Aš mielu noru paimčiau atskeldą dalį
Kažkada labai seniai turėjau Tibeto grybą. Kol buvo jaunas ir šviežias tai ir kefyriukas nieko buvo, bet grybui užaugus pasidaro per rūgštu (matyt daugiau išskiria tų bakterijų), reikėtų padalinti tada vėl bus skanus.
. Gal kas turit Vilniuje?
As jau turiu tibeto pieniska Kaune
bet man kazkaip ji nesurugo kaip kefyriukas..atrode visai kaip pienas..bet skonis i kefyro nese..gal per mazai surugo?
Pas mane jis irgi dabar keistai rugsta, toks kazkoks skystokas, bet skonis kaip kefyriuko.
O kiek val. ji rugini?
O kiek val. ji rugini?
QUOTE(gaudri @ 2006 11 28, 22:38)
As jau turiu tibeto pieniska Kaune
bet man kazkaip ji nesurugo kaip kefyriukas..atrode visai kaip pienas..bet skonis i kefyro nese..gal per mazai surugo?
parasiau tau i AZ del grybo, bet matau kad jau turi
taip kad galiu dabar kam nors kitam padovanoti grybuka
QUOTE(AZURA @ 2006 11 28, 22:40)
Pas mane jis irgi dabar keistai rugsta, toks kazkoks skystokas, bet skonis kaip kefyriuko.
O kiek val. ji rugini?
O kiek val. ji rugini?
Tiek kiek jus raset..para..24 val..
palmolive aciu bent kad nepamirsai manes..
QUOTE(mandzita @ 2006 11 25, 13:07)
LABA DIENA.NOREJAU PAKLAUSTI GAL JUS TURITE DAR SITO INDIJOS RYZIU GRYBUKA?MAN JO LABAI REIKETU...ACIU
grybukas laisvas, jei vis dar reik galiu padovanoti
AZURA, ar turi grybukas sulipti su kitais esanciais grybais, nes pas mane tai jau toki nemazi gabalai susidare
ir tada ar pasilikti kelis didesnius, ar laikyti geriau daugiau maziuku
tikiuosi aiskiai parasiau
QUOTE(palmolive @ 2006 12 05, 09:48)
AZURA, ar turi grybukas sulipti su kitais esanciais grybais, nes pas mane tai jau toki nemazi gabalai susidare
ir tada ar pasilikti kelis didesnius, ar laikyti geriau daugiau maziuku
Labai gerai, kad pas tave jis sulimpa i didelius gabaliukus, taip ir turi buti
Gali pasilikti tuos didesnius, pameruok, kad butu 2 sauksteliai (cia porcija), o kitus priaugusius gali kam atiduoti.