Įkraunama...
Įkraunama...

Bodyflex pratimai

QUOTE(Jovitux @ 2011 08 19, 15:23)
Man jau greitai bus  5 mėn. po gimdymo. Iš 17 kg priaugtų liko 5kg, bet jie man žiauriai matosi ir trukdo  schmoll.gif
Tikiuos man šie pratimukai padės, nes aš ankščiau ( t.y po pirmojo gimdymo) kitokius tempimo pratimus dariau ir daugybe atsilenkimų. Norisi išbandyt kažką naujo, tik va prie tų kvėpavimo garsų reiks pripratint ir namiškius. rolleyes.gif Nes šį rytą, kai dariau " liūtą" tai dukrytė(5m) sakė: mama, ar tau viskas gerai, juk sakei, kad eisi sportuot. Einam geriau pasuksim liemeni doh.gif

tai ir gerai krenta. man daugiau nei menesis praejes nuo gimdymo. bet dar yra likutis nuo pirmosios merginos tai va tuos kg ir bandysiu atsikratyt.

garasai tai jo juokingi, bet pripras.

oi tie vaikai kartais kaippasneka tai nugriut galima.
Atsakyti
Na ka,jungiuos ir as i jusu gretas biggrin.gif paskaiciau knyga,paskaiciau sita tema,nuo pirmadienio meginsiu.tik turiu vis dar neaiskumu: ar kvepavimo pratima daryti pries kiekviena pratima?ar tik pries manksta? doh.gif reiks ieskot vaizdu man ne knygu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilte: 20 rugpjūčio 2011 - 21:21
QUOTE(Smilte @ 2011 08 20, 22:20)
Na ka,jungiuos ir as i jusu gretas biggrin.gif  paskaiciau knyga,paskaiciau sita tema,nuo pirmadienio meginsiu.tik turiu vis dar neaiskumu: ar kvepavimo pratima daryti pries kiekviena pratima?ar tik pries manksta? doh.gif reiks ieskot vaizdu man ne knygu doh.gif

Pries kiekviena pratima reikia taip kvepuoti wink.gif va My Webpage gal bus aiskiau.
Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azija @ 2011 08 20, 22:09)
Pries kiekviena pratima reikia taip kvepuoti wink.gif va My Webpage gal bus aiskiau.
Sekmes smile.gif

aciu bigsmile.gif

sakykit iskvepus pratima daryti reikia sulaikius kvepavima kol suskaiciuoji ir tada raso kad kvepuokite,tai kaip?kvepuoti paprastai,kol vel darai ikvepima,iskvepima ir pratima?

neaiskiai as cia rasau... tarp "kartu" pratimo kaip kvepuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilte: 21 rugpjūčio 2011 - 08:30
QUOTE(Smilte @ 2011 08 21, 08:03)
aciu bigsmile.gif
sakykit iskvepus pratima daryti reikia sulaikius kvepavima?skaiciuoti mintyse? nes ji garsiai skaiciuoja,man sulaikius kvepavima neiseina doh.gif

mintyse reikia skaičiuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2011 08 21, 09:03)
aciu bigsmile.gif
sakykit iskvepus pratima daryti reikia sulaikius kvepavima kol suskaiciuoji ir tada raso kad kvepuokite,tai kaip?kvepuoti paprastai,kol vel darai ikvepima,iskvepima ir pratima?

neaiskiai as cia rasau... tarp "kartu" pratimo kaip  kvepuoti?

jei tarp pratimu darote pertraukeles mazas, tai paprastai kvepuoti reikia tik tas taip vadinamas paprastas kvepavimas atiekant bodyflexa turetu buti:ikvepti per nosi, iskvepti per burna. buna tokiu, kurios iskarto ikvepusios vel per nauja pratima atlikineja, bet pradedant uzsiimineti bodyflexu nepatarciau, galva apsisuks
Atsakyti

Labas rytas,

Man paaiškejo,kaip daryti tuos pratimus, tik po to kai pasižiūrėjau video.
Šiuos pratimus darau, kartu su "YOUtube". Ten tokia ir relax muzikyte groja bigsmile.gif
Atsakyti
Mergytes dar pasakykit ar iskvepi ir tada tik itrauki pilva(na pakelima tra darai)ar tai daryti reikia iskvepiant? na kartu abu veiksmus??

neiseina man niekaipo tos duobes padaryt verysad.gif
Atsakyti
Aš kai iškvėpiu iškart įtraukiu pilvą, sulaikius kvėpavimą darau pratimą. Nors man sunku, tai padaryti , kai darau "pilvo presą" ir "žirkles" ax.gif Manau reikia įgūdžių, per laiką išmoksim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovitux: 24 rugpjūčio 2011 - 11:38
QUOTE(Jovitux @ 2011 08 24, 11:34)
Aš kai iškvėpiu iškart  įtraukiu pilvą,  sulaikius kvėpavimą  darau pratimą. Nors man sunku, tai padaryti , kai darau "pilvo presą" ir "žirkles"  ax.gif Manau reikia įgūdžių, per laiką išmoksim  mirksiukas.gif

ta prasme ne iskvepdama itrauki o itrauki kai iskvepi?
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2011 08 24, 12:54)

Taip, kai iskvepi viska viska, tada stipriai itrauki pilva smile.gif
Kaip man dziugu paskaityti sia tema kai ji atsigavo, visos tik sportuoja thumbup.gif o ne tai kai anksciau vieni prasymai su emailais tebuvo...

Idomumo delei pabandziau kartu viska padaryt- tikrai neimanoma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azija: 24 rugpjūčio 2011 - 12:01
QUOTE(Smilte @ 2011 08 24, 12:54)

viska daryk paeiliui, iskvepei, tada itrauki pilva kiek tik gali ir tada darai pratima smile.gif
Atsakyti