Įkraunama...
Įkraunama...

Bodyflex pratimai

QUOTE(LARISA 74 @ 2011 09 12, 02:42)
sveikos puškojončios 4u.gif aš irgi jau pasekiau rezultatuir nemažu,tingiu vis pamatuotis mirksiukas.gif bet jaučiu pagal rubus,jau sijonus pradejau nešiotis mini mirksiukas.gif ,paskui parašysiu išmtavimmus drinks_cheers.gif ,sveika -pjurgitukas,naujoke mirksiukas.gif linkiu geru rezultatu,a pamiršau parašyt jau 3mėn ,vakar buvo kaip puškoju thumbup.gif

nu nemazai jau dirbi aisku kad per 3men efektas bus.

but gerai jei kas surasytu visu musu kurios uzsiima situo malonumu rezultatus ir imestu cia kad butu galima palyginti kaip sekasi mirksiukas.gif

vos ryta atsikeliau bet va pasportavau ir iskart zvali palikau. o mano vyresnele ir klausia mama ar tau viskas gerai??? ka ci adarai. o kaip garsas pah iseina tai ji ausis uzsidengia sako man nepatinka sitas zodis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pjurgitukas @ 2011 09 11, 11:53)
aciu.. mirksiukas.gif

o tavo rezultatai geri. tu visus darai tuos pratimukus?

Sveika,

Aš darau iš viso16 pratimų visam kūnui. Pagal šią nuorodą http://www.youtube.c...h?v=G65dFUNNHHk (3 dalys)
"Įsigazavusi" babaigoje dar 30 atsilenkimu padarau. rolleyes.gif Jau nebedaug beliko iki galutinio rezultato. smile.gif
Atsakyti
nu ka 1kg jau neturiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pjurgitukas @ 2011 09 14, 11:23)
nu ka 1kg jau neturiu thumbup.gif

Supper! Taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės!
Jau kokį mėnesį kaupiuosi, domiuosi ir vis žadu pradėti, bet va ateina rytas ir nėr jėgų atsikelti pusvalanduką anksčiau, na pelėda aš blush2.gif Ir man keltis rytais kančia, kai jau tiek laiko belieka, vis paskubom vėluodama, vaikus žadint, pačiai ruoštis...
Nesumąstau, kaip save anksčiau iš lovos išversti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meila @ 2011 09 14, 20:00)
Sveikutės!
Jau kokį mėnesį kaupiuosi, domiuosi ir vis žadu pradėti, bet va ateina rytas ir nėr jėgų atsikelti pusvalanduką anksčiau, na pelėda aš  blush2.gif  Ir man keltis rytais kančia, kai jau tiek laiko belieka, vis paskubom vėluodama, vaikus žadint, pačiai ruoštis...
Nesumąstau, kaip save anksčiau iš lovos išversti g.gif

motyvacija lotuliukas.gif mane labai gerai isblasko net kavos negeriu (anksciau puoduka isgerdavau nors ir maitinu)
Atsakyti
QUOTE(pjurgitukas @ 2011 09 14, 20:06)
motyvacija lotuliukas.gif mane labai gerai isblasko net kavos negeriu (anksciau puoduka isgerdavau nors ir maitinu)

Motyvacija ax.gif Na vakare ji būtų, bet ryte sunku keltis bash.gif unsure.gif
Atsakyti
Labai gerai sportuoti ryte, energijos pasikrauni dienai...
Bet jeigu neišeina, laiko nėra, gerai sportuoti ir vakare! Svarbiausia - pradėti rūpintis savimi ir savo kūnu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Norejau jusu paklaust, gal kas zino kur vyksta Vilniuje Bodyflexs uzsiemimai ir kokios ju kainos. Niekada nebandziau to metodo, tiesiog dabar internete ieskau informacijos. Pradziai susipazinimui noreciau palankyti uzsiemimus ir tokiu budu ismokti. Gal galit patarti. Radau bodyflex centra, bet idomu ar dar kas nors yra be jo?
Atsakyti
QUOTE(Ainytė @ 2011 09 21, 10:18)
Sveikos,
Norejau jusu paklaust, gal kas zino kur vyksta Vilniuje Bodyflexs uzsiemimai ir kokios ju kainos. Niekada nebandziau to metodo, tiesiog dabar internete ieskau informacijos. Pradziai susipazinimui noreciau palankyti uzsiemimus ir tokiu budu ismokti. Gal galit patarti. Radau bodyflex centra, bet idomu ar dar kas nors yra be jo?

Ivedat i google bodyflex vilniuje ir suras mirksiukas.gif kad ir Cia
Atsakyti
labas rytas sportuojancios. na va sian pasisveriau tai 67,2kg thumbup.gif kazkaip i savaite po 1kg nukrenta. aisku as ne vien sportuoju bet ir stengiuos po 18val nevalgyti tik gerti, bet buna visko. cia uzvakar pavalgiau 19val ir ka nakti taip skrandi skaudet pradejo teko eiti i wc ir atlikt nemalonia procedura, bet ryte jau viskas gerai buvo.

tai va pas mane kazkaip daugiau nuo koju krenta jau tarpelis darosi, o va nuo klubu kaip uzkeikta niekas nesidaro nu dar gal reik daugiau laiko.

o kaip jum sekasi? kokie jau pasiekimai?
Atsakyti
Labas rytas,

Jau 5 savitės, kaip užsiimu BF. Va kaip tik nesenai, pasportavau, pasisvėriau, pasimatavau ir.. svoris kaip ir nustojo krist, cm. taip efektyviai nebekrenta, kaip krito iki šiol. Nuo pilvuko 1cm dar sumažėjo, bet kitur tai nė krust. g.gif
Vakarais, leisdavau sau užkandžiauti, (jei vakarienė būdavo "kūda"). ax.gif Na, bet man, tiko ir patiko puškuoti, labai gerai jaučiuosi, puškuosiu toliau, manau per laiką tie likę cm sumažės ir taip.. Labai dėkinga SM forumui už šią temą. wub.gif
Atsakyti