Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto grybas

Cia ziuriu diskutuojama ir del Tibeto, ir del ryziu, ir del arbatinio grybo blush2.gif Gal kas arbatiniu grybu pasidalintu Vilniuje? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2005 01 05, 21:26)
Na trumpai bandysiu aprasyti:
Grybo gydomosios savybes:
reguliuoja organizmo apsauginiu medziagu kaita;
gydo sirdies ligas, isskaido cholesterina, gydi kasa, skrandi, zarnas, panaikina opas; gydo uzdegimines kuno vietas; reguliuoja kraujo spaudima; gydo inkstus; sustabdo metastazes ir neleidzia susidaryti naujoms; veikia pries greita senejima, neleidzia kunui sudribti, pasalina stresini nuovargi..

Gydymas:
geriamas 20 dienu, visada vakare pries miega, po to daroma 10 d. pertrauka ir tesiama toliau, kol pajauciamas pagerejimas
Galima darytis veido kaukes. Pasalina demes, spuogus, oda tampa lygi. ( cia tai patikrinta, nes ta, kuri dave gryba, pati demes tokias rudas ant veido issigyde)

schmoll.gif Turejau as ji............ man jokio poveikio. blush2.gif Gal tiketi reikia jog padeda.......gal
Atsakyti

Turiu porciją pieniško grybuko, rašykit, dovanoju. kažkuri mamytė norėjo, bet dingo, o aš jos tel. nebeturiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2005 12 21, 16:43)
Turiu porciją pieniško grybuko, rašykit, dovanoju. kažkuri mamytė norėjo, bet dingo, o aš jos tel. nebeturiu 4u.gif

Kas norit, rašykit į A. ž. arba skambinkit 869907187, nes prie kompo būnu retai, o grybo jau neturiu kur dėt, priaugo labai daug 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2005 12 28, 09:52)
Kas norit, rašykit į A. ž. arba skambinkit 869907187, nes prie kompo būnu retai, o grybo jau neturiu kur dėt, priaugo labai daug 4u.gif  4u.gif

g.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Turiu 2 laisvas porcijas Tibeto pienisko grybuko 4u.gif
Dabar isvaziuoju i kelione, tai galite skambinti mano mamai ir su ja susitarti ir kam reikia atvaziuoti jo pasiimti smile.gif
Tel.: 275 16 37
Atsakyti
Gal kas Kaune galetu Tibeto grybu pasidalint? g.gif
Atsakyti
Gal kas ieško ir neranda indijos ryžių grybuko? Galėčiau padovanoti vilniuje mirksiukas.gif
Atsakyti
O kas man pasakys, kokį grybą aš turiu? Tokie balti drebučiai, kuriuos reikia užpilti pienu? 4u.gif Čia Tibeto, ar ryžių grybas? ar vienas ir tas pats?
Atsakyti
QUOTE(Nashle @ 2006 03 17, 09:04)
O kas man pasakys, kokį grybą aš turiu? Tokie balti drebučiai, kuriuos reikia užpilti pienu?  4u.gif Čia Tibeto, ar ryžių grybas? ar vienas ir tas pats?

Pienu uzpilamas tik Tibeto pieniskas grybukas smile.gif
Indijos ryziu grybukas uzpilamas vandeniu, idedama cukraus ir razinu....
Atsakyti
QUOTE(SKAIDRE @ 2006 03 17, 10:58)
Pienu uzpilamas tik Tibeto pieniskas grybukas smile.gif
Indijos ryziu grybukas uzpilamas vandeniu, idedama cukraus ir razinu....

4u.gif ačiukas, nes žinojau, kad gavau grybą, bet nežinojau pavadinimo...
Atsakyti
Ir dar.... Tibeto pieniskas grybukas - kefyriukas idealiai tinka vartojant antibiotikus.... geriant antibiotikus reikia naudoti medikamentus, kurie nesukeltu grybelio.... o sis stebuklingas dalykelis kaip tik ir atstoja juos.... thumbup.gif
Geriant antibiotikus reikia uzsigerti siuo kefyriuku vietoj vandens....
Taip pat sis Tibeto grybukas tinka vartoti ir po antibiotiku kurso... idealiai atstato flora ir visus negerumus po antibiotiku vartojimo smile.gif
Kai vartojau antibiotikus, pati siuo grybuku uzsigerdavau vaistus ir super thumbup.gif , po to jokiu grybeliu, pienligiu ir organizmas labai gerai atsistate thumbup.gif
Atsakyti