Įkraunama...
Įkraunama...

Bodyflex pratimai

QUOTE(Askita @ 2011 10 24, 08:37)
Labuka mergaitės smile.gif
jungiuosi ir aš prie jūsų, puškuoti stebgsiuosi kartu. Turiu du vaikučius, tai kūnas verkiant prašosi ''remontuojamas'' , stangrinamas. Numečiau maitindama daug, nemaitinant viskas grįžta ir nuo to baisu daros. Kol namuose reik sportuot, darydavau visokių mankštelių iš YouTube'o , bet visgi noris ir BodyFlex pabandyt.

Einu svertis ir matuotis  cool.gif

P.S Geriausias variantas sportuoti mano manymu video filmukų pagalba, nes ir tempas palaikomas ir kaip tą daryti išsinagrinėti lengviau ( žinoma prieš tai pasiskaityti ).

sveika prisijungusi geru rezultatu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, ar pastojus galima uzsiimineti body fleksu?
Atsakyti
QUOTE(*Boluzyte* @ 2011 11 18, 10:31)
Sveikos, ar pastojus galima uzsiimineti body fleksu?

Nepatarciau daryti nescioms, geriau save saugot, tausoti ir myleti. T.Y.sveikiau maitintis pilnaverciu maistu,

O as rytais darau tik 15 min BF ir tik probleminems vietoms, t.y.slaunims, galife sriciai, veidui (stangrina)ir man uztenka, nes nuo anksciau darytu pratimu, mano figura ideali. o daryt pradejau pries 15m bigsmile.gif
O treneriai sako, kad galife sriti panaikint laaabai sunku, o BF puikiai tai iveike lotuliukas.gif
Primenu savo patarima, ribokit kaloriju skaiciu iki 1000 ir rezultatais nenusivilsite
Atsakyti
QUOTE(elenitta74 @ 2012 01 11, 20:21)
Primenu savo patarima, ribokit kaloriju skaiciu iki 1000 ir rezultatais nenusivilsite

taip ribojant kalorijas ir nieko nedarant rezultatu nenusivilčiau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2012 01 11, 22:26)
taip ribojant kalorijas ir nieko nedarant rezultatu nenusivilčiau  ax.gif  biggrin.gif

Bet darant BF ir ribojant kalorijas as mazinu apimtis ten kur noriu, butent tik slaunims, o kitur nieks nesikeicia. Stai kur pliusas. O kai anksciau laikiausi dietos, kaip ir daugumai moteru pirma apimtys mazeja nuo virsutines kuno dalies, t.y.veidas ir KRUTINE, o darant BF man mazeja tik ten kuriai kuno daliai daru pratimus, stai kur pliusas
Atsakyti
Ka reikia valgyti is 1000 cal? unsure.gif man ir su daugiau cal galva svaigsta, kraujo rodikliai ne patys geriausi..
Atsakyti
QUOTE(Azija @ 2012 01 12, 11:49)
Ka reikia valgyti is 1000 cal?  unsure.gif  man ir su daugiau cal galva svaigsta, kraujo rodikliai ne patys geriausi..

Is tikruju keista. nes darant BF pirmiausia sumazeja skrandzio turis, nuo ko ir norisi maziau valgyt. As buna BF nedarau kelis men-pabosta, tada apetitas zveriskas buna, ypac vasara savaitgaliais. Tada susigriebiu pora rytu po 150 min padarau BF ir jau valgyt nesinori antra ar trecia diena. Kalafiorai virti mazai kaloriju turi, sultiniai labai gerai apgauna skrandi, t.y.numalsini alkio jausma, na gal kiekvienm savo reikia rast produkta. Saldumynu irgi reikia, kad smegenys gautu gliukozes, tada ir galva nesvaigs.
Is tikruju, jei maitinies pastoviai daug, tai reikia pamazu pratint organizma prie maziau kaloriju. Man dabar ir 700 pakanka, kai mano ugis 172cm, o svoris 70kg. Bet, kartais specialiai papildau kaloriju, kad nesudziut. O siaip reikia rast kiekviena kas tinka, PVZ visi giria makaronus kaip energijos saltini, o ,man, ne velnio. Galiu sukirst triguba porcija spagreciu su riebiu padazu, o uz 30min as vel alkana. Stai taip. o vat kalafiorai virti, vietoj bulviu, super. Maziau krakmolo reikia vartot, taoi irgi gerai.
Atsakyti
QUOTE(elenitta74 @ 2012 01 12, 10:33)
Man dabar ir 700 pakanka, kai mano ugis 172cm, o svoris 70kg. Bet, kartais specialiai papildau kaloriju, kad nesudziut.

blink.gif 700 kcal ant tokio ūgio? negerai schmoll.gif

beje, 172 ūgis ir 70 svoris - sudžiūvimas kol kas negresia. bet, suvartojant 700 kcal...
geriau BF intensyvinkit ir daugiau pavalgykit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2012 01 12, 16:38)
blink.gif  700 kcal ant tokio ūgio? negerai  schmoll.gif 

beje, 172 ūgis ir 70 svoris - sudžiūvimas kol kas negresia. bet, suvartojant 700 kcal...
geriau BF intensyvinkit ir daugiau pavalgykit biggrin.gif

Kiekvieno zmogaus organizmas savotiskas. As nesilaikau 700kcal, bet kartais dienos vakare pagalvoju ka valgiau ir tada suprantu, kad mazokai, einu ko nors uzkrimst tongue.gif
o kadangi daug sportuoju, o raumenys kaip zinia sveria daugiau nei riebalai, tai mano figuri viskas ok. Pavyzdziui galiu pateikt kokia buvau, na tokia rieboka kaip buvo nutukus Britney Spears. Ir zandai, ir slaunys, ir baisiai banguojantys klubai. Palankius aerobika likau vos ne kaip Kate Moss, bet jokiu moterisku formu -žiauru
Tada ir vel emiau maitintis ...
ir BF pagalba pasiekiau tokia figura kaip pas Jenifer Lopez, buten kaip pas ja, nes atsikysusi uzpakali visad turejau. O svoris nera rodiklis (na ne visad) . Kai buvau stora sveriau 75kg, o dabar idealiu formu budama 70kg , Tai va ir spreskit, o mano kaulai nera lengvi, budama kūda kaip K.Moss sveriau ir nemazai.

Todel daugiausia ir darau apatinei kuno daliai, nes liemuo yra 70cm, klubai apie 100cm, na o slaunys man asmeniskai per stambios, bet kitiems uztad thumbup.gif
Tai, kad BF pagalba galima sukurt idealu kuna, na o dar jei pastangrint raumenukus-aplamai super... Man greit 40m, bet tiek gerbeju ir tokio pasissekimo tarp vyru NIEKAD neturejau . Nesigiriu, bet noriu paskaktint moteris judet i prieki ir jwei ka nesigauna ieskot tam priezasties. Ir dar, kadangi BF degina riebalus, svarbu maiste juos ir riboti, o ne baltymus pavyzdziui.
Atsakyti
QUOTE(elenitta74 @ 2012 01 12, 15:18)
Tai, kad BF pagalba galima sukurt idealu kuna, na o dar jei pastangrint raumenukus-aplamai super... Man greit 40m, bet tiek gerbeju ir tokio pasissekimo tarp vyru NIEKAD neturejau . Nesigiriu, bet noriu paskaktint moteris judet i prieki ir jwei ka nesigauna ieskot tam priezasties. Ir dar, kadangi BF degina riebalus, svarbu maiste juos ir riboti,  o ne baltymus pavyzdziui.

džiaugiuos už jus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2012 01 12, 17:36)
džiaugiuos už jus.  4u.gif

Visoms linkiu sekmes ir buti grazioms 4u.gif ir laimingoms
Atsakyti
4u.gif
Sveikos mergaitės!!!
Ir aš norėčiau tų pratimų gal kas galit atsiųsti el.paštu virginija@elinara.lt
Kol kas esu nestuke.gif bet turiu nekokią patirtį po pirmo nėštumo tad noriu iš anksto pasirūpinti. Iš anksto dėkui
Atsakyti