Indijos ryziu grybuko tirpalo gaminimas:
4 valgomi saukstai (be kaupo) ryziu
2-3 valgomi saukstai cukraus
10-15 razinu
1 litras nusistovejusio (para) salto vandens.
Laikyti 2 paras (ne daugiau 3-ju paru), po to nukosti per plastmasini sieteli ir gerai praplauti ryzius (geriau nusistovejusiu vandeniu ar saltu virintu vandeniu).
Nusistovejusi skysti vartoti reguliariai 3 kartus dienoje po 100gr. 10min. pries valgi. Norint gerti vietoj vandens.
Vieniems ji isgerus lengvai apsuka galva, kitiems ne, cia kaip kam

, po to praeina
Apie ji knygeleje labai daug prirasyta, jo poveikis tikrai labai platus, gydo labai daug ligu, visu cia neisvardinsiu

Per pazystamus girdejau, kazkoks gydytojas sake, kad sitam grybuke yra kazkoks labai retas ingridientas (nepamenu pavadinimo

) gydantis vezi ir labai sunkius susirgimus, kuris yra labai brangiuose vaistuose (kainuoja tukstancius)
Sis Indijos grybukas labai vertingas, ypac tinka prie sirdies, sanariu, kraujospudzio, kvepavimo taku, drusku varymo, imunines, nervines sistemos, skrandzio-zarnyno... na, aisku ir dar daug kitu ligu.
Knyguteje aprasyta apie vyra, kuri nuo pat vaikystes vargino viduriu putimas, niekas jam nepadejo, o issigyde butent siuo grybuku.
Siulyciau nusipirkti knygeles, ten labai daug parasyta apie visus gydomuosius grybukus, ju sudetis, veikima, nuo kokiu ligu, kaip juos priziureti, kaip gyde gydytojai, issigydziusiu zmoniu komentarai, zodziu, daug informacijos.