Įkraunama...
Įkraunama...

Bodyflex pratimai

Sveikos visos!
Siandien pirma karta pabandziau kvepuot. Per pietus grizau namo, tai kol dar tusciu skrandziu buvau - galvoju pameginsiu. Visai neblogai gavosi viskas, tik galvoju kaip cia rytais ta padaryt, kad namiskiu negasdint, nes garsai tai keisti tokie - suo net striktelejes isleke is kambario... lotuliukas.gif O po mankstos taip atsargiai, issigandes priejo, puole uostinet ar man viskas gerai. biggrin.gif

Grizus po darbo vel eisiu kvepuot - visai patiko. Noriu pratimus isbandyt smile.gif Jauciu, kad ''uzsikabliuosiu''...
Atsakyti
sveikos emrginos.reiks ir man bandyti kvepuoti.pries nestuma kazkiek dariau pratimukus tai tikrai padeda jie.turejau net vaizdo irasa kaip kvepuoti ir kokius pratimus daryti.jei ka dimins rasykit i az bandysiu persiusti.
Atsakyti
QUOTE(Azija @ 2011 03 30, 14:24)
norint pakeisti apimtis, reikia keisti gyvenimo buda, kitaip viskas sugris atgal. Zinoma, gali buti, kad jus visa likusi gyvenima po 4 nebevalgysit  ax.gif  Dar- visi suliekniejusieji akcentuoja jog reikia valgyti daznai!!! Kuo reciau valgot, tuo labiau organizmas stengiasi isisavinti, nes nezino kiek jam reikes badauti. Pries miega uztektu 3 val nevalgyti. Ir vaisiai vakarienei netinka- angliavandeniai maziau judant virsta riebalais.
Be to, nesakau jog visiskai nebesportuoju- tiesiog sokineju per virvute, darau tempimo pratimus, siaip mankstele visom kuno dalims darau. Ir energijos padaugeja, ir svoris krenta, ir i laikrodi nereikia ziureti smile.gif
Megaukites maistu ir lieknekite  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Ir Ma @ 2011 03 30, 16:14)
Sveikos visos!
Siandien pirma karta pabandziau kvepuot. Per pietus grizau namo, tai kol dar tusciu skrandziu buvau - galvoju pameginsiu. Visai neblogai gavosi viskas, tik galvoju kaip cia rytais ta padaryt, kad namiskiu negasdint, nes garsai tai keisti tokie - suo net striktelejes isleke is kambario...  lotuliukas.gif  O po mankstos taip atsargiai, issigandes priejo, puole uostinet ar man viskas gerai.  biggrin.gif

Grizus po darbo vel eisiu kvepuot - visai patiko. Noriu pratimus isbandyt  smile.gif Jauciu, kad ''uzsikabliuosiu''...

Oi geras, kad prajuokinot thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labas mergytes as esu tikra karve..tiesa neperdedu..sveriau 105 to jau per daug..pradejau daryt bodyflex pratimukus..aisku simuliavau nedariau tiek laiko kiek priklauso kai kuriomis dienomis nedariau..devyniu dienu rezultatas nepatikesit 29 cm..as ir netikejau..net prasiau sesers kad pamatuotu..smagu buvo kai nuvaziavus pas mama gavau komplimenta kad gerai pilva itraukus laikau biggrin.gif zinojau kad pilva as stoviu isvertus..ir jo nera..jega galvoju.idomu kaip toliau seksis tiesa svoris mano dabar 98 kg.aisku pasilaikau biski kadangi nesu maisto verge..ipratau valgyt daug darzoviu, jokiu bandeliu, padazu riebalu..
Atsakyti
praejo mano pirmoji BF savaite, 2 dienas simuliavau ir nedariau pratimu ax.gif
Bet vistiek sulaukiau rezultatu -7cm thumbup.gif
Net nesitiki man, po 1-2cm nuo visur nutirpo. Dar nesimato plika akim, tad toliau stengsiuos ir lauksiu dar geresniu rezultatu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2011 04 03, 17:59)
labas mergytes as esu tikra karve..tiesa neperdedu..sveriau 105 to jau per daug..pradejau daryt bodyflex pratimukus..aisku simuliavau nedariau tiek laiko kiek priklauso kai kuriomis dienomis nedariau..devyniu dienu rezultatas nepatikesit 29 cm..as ir netikejau..net prasiau sesers kad pamatuotu..smagu buvo kai nuvaziavus pas mama gavau komplimenta kad gerai pilva itraukus laikau biggrin.gif zinojau kad pilva as stoviu isvertus..ir jo nera..jega galvoju.idomu kaip toliau seksis tiesa svoris mano dabar 98 kg.aisku pasilaikau biski kadangi nesu maisto verge..ipratau valgyt daug darzoviu, jokiu bandeliu, padazu riebalu..

labas,palaikau tau kompanija mirksiukas.gif aš kolkas sveriu 89,tai noriu -10padaryt iki maudimo sezono g.gif ,mano ugis tik 162,tai turiu sverti idealiausiai 62,bet kur jau tiek tyikrai nenumesiu iškart,o dar ir laiko turiu kol grisšiu į darbą ax.gif o dar papildomai suku lanka,ta halahupa,kur reklamuoja,man vyras padovanojo po gymdimo praejus 3mėn,bet gyd neleizdavo iki 1 metu,nes esu po 3 CP wub.gif
Atsakyti
Sveikutės, sportininkės 4u.gif
Ir aš jau trys dienos kaip sportuoju.. ax.gif Tiesa, jau prieš dešimtmetį tuo užsiiminėjau gal pusmetį..Dabar vėl grįžtu, nes situacija jau tampa nevaldoma.. lotuliukas.gif verysad.gif Aš kažkaip uždūstu ir neištveriu 8 s. Gal paskui viskas susitvarkys.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramasta @ 2007 05 03, 19:57)
Vaiduokliuk, Vidute, Baturina, atsiprašau, kad nepersiunčiau į emeilą blush2.gif . tiesiog pagalvojau, kad gali reikti ir kitoms mamytėms pratimų, tai įkeliu čia 
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

reiks pabandyti ir man bigsmile.gif
gaila, kad laiko vis truksta savim uzsiimti verysad.gif
Atsakyti
Na. as kažkaip kitaip klubus matuoju - ten, kur plačiausia. verysad.gif O foto parodyta kažkur viršuje.. ax.gif
Ar čia visi pratimukai? Aš darau jų dvigubai daugiau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MAILUTE @ 2011 04 03, 10:24)
sveikos emrginos.reiks ir man bandyti kvepuoti.pries nestuma kazkiek dariau pratimukus tai tikrai padeda jie.turejau net vaizdo irasa kaip kvepuoti ir kokius pratimus daryti.jei ka dimins rasykit i az bandysiu persiusti.

saunuole thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SigaR @ 2011 04 12, 13:01)
saunuole  thumbup.gif  mirksiukas.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif

http://www.supermama...howtopic=710374
va temute issamiau apie tai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAILUTE: 12 balandžio 2011 - 13:06
QUOTE(MAILUTE @ 2011 04 12, 14:05)
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

http://www.supermama...howtopic=710374