as norejau paklausti ar sis grybas kamnors padejo nuo pilvo putimo? pasidalinkit patirtim
nezinau ka bedaryti.jau geriu virs 1men-o rezultatu jokiu.Jis paskutine mano viltis
QUOTE(Amry @ 2007 07 03, 13:21)
As galeciau.. Turiu apsciai.. esu Vilniuje..
QUOTE(Twilight @ 2007 07 04, 11:21)
O kokiam raj? kaip galima būtų tą grybuką gaut iš jūsų?
QUOTE(laikine @ 2007 07 04, 09:55)
as norejau paklausti ar sis grybas kamnors padejo nuo pilvo putimo? pasidalinkit patirtim
nezinau ka bedaryti.jau geriu virs 1men-o rezultatu jokiu.Jis paskutine mano viltis 
Man pieniskas Tibeto grybukas sutvarke visas zarnyno problemas susijusias su džs(itare sia liga), pilvo putima taip pat.
Tu isigyk ir pabandyk Indijos ryziu grybuka, knygeleje parasyta pavyzdziu, kur zmonems sutvarke pilvo putima, sis grybukas gal geriau tau tiktu.
QUOTE(AZURA @ 2007 07 04, 14:44)
Tu isigyk ir pabandyk Indijos ryziu grybuka
Gal gali daugiau papasakot apie tą Indišką ryžių grybą (kuris užpilamas vandeniu su cukrumi ir razinom)? Mes jį jau senokai naudojam, nes paprasčiausiai skanu - kaip limonadas. Bet pastebėjau, kad jis mane kažkaip keistai veikia, panašiai kaip lengvas alkoholinis gėrimas, nors geriu tikrai normalų, neperrūgusį. Apie jį žinau tik tiek:
Jie pagerina savijautą, organizme atstato medžiagų apykaitos sutrikimus, gydo cukrinį diabetą, pakeičia antibiotikus, slopina viršutinių kvėpavimo takų uždegimus, sulėtina vėžinių ligų procesus, valo gleivinę, stabdo odos ligų plitimą, žemina kraujospūdį, gydo aterosklerozę, nuramina nervinius galvos skausmus, reguliuoja skrandžio rūgštingumą, tirpina druskas sąnariuose. Padeda, sergant radikulitu.
Gydomąjį skystį vartoti reguliariai ir ne rečiau kaip 3 kartus per parą.Gerti po 100 g, 10 min. prieš valgį.
Indijos ryziu grybuko tirpalo gaminimas:
4 valgomi saukstai (be kaupo) ryziu
2-3 valgomi saukstai cukraus
10-15 razinu
1 litras nusistovejusio (para) salto vandens.
Laikyti 2 paras (ne daugiau 3-ju paru), po to nukosti per plastmasini sieteli ir gerai praplauti ryzius (geriau nusistovejusiu vandeniu ar saltu virintu vandeniu).
Nusistovejusi skysti vartoti reguliariai 3 kartus dienoje po 100gr. 10min. pries valgi. Norint gerti vietoj vandens.
Vieniems ji isgerus lengvai apsuka galva, kitiems ne, cia kaip kam
, po to praeina
Apie ji knygeleje labai daug prirasyta, jo poveikis tikrai labai platus, gydo labai daug ligu, visu cia neisvardinsiu
Per pazystamus girdejau, kazkoks gydytojas sake, kad sitam grybuke yra kazkoks labai retas ingridientas (nepamenu pavadinimo
) gydantis vezi ir labai sunkius susirgimus, kuris yra labai brangiuose vaistuose (kainuoja tukstancius)
Sis Indijos grybukas labai vertingas, ypac tinka prie sirdies, sanariu, kraujospudzio, kvepavimo taku, drusku varymo, imunines, nervines sistemos, skrandzio-zarnyno... na, aisku ir dar daug kitu ligu.
Knyguteje aprasyta apie vyra, kuri nuo pat vaikystes vargino viduriu putimas, niekas jam nepadejo, o issigyde butent siuo grybuku.
Siulyciau nusipirkti knygeles, ten labai daug parasyta apie visus gydomuosius grybukus, ju sudetis, veikima, nuo kokiu ligu, kaip juos priziureti, kaip gyde gydytojai, issigydziusiu zmoniu komentarai, zodziu, daug informacijos.
4 valgomi saukstai (be kaupo) ryziu
2-3 valgomi saukstai cukraus
10-15 razinu
1 litras nusistovejusio (para) salto vandens.
Laikyti 2 paras (ne daugiau 3-ju paru), po to nukosti per plastmasini sieteli ir gerai praplauti ryzius (geriau nusistovejusiu vandeniu ar saltu virintu vandeniu).
Nusistovejusi skysti vartoti reguliariai 3 kartus dienoje po 100gr. 10min. pries valgi. Norint gerti vietoj vandens.
Vieniems ji isgerus lengvai apsuka galva, kitiems ne, cia kaip kam
Apie ji knygeleje labai daug prirasyta, jo poveikis tikrai labai platus, gydo labai daug ligu, visu cia neisvardinsiu
Sis Indijos grybukas labai vertingas, ypac tinka prie sirdies, sanariu, kraujospudzio, kvepavimo taku, drusku varymo, imunines, nervines sistemos, skrandzio-zarnyno... na, aisku ir dar daug kitu ligu.
Knyguteje aprasyta apie vyra, kuri nuo pat vaikystes vargino viduriu putimas, niekas jam nepadejo, o issigyde butent siuo grybuku.
Siulyciau nusipirkti knygeles, ten labai daug parasyta apie visus gydomuosius grybukus, ju sudetis, veikima, nuo kokiu ligu, kaip juos priziureti, kaip gyde gydytojai, issigydziusiu zmoniu komentarai, zodziu, daug informacijos.
QUOTE(Lelija33 @ 2007 07 04, 16:00)
Gal gali daugiau papasakot apie tą Indišką ryžių grybą (kuris užpilamas vandeniu su cukrumi ir razinom)? Mes jį jau senokai naudojam, nes paprasčiausiai skanu - kaip limonadas. Bet pastebėjau, kad jis mane kažkaip keistai veikia, panašiai kaip lengvas alkoholinis gėrimas, nors geriu tikrai normalų, neperrūgusį.
Ji galima gerti ir vietoj vandens, kada tik uzsinorit, jis labai gerai malsina troskuli, toks siek tiek gazuotas ir labai skanus
QUOTE(AZURA @ 2007 07 04, 16:58)
Vieniems ji isgerus lengvai apsuka galva, kitiems ne, cia kaip kam
, po to praeina
Siulyciau nusipirkti knygeles, ten labai daug parasyta apie visus gydomuosius grybukus, ju sudetis, veikima, nuo kokiu ligu, kaip juos priziureti, kaip gyde gydymai, issigydziusiu zmoniu komentarai.
Siulyciau nusipirkti knygeles, ten labai daug parasyta apie visus gydomuosius grybukus, ju sudetis, veikima, nuo kokiu ligu, kaip juos priziureti, kaip gyde gydymai, issigydziusiu zmoniu komentarai.
Taip, tikrai, man lengvai sukasi galva, išgėrus to grybuko, maniau, kad čia kažkas negerai ir man netinka.
O kur gaut tas knygeles?
Šiuo metu grybuką maitinam ne cukrumi, o medumi. Neįsivaizduoju, ar taip galima, bet jis be galo skanus būna
QUOTE(Lelija33 @ 2007 07 04, 17:25)
Taip, tikrai, man lengvai sukasi galva, išgėrus to grybuko, maniau, kad čia kažkas negerai ir man netinka.
O kur gaut tas knygeles?
Šiuo metu grybuką maitinam ne cukrumi, o medumi. Neįsivaizduoju, ar taip galima, bet jis be galo skanus būna
O kur gaut tas knygeles?
Šiuo metu grybuką maitinam ne cukrumi, o medumi. Neįsivaizduoju, ar taip galima, bet jis be galo skanus būna
Man knygele senai nupirko pussesere, cia rusu kalba (IRINA FILIPOVA "GRIBI, KOTORIJE LECAT") kazkur Zveryne, ju yra knygynuose sveikatos skyreliuose, reikia tik paieskoti. Mano knygele senesnio leidimo, dabar sake jau yra ir nauju knygeliu apie siuos grybukus.
Del medaus nezinau, gal ir galima
QUOTE(Rama* @ 2007 07 05, 10:54)
o jeigu indijos grybą galima pasigamint, tai gal ir tibeto galima?
Niekada nieko nesu girdėjusi apie pasigaminimą tų grybų
QUOTE(Rama* @ 2007 07 05, 10:54)
o jeigu indijos grybą galima pasigamint, tai gal ir tibeto galima?
Perskaiciusi apie Indijos ryziu tirpalo pasigaminima, turbut pagalvojai, kad ten paprasti ryziai ir supratai, kad galima pasigaminti grybuka
Taip pat yra gatavas ir Tibeto pieniskas grybukas, jis stambesnis, is tokiu gumuliuku, panasiu i grudeta varske ar kalafijoro gabaliukus.





