Labai gerai, kad pas tave jis sulimpa i didelius gabaliukus, taip ir turi buti Tai reiskia, jis sveikas, gerai jauciasi ir auga
Gali pasilikyti tuos didesnius, pameruok, kad butu 2 sauksteliai (cia porcija), o kitus priaugusius gali kam atiduoti.
Labutes, mergaites, pasiskaitinejau apie Jusu auginamus grybukus ir labai susidomejau Labiausiai vilioja Tibeto grybukas. Labai labai noreciau ir as tokio augintinio. Gal kas galit pasidalinti Buciau labai labai P.S. as is Vilniaus
Sveikos merginos! Gal yra auginančių Tibeto grybą ir galinčių pasidalinti iš Klaipėdos? Apie šį grybą netikėtai išgirdau per televizorių ir supratau: butinai turiu jį išbandyti, nes mano mažius serga alergija ir dėl to turi, paskutiniu metu, problemu su viduriukais Be to ir man ne pro šalį butu pasirūpinti savimi Labai prašau atsiliepti!
Labas mamytes,turiu problemu su zarnynu ir labai noreciau paprasiti Tibeto gryba.Gal kas Kaune nori pasidalinti?Buciau labai dekinga jai parasitumet i AZ.
Sveikos mergytes, man drauge per Kaledas padovanojo Tibeto grybuka ir man labai jis patiko ir gerti ir visa ceremonija kas vakara. Dabar prisiskaiciau jusu zinuciu ir labai uzsimaniau to retojo Ryziu grybelio gal kam pasidaugino ir galetu padovanoti? As is Kauno
Besiknaisiodama internete ir ieskodama gybuku stai ka radau apie arbatos gryba: Arbatinis grybas - acto rūgšties bakterijų ir mieliagrybio kolonija. Mieliagrybis arbatoje ištirpusį cukrų skaido į organines rūgštis (askorbino, citrinos, pieno ir kt.), alkoholį ir anglies dioksidą, o bakterijos alkoholį paverčia acto rūgštimi.
Arbatinis antpilas praranda skaidrumą, bet įgauna saldžiarūgštį malonų skonį, kuris gerina apetitą, naikina kai kurias kenksmingas bakterijas skrandyje, žarnyne. Juo skalaujama gerklė sergant angina, dantenų uždegimu. Jame yra ir vitaminų B, D. Rekomenduojama nepiktnaudžiauti, kadangi acto rūgštis gali pakenkti virškinimo traktui.
Grybų, galinčių padidinti skystų antpilų (pavyzdžiui, arbatos, pieno) rūgštingumą, yra keletas rūšių. Jų augimo sąlygos nevienodos, bet vystymasis ir branda panašūs. Todėl ir antpilai turi labai panašų skonį.
Arbatinio grybo antpilas ruošiamas taip: gabalėlis grybienos, įdedamas į stiklainį su pasaldinta arbata, užrišamas marle ir padedamas į šviesią vietą, geriausiai ant palangės. Po savaitės dviejų antpilą galima gerti.
Mergytes mielos, na gal kas nors atsiliepkit auuuuuu Na, gal kas vis del to noretu / galetu pasidalinti Tibeto grybuku? Labai labai labaiiiiiiiiiiii jo noriu Pleaaaaaaaaaaaaaaaaaase