Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto grybas

Gan jau seniai geriu pieninį grybą. Kazkokio ypatingo poveikio nestebiu. Praėjus geguzės, birželio karščiams grybo skonis pasidarė kažkoks labai jau britkus. Aš jį prižiūriu: kiekvieną vakarą keiciu pieną, mažinu grybuko tūrį kai labai jau išauga, laikau taip kaip nurodyta, bet jo skonis pasidarė nemaloniai rūgštus ir jo konsistensija jau ne tokia, kaip buvo anksčiau. Skiriasi daug išrūgų. Spalva nepakitusi- yra baltas. Gal kas žino, ką darau ne taip? Gal jis jau numirė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dotiokyte @ 2007 07 06, 13:29)
Gan jau seniai geriu pieninį grybą. Kazkokio ypatingo poveikio nestebiu. Praėjus geguzės, birželio karščiams grybo skonis pasidarė kažkoks labai jau britkus. Aš jį prižiūriu: kiekvieną vakarą keiciu pieną, mažinu grybuko tūrį kai labai jau išauga, laikau taip kaip nurodyta, bet jo skonis pasidarė nemaloniai rūgštus ir jo konsistensija jau ne tokia, kaip buvo anksčiau. Skiriasi daug išrūgų. Spalva nepakitusi- yra baltas. Gal kas žino, ką darau ne taip? Gal jis jau numirė? g.gif

Jis tikrai nenumire, viska darai gerai smile.gif Jo skonis, surugimas labai prikaluso nuo temperaturos, per karcius jis daug greiciau surugsta, nereikia jo laikyti 24val., galima nupilti ir po 18- 19val.
Pas mane jis kartais irgi keistai rugsta, kartais buna per rugstus, skystesnis, net nezinau kodel smile.gif Pastebejau, kad jam labiau patinka naturalus pienas ( perku parduotuveje), jis tada zymiai skanesnis, geriau rugsta, ir reikia stengtis nekaitalioti firmu, pirkti tos pacios, jam nepatinka kaitaliojimas smile.gif Jei yra galimybiu ji uzpilti naturaliu karves ar ozkos pienu, tai is vis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 06 liepos 2007 - 16:52
[quote=dotiokyte,2007 07 06, 14:29]
As kai pastebejau, kad per stipriai surugsta, nupilineju apie pietus. Iki vakaro palieku vandenuke.Vakare uzpilu pieneliu ( svieziu karves). O pries geriant, pamaisau ir thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 07 04, 11:28)
thumbup.gif  4u.gif
O kokiam raj? kaip galima būtų tą grybuką gaut iš jūsų?  4u.gif

Gyvenu Žirmūnų rajone.. Jei norėsit susisiekti rašykit į až.. tuomet atsiųsiu tikslesnes koordinates ir galėsim susitarti dėl susitikimo.. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif galiu pasidalinti grybuku kaune
Atsakyti
Ka daryt su grybu , jei noriu isvaziuot savaitei? ar galima ji savaitei palikt saldytuve? ar jis nesuges?
Atsakyti
sakykit,o kai grybuka geri po pertraukos,tai ir vel pasireiskia salutiniai poveikiai(kaip ir pradejus vartot)?
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2007 07 07, 19:03)
sveikutes  4u.gif galiu pasidalinti grybuku kaune

4u.gif Gal gali savo tel nr į AŽ brūkštelt? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2007 07 11, 17:32)
sakykit,o kai grybuka geri po pertraukos,tai ir vel pasireiskia salutiniai poveikiai(kaip ir pradejus vartot)?

Siaip, neturetu, visa tai buna (bet vel gi ne visiems), kai pradedama vartoti pati pirma karta.
Papildyta:
QUOTE(laikine @ 2007 07 11, 16:24)
Ka daryt su grybu , jei noriu isvaziuot savaitei? ar galima ji savaitei palikt saldytuve? ar jis nesuges?

Jei palikti ji uzpilta pienu ar vandeniu saldytuve savaitei, jis suges. Iseitis - imtis ji kartu, arba palikti kam nors priziureti smile.gif Juo reikia rupintis, maitinti ji, jis gyvas orgamizmas, todel atostogu metu iskyla problemeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2007 07 11, 17:32)

Skaičiau labai gerą straipsnį, kur gydytojas aiškina apie simptomus, kurie pasireiškia, kai organizmas valosi. Gaila, nerandu dabar to straipsnio. Žodžiu, ten rašo, kad valymasis visada vyksta etapais. Pvz., savaitę pasireiškia visokios odos problemos (spuogai, dėmelės ir pan.), vėliau lyg viskas susitvarko, bet po kurio laiko vėl valymasis suintensyvėja. Tada gali pasireikšt vidaus organų skausmai ir panašūs dalykai. Tai vyksta, kol organizmas pakankamai išsivbalo, t.y. gali trukti ir pusmetį, ir metus, o gali dar ilgiau, bet visada su pertraukom (problematiškas periodas, po to vėl ramybė ir t.t.) Gal todėl ir rašo, kad Tibeto pieno grybą reikia naudoti metus, tik tada organizmas pakankamai išsivalo. Tas procesas vyksta ir kitom priemonėm valant organizmą.
Atsakyti
QUOTE(Twilight @ 2007 07 06, 19:15)
Gyvenu Žirmūnų rajone.. Jei norėsit susisiekti rašykit į až.. tuomet atsiųsiu tikslesnes koordinates ir galėsim susitarti dėl susitikimo..  4u.gif  4u.gif

Būtinai parašysiu, tik šiuo metu niekaip negaliu, vis laiko nėr..
Nieko tokio, jei aš pvz per atostogas atbėgsiu jo pasiimt, tai maždaug po savaitės-10 dienų... ? 4u.gif
Atsakyti
Nezinau, kai tik pirma karta pradejau vartoti grybuka, man jokiu baisiu salutiniu poveikiu nebuvo schmoll.gif , tik truputuka (labai neilgai) pute vidurius, bet greitai praejo, o kitiems mano pazystamiems is viso nebuvo jokios reakcijos, cia gal priklauso kokias ligas turi zmones ir nuo pacio zmogaus organizmo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 12 liepos 2007 - 13:53