Įkraunama...
Įkraunama...

Bodyflex pratimai

paskaitykit viena puslapi atgal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ozkutas @ 2011 03 22, 11:47)
paskaitykit viena puslapi atgal  biggrin.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif

ačiū, oho kiek infos thumbup.gif

Atsakyti
sveikutes. matau kad kai kuriom visai gerai sekasi mesti tuos kg. na as ir kaip jau turesiu savo leliuka pradesiu nes dabar tai negalima. aisku tikiuos cia per nestuke.gif nepriaugs man ju daug lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
Šiauliuose jau keli metai ieškau Bodyflex trenerių, bet paieškos bevaisės. doh.gif
O dabar po gimdymo taip norisi atgauti prarastas formas.
Gal žinot kas koordinates, kas Siauliuose arba Radviliškyje Bodyflexina??? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Norejau paklaust, gal kuri turit Body flex pratimukus? Noreciau ir as atsikratyti lasinuku pavasariui atejus ax.gif eifel013@yahoo.co.uk Busiu labai dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zajecka @ 2011 03 27, 22:12)
Sveikos  4u.gif  Norejau paklaust, gal kuri turit Body flex pratimukus? Noreciau ir as atsikratyti lasinuku pavasariui atejus  ax.gif  eifel013@yahoo.co.uk Busiu labai dekinga mirksiukas.gif

bet man keista, negi taip sunku paskaitineti tema. vos viena ar du psl atgal doh.gif
yra sukelta visa knygute ir nuoroda, kaip patogiau
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2011 02 15, 13:50)
va, buvo sukelti pagrindiniai pratimukai, gal bus aiškiau:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

o šiaip patarčiau nueiti į vieną kitą užsiėmimą ir išmokti taisyklingai juos daryti, kad paskui būtų galima namuose..arba bent jau kokioj youtub'ej paieškokit vaizdelių..  mirksiukas.gif

Suradau, bet sportuot teks pacioms lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar yra tokiu kurios saziningai atlikinejo pratimus 4 savaites?
Idomu butu suzinoti kokie rezultatai per menesi pasiekti 4u.gif
As pradejau daryti siuos pratimus, tai noriu dar gauti stimula 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Azija @ 2011 03 07, 14:44)
O nekantrumas koks  biggrin.gif  juk dar tik 2,5men tepraejo po gimdymo  mirksiukas.gif  kris dar svoris. Mano daktare kazkada sake, jog normalu jei svoris per 9 menesius uzauges, per 9 men ir nukris. Man panasiai buvo, dar net kai vaikui buvo 1.2men, dar kg nukrito. Tik zinau kaip noris kuo greiciau atsikratyt antsvorio  4u.gif

Na tikiuos 4u.gif
QUOTE(Daiva R. @ 2011 03 29, 11:33)
Ar yra tokiu kurios saziningai atlikinejo pratimus 4 savaites?
Idomu butu suzinoti kokie rezultatai per menesi pasiekti  4u.gif
As pradejau daryti siuos pratimus, tai noriu dar gauti stimula  4u.gif

Ir man butu idomu suzinot rezultatus drinks_cheers.gif Tikrai tada motyvacijos daugiau sportuot blush2.gif
Atsakyti
Ozkutas, perziurejau tema, maciau pratimus, tiesiog norejau atsispausdint, o cia kazkodel neleidzia smile.gif
Atsakyti
Azija as ir turiu siuos pratimukus tik nepalvotus nes atsviesti. bet kiek man sake pazystama kuri vaiksciojo i uzsiemimus tai galima daryt ir kitus tempimo pratimus tik ten darant reikia kvepiuoti kai cia aprasyta
Atsakyti

Ir man butu idomu suzinot rezultatus drinks_cheers.gif Tikrai tada motyvacijos daugiau sportuot blush2.gif
[/quote]

As jau 3 dienas uzsiimu ir labai savim didziuojuosi smile.gif Net lengvesne jauciuosi ir to zverisko apetito nebera (gaila vel prisivalgyti po tokiu pratimuku atlikimo).
Tikiuosi teisingai kvepuoju g.gif Nes kitaip gal nebus efekto... Nors raumenukus skauda,. tai gal viskas tvarkoj.
Pirmadieni jau pasimatuosiu apimtis, nekantrauju pamatyt rezultatus ax.gif
Atsakyti