
Gan jau seniai geriu pieninį grybą. Kazkokio ypatingo poveikio nestebiu. Praėjus geguzės, birželio karščiams grybo skonis pasidarė kažkoks labai jau britkus. Aš jį prižiūriu: kiekvieną vakarą keiciu pieną, mažinu grybuko tūrį kai labai jau išauga, laikau taip kaip nurodyta, bet jo skonis pasidarė nemaloniai rūgštus ir jo konsistensija jau ne tokia, kaip buvo anksčiau. Skiriasi daug išrūgų. Spalva nepakitusi- yra baltas. Gal kas žino, ką darau ne taip? Gal jis jau numirė?

QUOTE(dotiokyte @ 2007 07 06, 13:29)
Gan jau seniai geriu pieninį grybą. Kazkokio ypatingo poveikio nestebiu. Praėjus geguzės, birželio karščiams grybo skonis pasidarė kažkoks labai jau britkus. Aš jį prižiūriu: kiekvieną vakarą keiciu pieną, mažinu grybuko tūrį kai labai jau išauga, laikau taip kaip nurodyta, bet jo skonis pasidarė nemaloniai rūgštus ir jo konsistensija jau ne tokia, kaip buvo anksčiau. Skiriasi daug išrūgų. Spalva nepakitusi- yra baltas. Gal kas žino, ką darau ne taip? Gal jis jau numirė? 

Jis tikrai nenumire, viska darai gerai

Pas mane jis kartais irgi keistai rugsta, kartais buna per rugstus, skystesnis, net nezinau kodel



[quote=dotiokyte,2007 07 06, 14:29]
Gan jau seniai geriu pieninį grybą. Kazkokio ypatingo poveikio nestebiu. Praėjus geguzės, birželio karščiams grybo skonis pasidarė kažkoks labai jau britkus. Aš jį prižiūriu: kiekvieną vakarą keiciu pieną, mažinu grybuko tūrį kai labai jau išauga, laikau taip kaip nurodyta, bet jo skonis pasidarė nemaloniai rūgštus ir jo konsistensija jau ne tokia, kaip buvo anksčiau. Skiriasi daug išrūgų. Spalva nepakitusi- yra baltas. Gal kas žino, ką darau ne taip? Gal jis jau numirė?
As kai pastebejau, kad per stipriai surugsta, nupilineju apie pietus. Iki vakaro palieku vandenuke.Vakare uzpilu pieneliu ( svieziu karves). O pries geriant, pamaisau ir
Gan jau seniai geriu pieninį grybą. Kazkokio ypatingo poveikio nestebiu. Praėjus geguzės, birželio karščiams grybo skonis pasidarė kažkoks labai jau britkus. Aš jį prižiūriu: kiekvieną vakarą keiciu pieną, mažinu grybuko tūrį kai labai jau išauga, laikau taip kaip nurodyta, bet jo skonis pasidarė nemaloniai rūgštus ir jo konsistensija jau ne tokia, kaip buvo anksčiau. Skiriasi daug išrūgų. Spalva nepakitusi- yra baltas. Gal kas žino, ką darau ne taip? Gal jis jau numirė?

As kai pastebejau, kad per stipriai surugsta, nupilineju apie pietus. Iki vakaro palieku vandenuke.Vakare uzpilu pieneliu ( svieziu karves). O pries geriant, pamaisau ir

QUOTE(Amry @ 2007 07 04, 11:28)
Gyvenu Žirmūnų rajone.. Jei norėsit susisiekti rašykit į až.. tuomet atsiųsiu tikslesnes koordinates ir galėsim susitarti dėl susitikimo..


sveikutes
galiu pasidalinti grybuku kaune

Ka daryt su grybu , jei noriu isvaziuot savaitei? ar galima ji savaitei palikt saldytuve? ar jis nesuges?
sakykit,o kai grybuka geri po pertraukos,tai ir vel pasireiskia salutiniai poveikiai(kaip ir pradejus vartot)?
QUOTE(tina1235 @ 2007 07 07, 19:03)



QUOTE(tina1235 @ 2007 07 11, 17:32)
sakykit,o kai grybuka geri po pertraukos,tai ir vel pasireiskia salutiniai poveikiai(kaip ir pradejus vartot)?
Siaip, neturetu, visa tai buna (bet vel gi ne visiems), kai pradedama vartoti pati pirma karta.
Papildyta:
QUOTE(laikine @ 2007 07 11, 16:24)
Ka daryt su grybu , jei noriu isvaziuot savaitei? ar galima ji savaitei palikt saldytuve? ar jis nesuges?
Jei palikti ji uzpilta pienu ar vandeniu saldytuve savaitei, jis suges. Iseitis - imtis ji kartu, arba palikti kam nors priziureti


QUOTE(tina1235 @ 2007 07 11, 17:32)
sakykit,o kai grybuka geri po pertraukos,tai ir vel pasireiskia salutiniai poveikiai(kaip ir pradejus vartot)?
Skaičiau labai gerą straipsnį, kur gydytojas aiškina apie simptomus, kurie pasireiškia, kai organizmas valosi. Gaila, nerandu dabar to straipsnio. Žodžiu, ten rašo, kad valymasis visada vyksta etapais. Pvz., savaitę pasireiškia visokios odos problemos (spuogai, dėmelės ir pan.), vėliau lyg viskas susitvarko, bet po kurio laiko vėl valymasis suintensyvėja. Tada gali pasireikšt vidaus organų skausmai ir panašūs dalykai. Tai vyksta, kol organizmas pakankamai išsivbalo, t.y. gali trukti ir pusmetį, ir metus, o gali dar ilgiau, bet visada su pertraukom (problematiškas periodas, po to vėl ramybė ir t.t.) Gal todėl ir rašo, kad Tibeto pieno grybą reikia naudoti metus, tik tada organizmas pakankamai išsivalo. Tas procesas vyksta ir kitom priemonėm valant organizmą.
QUOTE(Twilight @ 2007 07 06, 19:15)
Gyvenu Žirmūnų rajone.. Jei norėsit susisiekti rašykit į až.. tuomet atsiųsiu tikslesnes koordinates ir galėsim susitarti dėl susitikimo..



Būtinai parašysiu, tik šiuo metu niekaip negaliu, vis laiko nėr..
Nieko tokio, jei aš pvz per atostogas atbėgsiu jo pasiimt, tai maždaug po savaitės-10 dienų... ?

Nezinau, kai tik pirma karta pradejau vartoti grybuka, man jokiu baisiu salutiniu poveikiu nebuvo
, tik truputuka (labai neilgai) pute vidurius, bet greitai praejo, o kitiems mano pazystamiems is viso nebuvo jokios reakcijos, cia gal priklauso kokias ligas turi zmones ir nuo pacio zmogaus organizmo.
