Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto grybas

as norejau paklausti ar sis grybas kamnors padejo nuo pilvo putimo? pasidalinkit patirtim mirksiukas.gif nezinau ka bedaryti.jau geriu virs 1men-o rezultatu jokiu.Jis paskutine mano viltis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 07 03, 13:21)
Sveikutės  mirksiukas.gif
gal kuri turite grybuką Vln ir norit pasidalint?  4u.gif  ax.gif


As galeciau.. Turiu apsciai.. esu Vilniuje.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twilight @ 2007 07 04, 11:21)
As galeciau.. Turiu apsciai.. esu Vilniuje.. 4u.gif

thumbup.gif 4u.gif
O kokiam raj? kaip galima būtų tą grybuką gaut iš jūsų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laikine @ 2007 07 04, 09:55)
as norejau paklausti ar sis grybas kamnors padejo nuo pilvo putimo? pasidalinkit patirtim mirksiukas.gif  nezinau ka bedaryti.jau geriu virs 1men-o rezultatu jokiu.Jis paskutine mano viltis  verysad.gif


Man pieniskas Tibeto grybukas sutvarke visas zarnyno problemas susijusias su džs(itare sia liga), pilvo putima taip pat.

Tu isigyk ir pabandyk Indijos ryziu grybuka, knygeleje parasyta pavyzdziu, kur zmonems sutvarke pilvo putima, sis grybukas gal geriau tau tiktu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 04 liepos 2007 - 14:49
QUOTE(AZURA @ 2007 07 04, 14:44)
Tu isigyk ir pabandyk Indijos ryziu grybuka

Gal gali daugiau papasakot apie tą Indišką ryžių grybą (kuris užpilamas vandeniu su cukrumi ir razinom)? Mes jį jau senokai naudojam, nes paprasčiausiai skanu - kaip limonadas. Bet pastebėjau, kad jis mane kažkaip keistai veikia, panašiai kaip lengvas alkoholinis gėrimas, nors geriu tikrai normalų, neperrūgusį. Apie jį žinau tik tiek:
Jie pagerina savijautą, organizme atstato medžiagų apykaitos sutrikimus, gydo cukrinį diabetą, pakeičia antibiotikus, slopina viršutinių kvėpavimo takų uždegimus, sulėtina vėžinių ligų procesus, valo gleivinę, stabdo odos ligų plitimą, žemina kraujospūdį, gydo aterosklerozę, nuramina nervinius galvos skausmus, reguliuoja skrandžio rūgštingumą, tirpina druskas sąnariuose. Padeda, sergant radikulitu.

Gydomąjį skystį vartoti reguliariai ir ne rečiau kaip 3 kartus per parą.Gerti po 100 g, 10 min. prieš valgį.

Atsakyti
Indijos ryziu grybuko tirpalo gaminimas:
4 valgomi saukstai (be kaupo) ryziu
2-3 valgomi saukstai cukraus
10-15 razinu
1 litras nusistovejusio (para) salto vandens.

Laikyti 2 paras (ne daugiau 3-ju paru), po to nukosti per plastmasini sieteli ir gerai praplauti ryzius (geriau nusistovejusiu vandeniu ar saltu virintu vandeniu).
Nusistovejusi skysti vartoti reguliariai 3 kartus dienoje po 100gr. 10min. pries valgi. Norint gerti vietoj vandens.
Vieniems ji isgerus lengvai apsuka galva, kitiems ne, cia kaip kam biggrin.gif, po to praeina smile.gif
Apie ji knygeleje labai daug prirasyta, jo poveikis tikrai labai platus, gydo labai daug ligu, visu cia neisvardinsiu smile.gif Per pazystamus girdejau, kazkoks gydytojas sake, kad sitam grybuke yra kazkoks labai retas ingridientas (nepamenu pavadinimo doh.gif ) gydantis vezi ir labai sunkius susirgimus, kuris yra labai brangiuose vaistuose (kainuoja tukstancius) blink.gif
Sis Indijos grybukas labai vertingas, ypac tinka prie sirdies, sanariu, kraujospudzio, kvepavimo taku, drusku varymo, imunines, nervines sistemos, skrandzio-zarnyno... na, aisku ir dar daug kitu ligu.
Knyguteje aprasyta apie vyra, kuri nuo pat vaikystes vargino viduriu putimas, niekas jam nepadejo, o issigyde butent siuo grybuku.
Siulyciau nusipirkti knygeles, ten labai daug parasyta apie visus gydomuosius grybukus, ju sudetis, veikima, nuo kokiu ligu, kaip juos priziureti, kaip gyde gydytojai, issigydziusiu zmoniu komentarai, zodziu, daug informacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 04 liepos 2007 - 17:24
QUOTE(Lelija33 @ 2007 07 04, 16:00)
Gal gali daugiau papasakot apie tą Indišką ryžių grybą (kuris užpilamas vandeniu su cukrumi ir razinom)? Mes jį jau senokai naudojam, nes paprasčiausiai skanu - kaip limonadas. Bet pastebėjau, kad jis mane kažkaip keistai veikia, panašiai kaip lengvas alkoholinis gėrimas, nors geriu tikrai normalų, neperrūgusį. 


Ji galima gerti ir vietoj vandens, kada tik uzsinorit, jis labai gerai malsina troskuli, toks siek tiek gazuotas ir labai skanus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 04 liepos 2007 - 17:18
QUOTE(AZURA @ 2007 07 04, 16:58)
Vieniems ji isgerus lengvai apsuka galva, kitiems ne, cia kaip kam biggrin.gif, po to praeina smile.gif
Siulyciau nusipirkti knygeles, ten labai daug parasyta apie visus gydomuosius grybukus, ju sudetis, veikima, nuo kokiu ligu, kaip juos priziureti, kaip gyde gydymai, issigydziusiu zmoniu komentarai.

Taip, tikrai, man lengvai sukasi galva, išgėrus to grybuko, maniau, kad čia kažkas negerai ir man netinka.
O kur gaut tas knygeles?
Šiuo metu grybuką maitinam ne cukrumi, o medumi. Neįsivaizduoju, ar taip galima, bet jis be galo skanus būna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 07 04, 17:25)
Taip, tikrai, man lengvai sukasi galva, išgėrus to grybuko, maniau, kad čia kažkas negerai ir man netinka.
O kur gaut tas knygeles?
Šiuo metu grybuką maitinam ne cukrumi, o medumi. Neįsivaizduoju, ar taip galima, bet jis be galo skanus būna  thumbup.gif


Man knygele senai nupirko pussesere, cia rusu kalba (IRINA FILIPOVA "GRIBI, KOTORIJE LECAT") kazkur Zveryne, ju yra knygynuose sveikatos skyreliuose, reikia tik paieskoti. Mano knygele senesnio leidimo, dabar sake jau yra ir nauju knygeliu apie siuos grybukus.
Del medaus nezinau, gal ir galima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 04 liepos 2007 - 17:36
o jeigu indijos grybą galima pasigamint, tai gal ir tibeto galima?
Atsakyti
QUOTE(Rama* @ 2007 07 05, 10:54)
o jeigu indijos grybą galima pasigamint, tai gal ir tibeto galima?

Niekada nieko nesu girdėjusi apie pasigaminimą tų grybų unsure.gif Kiek suprantu, juos galima gaut tik iš jau turinčių žmonių, pas kuriuos grybai dauginasi. O patys pirmieji egzemplioriai atvežti iš Indijos, Tibeto ir auginami.
Atsakyti
QUOTE(Rama* @ 2007 07 05, 10:54)
o jeigu indijos grybą galima pasigamint, tai gal ir tibeto galima?


smile.gif Ju pasigaminti neimanoma, jie jau yra gatavi mirksiukas.gif
Perskaiciusi apie Indijos ryziu tirpalo pasigaminima, turbut pagalvojai, kad ten paprasti ryziai ir supratai, kad galima pasigaminti grybuka smile.gif Ten jau yra gatavos tokios kruopelytes, panasios i ryzius, todel jis ir vadinamas Indijos ryziu grybuku.
Taip pat yra gatavas ir Tibeto pieniskas grybukas, jis stambesnis, is tokiu gumuliuku, panasiu i grudeta varske ar kalafijoro gabaliukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 05 liepos 2007 - 18:38