Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto grybas

QUOTE(Lelija33 @ 2007 04 08, 17:08)
Noriu paklaust patyrusių pieno grybo augintojų. Ar galima nupylus kefyriuką laikyti jį pusę dienos, o sunaudoti tik tada? Ar nepasikeičia jo savybės?

Nieko tokio nenutiks, bet geriau ji gerti sviezia, tada jis veiksmingesnis mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Lelija33 @ 2007 04 09, 11:14)
Geriu tą kefyriuką rytais. Tada ir užpilu pienuką šviežią, bet norėčiau ir vakarais dar naudot. Pastebėjau, kad ypatingai gerai veiukia veido odą. 2 kartus pasitepus palaikiau, išnyko rausvos šerpetojančios dėmelės ir odą tiesiog nuostabiai atrodo. Žinau, kad galima turėt 2 grybo stiklainius, bet per daug maliavonės man 2 k. dienoje jį perpylinėt  g.gif

Ji galima gerti du kartus: ryte ir vakare. Taip, jis labai gerai veidukui, galima juo plauti veida, daryti su juo kaukes, jis labai gerai veikia oda: ramina, oda skaisteja, jauneja, nyksta rauksles. Taip pat siuo grybuko kefyriuku naikinamos pigmentines demes, jis balina oda, labai gerai juo daryti kaukes plaukams: stiprina plaukus, plaukai atsigauna, ypac, jei plaukai dazyti, po cheminio susukavimo, taip pat padidina plauku apimti.
Na, as cia jau seniau apie tai rasiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 15 balandžio 2007 - 23:04
Ačiū, Azura, Tavo patarimai labai vertingi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O kas man pasakytų, kaip yra su vaistais g.gif Skaičiau, kad geriant kefyriuką, vaistų gert negalima schmoll.gif Tai jei man išrašyti vaistai ilgam laikui gerti (pas mane padažnėjęs pulsas ir kardiologė išrašė kol kas mėnesiui, gal ir ilgiau po to, gert tabletes, lėtinančias pulsą). Tai kaip čia būt, ar turiu nutraukt kefyriuką, ar vis dėlto tęst g.gif
Nes šiaip pagalvojus, tai dažniausiai visiškai sveiki žmonės ir neprasidės su tais grybukais, o gers tas, kuris turi kažkokių problemų, reiškia jis ir medikamentus kažkokius vartoja g.gif
Kokia jūsų nuomonė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(amadina @ 2007 04 16, 22:35)
Sveikos  4u.gif
O kas man pasakytų, kaip yra su vaistais  g.gif Skaičiau, kad geriant kefyriuką, vaistų gert negalima  schmoll.gif Tai jei man išrašyti vaistai ilgam laikui gerti (pas mane padažnėjęs pulsas ir kardiologė išrašė kol kas mėnesiui, gal ir ilgiau po to, gert tabletes, lėtinančias pulsą). Tai kaip čia būt, ar turiu nutraukt kefyriuką, ar vis dėlto tęst  g.gif
Nes šiaip pagalvojus, tai dažniausiai visiškai sveiki žmonės ir neprasidės su tais grybukais, o gers tas, kuris turi kažkokių problemų, reiškia jis ir medikamentus kažkokius vartoja  g.gif
Kokia jūsų nuomonė?  g.gif

Geriu visus reikalingus vaistus. Kefyrą geriu rytais ir vakarais prieš miegą. Tuo pačiu metu vaistų negeriu. Tikrai nemanau, kad negalima vaistų naudot išvis. O čia kažkur skaičiau patarimą, kad antibiotikus netgi reikia užgert tuo kefyriuku, kad žarnyno mikroflorai antibiotikai neturėtų neigiamo poveikio.
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 04 16, 09:07)
Ačiū, Azura, Tavo patarimai labai vertingi  thumbup.gif

Prasom mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lelija33 @ 2007 04 17, 06:58)
Geriu visus reikalingus vaistus. Kefyrą geriu rytais ir vakarais prieš miegą. Tuo pačiu metu vaistų negeriu. Tikrai nemanau, kad negalima vaistų naudot išvis. O čia kažkur skaičiau patarimą, kad antibiotikus netgi reikia užgert tuo kefyriuku, kad žarnyno mikroflorai antibiotikai neturėtų neigiamo poveikio.

Taip, jis ypatingai gerai geriant antibiotikus - reikia uzsigerti kefyriuku, arba gerti kefyriuka po antibiotiku naudojimo. Jis neduoda antibiotikams sugadinti smile.gif mikroflora, atstato ja, ir nereikia gerti jokiu antigrybeliniu tabletku geriant antibiotikus thumbup.gif Pati geriau antibiotikus ir uzsigerdavau kefyriuku, super, jokiu grybeliu, ar ko nors panasaus thumbup.gif
Del vaistu naudojimo ir kartu grybuko gerimo..... kazkur ir as skaiciau, kad nelabai galima, bet as pati naudojau vaistus ir gerdavau grybuka, mano mama, mamos drauges it kiti, kurie turejo naudoti vaistus ilga laika.... niu, nieko blogo mes nepastebejom schmoll.gif smile.gif manau, galima, tik gal ne pries ir ne is karto po vaistu panaudojimo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 17 balandžio 2007 - 10:16
Sveikutes, o jusu kefyriukas kai geriat buna labai rugstus? g.gif Nes maniskis jau ryte buna labai suruges ( vaizdas toks, kaip perrugusio kefyro). Uzpilineju katik pamelztu karves pieneliu tongue.gif , gal del to labiau ir rugsta. Kaip sakot, gal sumazint porcija? Na, jau mazdaug 3 arb. sauksteliai. O kadangi geriam dviese ( 2 porcijos). Tai jau kaip ir galiu padaryti nauja porcijyte rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2007 04 18, 11:16)
Sveikutes, o jusu kefyriukas kai geriat buna labai rugstus?  g.gif Nes maniskis jau ryte buna labai suruges ( vaizdas toks, kaip perrugusio kefyro). Uzpilineju katik pamelztu karves pieneliu  tongue.gif , gal del to labiau ir rugsta. Kaip sakot, gal sumazint porcija? Na, jau mazdaug 3 arb. sauksteliai. O kadangi geriam dviese ( 2 porcijos). Tai jau kaip ir galiu padaryti nauja porcijyte  rolleyes.gif

Kefyras rugsteja, kai dideja jo kiekis arba kai buna perlaikytas ar stovi kur per siltoje vietoje. Viena porcija - 2 sauksteliai grybuko smile.gif Siulyciau ji jau atskirti ir palikti tik 2 saukstelius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 18 balandžio 2007 - 19:47
o as ir galvoju kodel mano toks rugstus ir skonis keistas,nebetoks,kad net pykina ir gerti nebegaliu...matyt jam per silta pas mane spintelej ir jo jau per daug
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2007 04 19, 08:31)
o as ir galvoju kodel mano toks rugstus ir skonis keistas,nebetoks,kad net pykina ir gerti nebegaliu...matyt jam per silta pas mane spintelej ir jo jau per daug

As tai nelaukiu, kol prisidaugins iki 2-ju porciju, visada anksciau atidalinu ir laikau virtuveje ant stalo. Tik jo negalima laikyti arti dujiniu, elektriniu plyteliu, mikrobangines. Jokiu budu negalima stiklainio plauti jokiomis plovimo priemonemis! - nepamirskit sito smile.gif Tik perplauti stiklaini virintu siltu vandeniu ir gerai isdziovinti. Indas butinai turi buti stiklinis. Grybukas visada turi buti uzdengtas merliuku, merliuka kartas nuo karto pakeisti nauju, arba isplauti ir isdziovinti kur balkone, kad dar ir gerai issivedintu. Merliukas visada turi buti svarus ir butinai sausas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 19 balandžio 2007 - 08:50
Lyg ir šitoj temoj skaičiau, kad tas 10 d., kai reikia daryti pertrauką, galima grybuką užpilt pasaldintu vandeniu ir laikyt 3-4 d. Ar kažką ne taip supratau?
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 04 19, 09:07)
Lyg ir šitoj temoj skaičiau, kad tas 10 d., kai reikia daryti pertrauką, galima grybuką užpilt pasaldintu vandeniu ir laikyt 3-4 d. Ar kažką ne taip supratau?

Tas 10 dienu, kai negeriat grybuko ir nenorit, kad jis daugintusi, galima ji uzpilti nusistovejusiu vandeniu arba is Britos (kad tik apsemtu grybuka) palaikyti ji 2 paras, po to ji praplauti ir vel uzpilti nauju vandenuku. Bet gerai butu per tas 10 dienu kokius 2 kartus uzpilti grybuka pienu (irgi kad tik apsemtu grybuka) na, truputi ji pamaitinti.
Arba tas 10d. vis tiek uzpilineti grybuka pienu (tik kad apsemtu grybuka) ir kiekviena diena, kaip visada, ji praplauti ir vel uzpilti nedideliu kiekiu pienuko, na, nedaryti normalios porcijos, taip jis visada bus pamaitintas smile.gif, o ta surugusi piena paprasciausiai ispilti.
O jei norit, kad jis toliau normaliai daugintusi, tai pieno pilkit kaip priklauso(stikline) ir ta surugusi kefyriuka panaudokit pvz. blynu kepimui, darykit kaukes veidui, plaukams smile.gif

Na, jis kaip dar vienas seimos narys ir juo taip pat reika rupintis ir ji priziureti biggrin.gif
Gerai priziurimas ir mylimas grybukas geriau rugs, bus skanesnis ir sveikesnis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 19 balandžio 2007 - 09:45
QUOTE(AZURA @ 2007 04 19, 09:26)
Tas 10 dienu, kai negeriat grybuko ir nenorit, kad jis daugintusi, galima ji uzpilti nusistovejusiu vandeniu arba is Britos (kad tik apsemtu grybuka) palaikyti ji 2 paras, po to ji praplauti ir vel uzpilti nauju vandenuku. Bet gerai butu per tas 10 dienu kokius 2 kartus uzpilti grybuka pienu (irgi kad tik apsemtu grybuka) na, truputi ji pamaitinti.
Arba tas 10d. vis tiek uzpilineti grybuka pienu (tik kad apsemtu grybuka) ir kiekviena diena, kaip visada, ji praplauti ir vel uzpilti nedideliu kiekiu pienuko, na, nedaryti normalios porcijos, taip jis visada bus pamaitintas  smile.gif, o ta surugusi piena paprasciausiai ispilti.
O jei norit, kad jis toliau normaliai daugintusi, tai pieno pilkit kaip priklauso(stikline)  ir ta surugusi kefyriuka panaudokit pvz. blynu kepimui, darykit kaukes veidui, plaukams smile.gif

Na, jis kaip dar vienas seimos narys ir juo taip pat reika rupintis ir ji priziureti  biggrin.gif 
Gerai priziurimas ir mylimas grybukas geriau rugs, bus skanesnis ir sveikesnis  smile.gif

Labai dėkoju Azurai už išsamų atsakymą tongue.gif Ir dar noriu paklaust. Gal žinai, kodėl reikia daryti tas 10 d. pertraukas? Ar kyla kokių problemų, geriant grybuyką be pertraukų?
Atsakyti