 2013 02 10, 17:57)
taigi aš ne viešbuty gyvensiu, tame ir esmė
draugė dirba UAE, todėl galėtų mane iškviesti.
tik dirbt neuztenka
QUOTE(Kristin @ 2013 02 10, 19:07)
Kristin, a kodel akeles vartai?
Moocho, nepergyvenk, Emirates padaro vizas. Ir drauge tavo gali padaryt. Jo, dirbti neuztenka, reikia dar ir noro turet ja padaryt. Nu i da biski pinigu. Psio.
QUOTE(Elbi @ 2013 02 10, 19:41)
Kristin, a kodel akeles vartai?
Kokia ten ta patirtis? 
Moocho, nepergyvenk, Emirates padaro vizas. Ir drauge tavo gali padaryt. Jo, dirbti neuztenka, reikia dar ir noro turet ja padaryt. Nu i da biski pinigu. Psio.
Patirtis tokia ,kad kai mes skrydom atostogu per BA tai buvo problemu ,nes BA nedaro vizu ir viesbutis kuriam buvom ir nesudares sutarties nedaro vizu, tai teko ieskot zmoniu kurie ten gyvena
QUOTE(Kristin @ 2013 02 10, 20:50)
vienas pazistamas dirba Etihad avialinijose ten ir jis negalejo padaryt man vizos, nes jis nera UAE pilietis ,nors dirba ir gyvena ten ... bet tai po to padare man viza UAE pilietis ,bet aisku jis draugas,o ne siiap kazkas uz pinigus
tai va tokia ir patirtis.Bet gal dabar pasikeite kas nors 
Nebutinai turi buti pilietis. Tik jeigu nera giminystes rysio, kvieciantysis ir kvieciamasis turi buti tos pacios tautybes ir tos pacios lyties. Tai cia oficialiai. O siaip yra begales ir kitu budu
QUOTE(Elbi @ 2013 02 10, 20:27)
Nebutinai turi buti pilietis. Tik jeigu nera giminystes rysio, kvieciantysis ir kvieciamasis turi buti tos pacios tautybes ir tos pacios lyties. Tai cia oficialiai. O siaip yra begales ir kitu budu 
visko gali but, as nesigilinau i visa sita,tik parasiau kaip man buvo
QUOTE(moocho @ 2013 02 10, 16:17)
gal kuri iš gyvenančių UAE buvo ką nors pas save "išsikvietusi"?
planuoju skristi pas draugę, gyvenu Vokietijoj, bet pasas lietuviškas..važiuočiau viena, nakvočiau pas draugę (lietuvė, Dubajuj). Paskambinus į UAE ambasadą Vokietijoje, pasakė, kad vienintelė galimybė gauti vizą - kad draugė mane iškviestų, ir man užsakytų vizą. Bet tai kaip viskas vyksta, gal kas susidūrėt? kiek tas malonumas mano draugei kainuos, reiks jai kažkaip mano paso duomenis žinot? ir iš kur man būt tikrai, kad oro uoste jie turės visą informaciją ir mane praleis? ..

beje skrisčiau su Fly Emirates, tai pasiskaičius jų puslapy, jie leidžia online užsisakyti vizą, jei tik nusiperki bilietą. Bet kai ten paskambinau paklausti,- tai moteriškė telefonu nieko man nesugebėjo atsakyti, tik - skambinkit į ambasadą
planuoju skristi pas draugę, gyvenu Vokietijoj, bet pasas lietuviškas..važiuočiau viena, nakvočiau pas draugę (lietuvė, Dubajuj). Paskambinus į UAE ambasadą Vokietijoje, pasakė, kad vienintelė galimybė gauti vizą - kad draugė mane iškviestų, ir man užsakytų vizą. Bet tai kaip viskas vyksta, gal kas susidūrėt? kiek tas malonumas mano draugei kainuos, reiks jai kažkaip mano paso duomenis žinot? ir iš kur man būt tikrai, kad oro uoste jie turės visą informaciją ir mane praleis? ..
beje skrisčiau su Fly Emirates, tai pasiskaičius jų puslapy, jie leidžia online užsisakyti vizą, jei tik nusiperki bilietą. Bet kai ten paskambinau paklausti,- tai moteriškė telefonu nieko man nesugebėjo atsakyti, tik - skambinkit į ambasadą
"issikviesdavom"
QUOTE(Smėlio Migla @ 2013 02 08, 14:42)
siaip tai turetu isduot, transitine, man atro ji yra iki 72 ar 96 valandu. draugas pries 2 metus dares, tai dave, bet isdavimas 7 valandas uztruko, tai jau nekazi kas lieka.
na ner ten kazkokie stebuklai, jei cia kazka randat, tai pirkit, jei nerandat, Dubajuj rasit(tikriausiai).
na ner ten kazkokie stebuklai, jei cia kazka randat, tai pirkit, jei nerandat, Dubajuj rasit(tikriausiai).
Vat sakau uzsienio puslapiouse pilna info apie tokias vizas ir kad kaina ju 165 AED,bet tas istatymas yra nuo 2008m tai sakau gal kas pasikeite ir nepakeite info gal LT i koki juoda sarasiuka pateko
o del laiko tai mes norim pasizvalgyt i turgu ta nulekt ir i dykuma
Dar labai norejom nusipirkt kvepalu ir o vyras aukso grandine
QUOTE(lanvin @ 2013 02 15, 01:18)
Dar labai norejom nusipirkt kvepalu ir o vyras aukso grandine
mat sako kaip as cia visur keliauju ir tokios neturiu
sklide gandai kad ten labai pigu tai kokios realios reikaliuku kainos?
Nea, nu, mergos, jūs duodat su tokiais klausimais!
Mane domina apsipirkimas Dubajuje, tai dar paklausiu
vis komentarai, kad ten brangu, tai man idomu, ar kainu lygis yra siaip ausktesnis negu Europoj? Pasiziurejau kokios parduotuves yra prekybcentriuose, ir galvoju vat H&M ar Gymboree vaikam rubeliu pripirkt.. Nu bet jei ten viskas brangiau vien del to, kad Dubajus, tai nieko gero
Arba domina Louis Vuitton. Kainos USA, EUR, DE praktiskai tokios pacios, tai negi Dubajuje jos gali buti zymiai didesnes tu paciu daiktu
Mes jau uz poros savaiciu iskeliaujam, kaip laukiu
QUOTE(hermess @ 2013 02 15, 13:58)
Mane domina apsipirkimas Dubajuje, tai dar paklausiu
vis komentarai, kad ten brangu, tai man idomu, ar kainu lygis yra siaip ausktesnis negu Europoj? Pasiziurejau kokios parduotuves yra prekybcentriuose, ir galvoju vat H&M ar Gymboree vaikam rubeliu pripirkt.. Nu bet jei ten viskas brangiau vien del to, kad Dubajus, tai nieko gero
Arba domina Louis Vuitton. Kainos USA, EUR, DE praktiskai tokios pacios, tai negi Dubajuje jos gali buti zymiai didesnes tu paciu daiktu
Taip,butu idomu jeigu kuri vietine pakomentuotu
O mes jau sekmadieni
QUOTE(luju @ 2013 02 15, 14:09)
Taip,butu idomu jeigu kuri vietine pakomentuotu
, Gymboree siunciuosi ir manau, labiau geras kainas gaunu as ,negu ten rasiu
siaip kiek cia skaiciau, nieko stebuklingo ten su tom kainom nera, tai labai sopintis ir nepulsiu, del smalsumo ikisiu nosi i tuos ju didziuosius centrus,ar viena centra, kad susidaryt nuomone...o siaip vaziuoju ATOSTOGAUT
O mes jau sekmadieni
O mes jau sekmadieni
o kaip faina
as tai noriu viska suderint
su tais pirkimais tai yra taip, kad is usa ar uk perka dazniausiai su visokiom akcijom atrakcijom, nuolaidu kodais, tai uztat ir gaunasi taip pigiai.. o jei imt kainas be nuolaidu, tai kitas reikalas.. tai vat man ir idomu, ar skiriasi tos kainos be nuolaidu..