Įkraunama...
Įkraunama...

Salininkai: Eglutė

Žadame pradėti lankyti šį darželį. Gal galite parašyti savo atsiliepimus. Kažkodėl apie jį nieko nėra. Ar interneto salininkiečiai neturi ar tiesiog nesidomi. 4u.gif
Atsakyti
Nieko apie pati darzeli pasakyti negaliu, nezinau... Pati esu is Vilniaus, bet dirbu Salininkuose, noreciau savo mazute atiduoti i darzeli Salininkuose, bet kai buvau trumpam snektelejusi su direktore, sake, kad vietu nera (nors nieko nesakiau, kad gyvenu Vilniuje), kad jie negali atsakyti ir gali pastatyti i eile, bet mano vaikas greiciau i mokykla nueis kol man eile ateis, tai ir nezinau kaip ten is tikruju yra...

Gal turite patarima kaip ten pakliuti??? Kaip Jums pavyko ten uzsirasyti?

Is anksto dekoju
Atsakyti
QUOTE(dzoli @ 2007 05 02, 16:09)
Nieko apie pati darzeli pasakyti negaliu, nezinau... Pati esu is Vilniaus, bet dirbu Salininkuose, noreciau savo mazute atiduoti i darzeli Salininkuose, bet kai buvau trumpam snektelejusi su direktore, sake, kad vietu nera (nors nieko nesakiau, kad gyvenu Vilniuje), kad jie negali atsakyti ir gali pastatyti i eile, bet mano vaikas greiciau i mokykla nueis kol man eile ateis, tai ir nezinau kaip ten is tikruju yra...

Gal turite patarima kaip ten pakliuti??? Kaip Jums pavyko ten uzsirasyti?

Is anksto dekoju

Tai va ką sužinojau: Mano pažįstamos užsirašė, kai vaikam buvo tik kelios savaitės bigsmile.gif , kad tikrai grupėse gana daug vaikų. Ir, kad ima kišius apie 100 eurų, jei mažai pati pasako. schmoll.gif . Šaunuolė, kad nesakei, kad gyveni Vilniuje. Sakyk kokį Salininkų adresą, nieks netikrins, o sau vieną šansą prisidėsi. Sekmės, parašyk, jei pasiseks.
Atsakyti
Sveikos mamytes.As vedu savo dukryte i salininku lopseli-darzeli.ir labai tuo dziaugiuosi.uzrasiau ja kaip ji tik gime.tai ir vietos nereikejo reikalauti. thumbup.gif .o siaip nesuprantu jusu pykcio negalint ten patekti o tuo labiau kad jus esate is vilniaus. g.gif .vilniuje juk daugiau darzeliu yra nei tokioje gyvenvieteje.kad vietu truksta tai tiesa bet juk delto ne vedeja kalta.tai as pilnai ja suprantu.ar jus noretumete kad atejus jusu eilei i jusu vieta ateitu kitas vaikas verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2007 05 10, 15:48)
Sveikos mamytes.As vedu savo dukryte i salininku lopseli-darzeli.ir labai tuo dziaugiuosi.uzrasiau ja kaip ji tik gime.tai ir vietos nereikejo reikalauti. thumbup.gif .o siaip nesuprantu jusu pykcio negalint ten patekti o tuo labiau kad jus esate is vilniaus. g.gif .vilniuje juk daugiau darzeliu yra nei tokioje gyvenvieteje.kad vietu truksta tai tiesa bet juk delto ne vedeja kalta.tai as pilnai ja suprantu.ar jus noretumete kad atejus jusu eilei i jusu vieta ateitu kitas vaikas verysad.gif .

Labuks, malonu, kad nors viena lankanti prisjungė. 4u.gif Niekas čia nepyksta, o tik jieško info. Aš suprantu, kad iš Vilniaus ieškosi čia ne iš gero, o greičiausiai, kai prasideda darbas, darželis ten dar nedirba, va ir ieško prie darbo. Arba atvirkščiai po darbo nespės. Bent taip man atrodo. O kas liečia vedėjos, tai aš jos nemačiau ir nenoriu matyt cool.gif . O dėl vietos užimimo - patikėkit manim net norėdamas neužimsi, juk tai lengva patikrinti - yra registracijos žurnalas, o ten datos hronologine tvarka. Tai kad niekas į nieką nesikesina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Treka @ 2007 05 11, 22:36)
Labuks, malonu, kad nors viena lankanti prisjungė.  4u.gif  Niekas čia nepyksta, o tik jieško info. Aš suprantu, kad iš Vilniaus ieškosi čia ne iš gero, o greičiausiai, kai prasideda darbas, darželis ten dar nedirba, va ir ieško prie darbo. Arba atvirkščiai po darbo nespės. Bent taip man atrodo. O kas liečia vedėjos, tai aš jos nemačiau ir nenoriu matyt  cool.gif . O dėl vietos užimimo - patikėkit manim net norėdamas neužimsi, juk tai lengva patikrinti - yra registracijos žurnalas, o ten datos hronologine tvarka. Tai kad niekas į nieką nesikesina  biggrin.gif

Labutis smile.gif.As labai tikiuosi kad jus surasite darzeli. thumbup.gif .sekmes.
Atsakyti
Mes lankome si darzeli. 4u.gif
Darziukas isties nedidelis, o Salininkai - nemazas kaimux. doh.gif Del to vietu ir truksta. Grupes ne gumines, o ir higienos normos riboja. g.gif Vedeja vis praso Savivaldybes papildomu patalpu, bet snipstas gaunas... Juk kadaise buvo 2 darzeliai, bet viena ju atidave pagrindinei mokyklai, nes ie mokykloje vietos trukumas... blink.gif
Mes irgi vaika uzrasem i darza, kai jam buvo kokios 2 sav ir buvo jis 12 is 15 priimamu.
O siaip darzelis man visai patinka. Musu aukletojos isvis super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
niu si darzeli tikriausiai jau ir uzmirsim nepradeje lankyt sad.gif priima 20 o mes gal 34-36:( uzrasiau pries metus i eile sad.gif sake ant treciu metu pasiskambyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate4 @ 2008 05 08, 13:14)
niu si darzeli tikriausiai jau ir uzmirsim nepradeje lankyt sad.gif priima 20 o mes gal 34-36:( uzrasiau pries metus i eile sad.gif sake ant treciu metu pasiskambyt smile.gif

Gali skambinti, jei jūsų eilė nepradings. Juk visko pasitaiko, tiesa? bigsmile.gif
Atsakyti
mes atlaisvinsim viena vieta 4u.gif

mums sitas darzelis nepasiteisino... pastoviai sirgo vaikas - 3 dienas nueina 2 savaites as ji gydau schmoll.gif sitam darzelyje ilgiau savaites be pertraukos nera lankes per visus metus... is 20 vaiku tik kokie 5-7 pastoviai lanke.

siais metais pervedziau vaika i kita darzeli ir iskart nustojo sirgti - jau puse metu visiskai nebeserga!!!

tai tiek ir norejau pasakyt, o isvadas darykite pacios rolleyes.gif
Atsakyti
tai cia sita darzeli lanko tik kas paciuose salininkuose gyvena, ar ir aplink soduose kas gyvena jis priklauso?
Atsakyti
man rodos tik kas salininkuose gyvena, sodai nepriklauso g.gif
Atsakyti