Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto grybas

QUOTE(Amry @ 2007 07 12, 10:32)
Būtinai parašysiu, tik šiuo metu niekaip negaliu, vis laiko nėr..
Nieko tokio, jei aš pvz per atostogas atbėgsiu jo pasiimt, tai maždaug po savaitės-10 dienų... ?  4u.gif

Nieko tokio..
Vis vien neseniai dalies atsikratem, tai reikes truputi paauginti.. per tiek laiko tikrai uzaugs..
Atsakyti
QUOTE(Twilight @ 2007 07 12, 15:33)
Nieko tokio..
Vis vien neseniai dalies atsikratem, tai reikes truputi paauginti.. per tiek laiko tikrai uzaugs..

o tai tada lauksiu grybuko kol užaugs wink.gif
Atsakyti

QUOTE(tina1235 @ 2007 07 07, 19:03)
sveikutes  4u.gif galiu pasidalinti grybuku kaune

Labukas,

Gal galetum telefona duoti? Reiketu ir man to grybo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte79: 20 liepos 2007 - 07:56
ar kas galetu pasidalinti pieno ir ryziu grybukais Vilniuje arba panevezyje mirksiukas.gif . Parasykit I AZ. Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas galetu pasidalinti ryziu grybuku Kaune? Rasykite i AZ. Is anksto dekoju. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, aš irgi norėčiau to grybo. Gyvenu Kaune, jei galit parašykit į asmeninę dėžutę linasem@gmail.com. Iš anksto dėkoju. smile.gif
Atsakyti
Pradėjau ir aš gerti šitą stebuklą....
o jūs po stiklinę geriat ar po daugiau?
bet skonis tai..... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(volare @ 2007 08 07, 08:12)
Pradėjau ir aš gerti šitą stebuklą....
o jūs po stiklinę geriat ar po daugiau?
bet skonis tai..... blink.gif

Geriu aš vakare ir ryte po puodelį smile.gif . Kaip skaičiau- per parą neturi viršyti 800 ml. Skonis turėtų būti kaip kefyro. Kažkada seniau, kai tk pradėjau jį vartoti, kažkodėl jis buvo vos ne dvokiantis g.gif . Tada pakeičiau kitu ir daba visai normaliai. Jei grybuko per daug, tada jis būna per rūgštus. Normalus jo tūris turėtų būti 2 arbat.šaukšteliai, kurie užpilami 250ml natūralaus pieno. rolleyes.gif
Atsakyti
O Jūs rimtai laikotės tokių nurodymų: "При повторном курсе лечения категорически запрещается употребление крепких напитков, настоев, лекарств." ? Man čia truputi sektantiškai skamba... wink.gif
Beje, ar ka nors duodate vaikams ?
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2007 08 07, 16:31)
O Jūs rimtai laikotės tokių nurodymų: "При повторном курсе лечения категорически запрещается употребление крепких напитков, настоев, лекарств." ? Man čia truputi sektantiškai skamba... wink.gif
Beje, ar ka nors duodate vaikams ?

Alkoholio nevartoju kai geriu grybuką, taip radau parašyta lietuviškame aprašyme. Kai būna koks balius, tą dieną negeriu grybo biggrin.gif . O kas link vaikų, tai neturiu tokios patirties, lyg ir negirdėjau, kad kas nors duotų jį vaikams rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(dotiokyte @ 2007 08 07, 22:29)
Alkoholio nevartoju kai geriu grybuką, taip radau parašyta lietuviškame aprašyme. Kai būna koks balius, tą dieną negeriu grybo biggrin.gif . O kas link vaikų, tai neturiu tokios patirties, lyg ir negirdėjau, kad kas nors duotų jį vaikams rolleyes.gif .

o mamyte kuri man dave grybuka sake kad geri visa seima ir vaikiukai
Atsakyti
aš bandžiau savo paauglei dukrytei įsiūlyt, tai tik suraukė nosį - sakė niekada gyvenime...
aš mintyse pagalvojau gersi dar ir ne tokį š...kai norėsi graži ir sveika būti...
tikiuosi bent veiduką prisileis kada nuvalysiu....(jei ką mėginsiu gudraut-pilsiu į gražų indelį ir sakysiu - lorealio veido valymo pienelis)

vakar sugėriau,šiandien padalinus i dvi dalis ryte sugėriau ir vakare dar imsiu - pradeda man patikt...pirma kartą jaučiu buvo perlaikytas ir grybo buvo per daug, nes buvo rūgštokas.

o dėl vaistų ir alkoholio - man tai normaliai skamba kad negalima - nes chemija ir laipsniai suardo reakcijas - todėl jei norisis efektyvaus rezultato, net tokios smulkmenos svarbu...bet aišku, kad neapsieisi be šitų dalykų, tai turbūt tikrai geriausia, kad tą kart grybo nenaudot, nes būtų bergždžias reikalas
Atsakyti