Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto grybas

Dar apie INDIJOS RYZIU GRYBUKA

Ryziai atvezti is Indijos turi labai daug gydomuju savybiu.
Pagerina savijauta, atstato organizme medziagu apykaitos pakitimus, gydo cukrini diabeta, pakeicia antibiotikus.
Vartojamas prie virsutiniu taku uzdegimu, suletina vezinius susirgimus, valo gleivine, stabdo odos ligu plitima, mazina kraujospudi, gydo atroskleroze, gydo nervinius galvos skausmus, reguliuoja rugstinguma skrandyje, tirpdo druskas sanariuose, padeda sergant radikulitu- (reika ji gerti ir trinti stubura, pusiauja, liemeni ties sedimuoju nervu).
Prie nemigos reikia trinti ausis (nuo ausu link kaklo). Prie slogos praskalauti nosi.
Nuo koju silpnumo trinti ****** ir keliu idubimus 1 karta per para.

Indas, kuriame laikomi sie grybukai (tiek Indijos ryziu, tiek Tibeto grybukas) butinai turi buti stiklinis. Jokiu budu stiklainio negalima plauti jokiomis skalavimo priemonemis: muilu, soda, "fairy" ir kt.
Miesto salygomis geriausia stiklaini praplauti karstu virintu vandeniu, po to ji gerai isdziovinti.
Paruostus grybukus laikyti stiklainyje, uzdengtu marle. Marle visada turi buti svari, butinai sausa, be jokiu pasaliniu kvapu. Todel rekomenduojama kartais pravedinti marle (pvz. balkone).
Nelaikyti siu grybuku arti mikrobanginiu, dujiniu, elektriniu plyteliu.
Kiekviena seimininke virtuveje turi jaukia vietele, tai toje vieteleje tuos grybukus ir laikykite smile.gif Laikyti sviesioje, bet ne sauletoje vietoje.
Atsakyti
na va ....
Ir aš prisijungiau prie Jūsų kompanijos-DĖKUI ALDIJAI.
Bandysiu auginti, mylėti grybuką ir save:-))))
Įdomu, kaip čia man seksis jį auginti.
nelabai supratau pradžios,t.y. kai parsiveži grybuką namo, kaip su juo elgtis, tai bandau paimti 2 arb.š. grybuko ir užpilti šiltu pienuku.O rytoj jį gersiu, turbūt bus jau geras vartoti????
IKi
Atsakyti
QUOTE(GMONIKA @ 2005 11 23, 21:40)
na va ....
nelabai supratau pradžios,t.y. kai parsiveži grybuką namo, kaip su juo elgtis, tai bandau paimti 2 arb.š. grybuko ir užpilti šiltu pienuku.O rytoj jį gersiu, turbūt bus jau geras vartoti????
IKi

Labas 4u.gif

Taip, GMONIKA, jei vakar vakare grybuką nukošei, perplovei vandeniu ir užpylei pienuku tai šiandien vakare galėsi jį gerti. biggrin.gif ( Per netikėtas lauktuves iš Kauno visai pasimečiau ir nieko dorai nepaaiškinau blush2.gif ) Klausk kas neaišku, bandysiu padėti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aldija: 24 lapkričio 2005 - 08:30
QUOTE(GMONIKA @ 2005 11 23, 21:40)
na va ....
IKi

Na taip, 2 arbatinius saukstelius Tibeto grybuko uzpili ne siltu, bet kambario temperaturos pienu ir palieki ji stoveti apie 24 val. graziai sau rugti smile.gif kambario temperaturoje...
Ziurint, kada tu ji nori vartoti: ar vakare, ar ryte... jei nori gerti vakarais, tai uzpilinek ji pienu vakare ir laikyk ne ilgaiu 24 val. ir tada kita vakara gerk ji puse- 1 val. pries miega... o jei nori ji gerti rytais, tada reiketu ji uzpilti rytais ir gerti tokia valanda is ryto, kada tau patogu.
Bet ji reikia uzpilineti pastoviai tuo paciu metu ( stengtis ta pacia valanda), nes jis nemegsta, kai uzpilineji ne tomis paciomis valandomis.... smile.gif
As ji geriu vakarais, pries miega.... uzpilu 23val. vakaro... nupilu kazkur apie 21 val. o geriu 1 val pries miega.... as manau, kad vakarais ji uzpilineti ir gerti patogiau.... smile.gif
Sekmes tau ji vartojant.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū!!!!
ALDIJAI ir SKAIDREI
Kaip sakėt, taip ir padariau.
vakar buvo pirmoji mano porcija,-tai tikrai skanu.
Kai sulauksiu geresnių sveikatos rezultatų,-pasigirsiu gossip.gif
Sėkmės!!!
Atsakyti
SVEIKOS,,,

na va gruodžio 10 d. turėsiu 3 porcijas tibeto pienškos grybuko.
gal kas norit? kAUNAS smile.gif
Atsakyti
jei kas norit, rašykit i AŽ
Atsakyti
As gal praskaiciau, o gal neisidemejau verysad.gif ar vaikams galima duoti gerti? Zinau, kad sis grybukas labai tinka nuo visu ligu, o mano maziukui epilepsija itaria, tai pagalvojau, kad jis mums labai praverstu, jei tik ji gali gerti ir vaikuciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2005 12 06, 10:40)
As gal praskaiciau, o gal neisidemejau  verysad.gif ar vaikams galima duoti gerti? Zinau, kad sis grybukas labai tinka nuo visu ligu, o mano maziukui epilepsija itaria, tai pagalvojau, kad jis mums labai praverstu, jei tik ji gali gerti ir vaikuciai  4u.gif

Taip, galima duoti gerti ir vaikams smile.gif Sie grybukai yra 100% naturalus produktai, taip kad tinka ir vaikams ir suaugusiems.
Atsakyti

Kas moka rusiskai, nusipirkite knygele apie siuos visus gydomuosius grybukus, ten viskas aprasyta, aprasyta visu grybuku sudetis, ka gydo, kaip naudoti, yra aprasyti zmoniu pavyzdziai, nuo kokiu ligu gydesi, kaip naudojo ir kt.
Zodziu, gera knygele ir kainele nebrangi, apie 6lt.
Knygele:
IRINA FILIPOVA "GRIBI, KOTORIJE LECAT".
Atsakyti
Gėriau 10 d ir nustojau, nes tiek pradėjo pūsti pivą... Vaikščiojau kaip 5 mėn būdama...Man jis kažkodėl netiko...
Vaikams, kaip žinau, jo duoti reikia tik keletą gurkšnių. Suaugusiems- 33 gurkšnius.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2005 12 06, 14:48)
Gėriau 10 d ir nustojau, nes tiek pradėjo pūsti pivą... Vaikščiojau kaip 5 mėn būdama...Man jis kažkodėl netiko...
Vaikams, kaip žinau, jo duoti reikia tik keletą gurkšnių. Suaugusiems- 33 gurkšnius.

Na jo, ir instrukcijoje parasyta, kad gali pusti pilva 10-12 dienu. Tai normalu, reiskia jis veikia smile.gif Bet po to viskas praeina... kiekvienam zmogui jis skirtingai reaguoja, vieniems pirmas 10 d. pucia pilva, kitiems ne... Ir nereikia nutraukti jo vartojimo, nors ir pucia pilva, po to viskas susitvarko.
O del tu gurksniu, kazkokia nesamone, pirma karta tai girdziu schmoll.gif smile.gif
Instrukcijoje ir knygeleje parasyta, kad reikia gerti po stikline puse/1 val. pries miega, jei vartoji vakarais, o jei rytais, tai pries valgi ant tuscios...
Nuo senu laiku jis taip vartojamas ir jokiu ten gurksniu skaiciavimo smile.gif Is kur tu tai istraukei biggrin.gif ?
P.S. Cia as apie pieniska Tibeto grybuka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SKAIDRE: 06 gruodžio 2005 - 15:53