Įkraunama...
Įkraunama...

Bodyflex pratimai

niu Shupi tai tau taip stipriai krenta. Vou. As tai va pradejau irgi sportuoti tai nukrito per visur po 1 cm, isskytus klubus, ten nieko. Bet as po gimdymo jau beveik 2 metai. Bet pilvas mano kaip pas nescia 5 men. Labai reik numesti, jau visai nejuokinga. Todel siandien prie BF pratimu atsilenkimus pradejau daryti. Tikiuosi pilvas mazes daug greiciau.
Butu smagu jei ir kitos savo pasiekimais pasidalintu.
Atsakyti
Na ka, tem apmirus ziuriu, o as jungiuosi ir nuo ryt varau body flexa daryt, gal kas kartu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaulynaSon @ 2012 07 15, 15:24)
Na ka, tem apmirus ziuriu, o as jungiuosi ir nuo ryt varau body flexa daryt, gal kas kartu? smile.gif

darau kasdien jau 16 metu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
OHO clap_1.gif victory.gif
O ir po tiek metu vistiek mazeja apimtys? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaulynaSon @ 2012 07 16, 09:18)
OHO  clap_1.gif  victory.gif
O ir po tiek metu vistiek mazeja apimtys? smile.gif

as shiaip neturiu ka mazinti blush2.gif bet, cia jau man kaip narkotikas blush2.gif as po bodyflexo daug energingesne jauciuosi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Aisku smile.gif
P.S. Tai manau kad jau nebera ka mazinti kai tiek metu sportuojate ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2012 07 16, 02:16)
darau kasdien jau 16 metu  4u.gif  biggrin.gif

o gal zinot po kiek laiko po CP galima BF daryt?
Ir ar yra vilties kad sie pratimai pades susitraukti issitampiusiai pilvo odai? unsure.gif
Atsakyti
idomu butu suzinoti kada galima is tikruju po gimdymo pradeti body flexu mankstintis, nes kai as anksciau lankiau lygtai sake ar 1men ar 3men po gimdymo NEGALIMA puskuoti..
Atsakyti
gal kas nors zinote , ar saugu uzsiimti BF sergant astma? ar yra geru filmuku you tubeje is ko galima butu pasimokyti pratimu? kad ju ten pilna faktas, bet ne visi gal teisingai parodyti ir zinote kur yra teisingu? nes is tu aprasymu kur cia ideti man neaisku kaip kas daroma..
Atsakyti
QUOTE(Opdum @ 2012 11 02, 15:20)
gal kas nors zinote , ar saugu uzsiimti BF sergant astma? ar yra geru filmuku you tubeje is ko galima butu pasimokyti pratimu? kad ju ten pilna faktas, bet ne visi gal teisingai parodyti ir zinote kur yra teisingu? nes is tu aprasymu kur cia ideti man neaisku kaip kas daroma..

as siulyciau (jei yra salygos ir galimybes) bent vienai sesijai uzsirashyt ir palankyt, pas profus 4u.gif nes, man, kaip paciai praktikuojanciai, visishkai kitaip atrodo nete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2012 11 03, 05:31)
as siulyciau (jei yra salygos ir galimybes) bent vienai sesijai uzsirashyt ir palankyt, pas profus  4u.gif  nes, man, kaip paciai praktikuojanciai, visishkai kitaip atrodo nete  4u.gif

Pritariu smile.gif
Atsakyti
ir as pritariu , patyliukais apie tai pasvajoju , bet kol kas per daug islaidu turiu , negaliu sau leisti prabangos kad keliauti kazkurti sportuoti.. net tinkamos aprangos netu doh.gif
Atsakyti