QUOTE(hermess @ 2013 02 15, 14:16)
o kaip faina

as jauciu is viso spirgesiu pora dienu pries kelione
as tai noriu viska suderint

manau per 2 savaites spesim ir pamatyt, ir pasidegint, ir pasismutkint
su tais pirkimais tai yra taip, kad is usa ar uk perka dazniausiai su visokiom akcijom atrakcijom, nuolaidu kodais, tai uztat ir gaunasi taip pigiai.. o jei imt kainas be nuolaidu, tai kitas reikalas.. tai vat man ir idomu, ar skiriasi tos kainos be nuolaidu..

kitas dalykas kaip perki vietoj, tai gali paciupinet medziaga ir t.t., savi pliusai
na H&M pavyzdziui toks kaip ir visur, bet va kokie mothercare kainas gerokai padidine. jei daiktas Anglijoj kainuoja apie 20 svaru, tai dubajuj 160dhs. zaislu kainos irgi didesnes (su kokiu elc lyginant, nes nuo 80 svaru kaina palieka apie 700 dirhamu). ir siaip kokybe kiek kitokia, negu esu Londono parduotuvese.
QUOTE(luju @ 2013 02 15, 14:26)
sutinku, bet ..reikejo man cia jus paskaityti ir ilindau i Dubai Mall, eina peklon...kiek pardziu vienoj vietoj,nezinau kaip reiks su savim susitart elgtis ramiai
tai virtualiai tikriausiai ilindot. realiai dar baisiau viskas atrodo

mano vyras sakydavo, jei kazko nori gaut, nuvesk mane i Dubai mall, po pusvalandzio pildysiu visus tavo norus

nes jam panika kildavo nuo tos parduotuves. o siaip jei is tikruju rupi ja aplankyt, bent i kas antra parduotuve uzeit, tai skirkit tam diena
QUOTE(luju @ 2013 02 15, 16:57)
Mergaites, ar kuri buvot tam Dubajaus delfinariume, kurioje vietoje jis yra,ar verta eiti,noriu vaikui parodyti koks dziaugsmas tie delfinai, vaikui greit 4, ar ten ilgai uztruktume
Fudzairoj ka pamatyt verta??? tik mecete al Bidija ir kazkokios viduramziu pilys
jis senojoj miesto daly, su viesuoju transportu vargu ar nusigausit, vistiek taxi imsit, tai ir nuves jus tan, kur reikia. ir jei norit pigiau, tai eikit pirmadieni arba penktadieni, laiko neprisimenu, ju puslay pasiziurekit.
QUOTE(luju @ 2013 02 15, 17:47)
neturiu supratimo,tik zinau ,kad naujas, nesenai atsidares
del nesenumo, tai kiek gyvenome, tiek jis buvo
dar prisiminiaiu, niekas nekomentavo ir neklausinejo del restoraneliu. tai rekomenduociau turath al mandi Jemeno virtuve. kiek esam buve ir patys, ir su sveciais, visi buvo suzaveti.

If God will send His angels, and if God will send a sign, and if God will send His angels, would everything be alright?