Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto grybas

QUOTE(margo9905 @ 2007 03 29, 18:30)
Šivakar ir aš gausiu to grybuko! Valio! thumbup.gif Tiek laiko ieškojau!  Dėkoju Jurčik  4u.gif

ner uz ka blush2.gif kad tik padetu mirksiukas.gif
Atsakyti
labutis supermamos..laabai dziaugiuosi,kad pagaliau atradau si tinklalapi. thumbup.gif . laabai sudomino tibeto grybas...va tik beda-niekur negaliu jo gauti.. jau apskambinau visus pazystamus ir draugu draugus-nera.. blink.gif turiu prasyma- gal kas turite to grybo vaikuciu? ir dar viena beda-gyvenu toli nuo vilniaus.... galeciau pasiimti is panevezio, alytaus ar druskiniku rajonu...jei kas galite pasidalinti- laaaaaabai laukiu atsakymo...mano el pastas.-knopke@ml.lt 4u.gif
Atsakyti
ir dar mamytes,gal kas ka girdejo ar zino apie gryba[ar kerpe],kuri varo is inkstu akmenis? mano drauges tevas kazkur girdejo[ar jam kazkas sake] apie balta ,ant medziu auganti gryba-kerpe,kuris skaldo ir varo lauk akmenis... kiek jis sake, tai tas augalas tongue.gif auga baltarusijoj ar rusijoj... bandziau ieskoti internete-nerandu.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adaiv @ 2007 01 17, 18:10)
Sveikos. Aš pradėjau auginti tibeto grybą, tai kaip pasidaugins galėsiu duoti. esu iš Vilniaus.

Ir as noresiu grybo rolleyes.gif As irgi i eile stoju mirksiukas.gif O jei netycia kas nors tures gryba panasu i ryzius - irgi labai noreciau drinks_cheers.gif Vaikysteje geriau - skonis buvo kaip limonado thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(murkt @ 2007 04 03, 16:03)
Ir as noresiu grybo  rolleyes.gif  As irgi i eile stoju  mirksiukas.gif  O jei netycia kas nors tures gryba panasu i ryzius - irgi labai noreciau  drinks_cheers.gif  Vaikysteje geriau - skonis buvo kaip limonado  thumbup.gif

is kurio miesto esi g.gif
Atsakyti
sveikutes,va man toks dalykas nutiko: vakar sutvarkiau nuploviau gryba idejau i stiklaini ir issitraukus piena galvojau kad lai biski atsyla,ir nuejau i kambari ir uzmigau sad.gif ir mano grybas per nakti be pieno prabuvo,net nzn kaip taip galejau pamirsti,kaip manot ar dabar tas grybukas nenumirs man?as ryte iskart uzpyliau pienu...
doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2007 04 04, 11:42)
sveikutes,va man toks dalykas nutiko: vakar sutvarkiau nuploviau gryba idejau i stiklaini ir issitraukus piena galvojau kad lai biski atsyla,ir nuejau i kambari ir uzmigau sad.gif ir mano grybas per nakti be pieno prabuvo,net nzn kaip taip galejau pamirsti,kaip manot ar dabar tas grybukas nenumirs man?as ryte iskart uzpyliau pienu...
doh.gif  doh.gif

na gal nieko tokio nenutiko,jei spalvos nepakeite tai viskas ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas visoms. Labai norėčiau ir aš Tibeto grybą įsigyt. Gyvenu Kaune. Jei kas galit padėt, labai lauksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 04 04, 14:06)
Labukas visoms. Labai norėčiau ir aš Tibeto grybą įsigyt. Gyvenu Kaune. Jei kas galit padėt, labai lauksiu  ax.gif

aš turiu. Randuosi netoli klinikų.
Atsakyti
QUOTE(Nashle @ 2007 04 04, 14:49)
aš turiu. Randuosi netoli klinikų.

Labai dėkinga, kad atsiliepei. Parašiau į AŽ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelija33: 04 balandžio 2007 - 14:52
QUOTE(jurčik @ 2007 04 04, 14:55)
na gal nieko tokio nenutiko,jei spalvos nepakeite tai viskas ok mirksiukas.gif

nu spalvos nepakeite,tik dabar teks pusiau parugusi gerti,nes neistovejo reikiamo laiko doh.gif
Atsakyti
Norėčiau ir aš to grybuko ax.gif blush2.gif
Jei kas iš kauniečių turit, gal galit savo tel nr man į az brūkštelt?
4u.gif
Atsakyti