Įkraunama...
Įkraunama...

Salininkai: Eglutė

QUOTE(Bulbulka. @ 2009 11 20, 01:57)
Na, kiek as suprantu, tai jei vaikas gime metu pradzioj, tai gali pakliut i darzeli, o siaip be sansu, mes 40, o reikia 20, nors gyvenam Vaiku gatveje, vaika reikes tampyti i miesta doh.gif  Buciau zinojusi, eiciau nescia uzsirasinet, jei priimtu prasyma aisku g.gif

Labas mamytes, reikalas tame kad i si darzeli priima su noru tik nuo rudens unsure.gif ...As kai dar buvau nescia pasklambinau ir uzisrasiau . Man taip pat pasake kad neziurint i tai kada vaikelis gims mes priimame tik nuo 2 metuku ir tik rudeni (nesamone)...Mano nestumas buvo tik 5 men o sarase mes jau buvome , demesio!!! 17!!! doh.gif doh.gif ...Laaabai viskas itartina..bet mes vistiek i si darzeli neisim, nusprendeme su viru leisti suneli i Naujininku Lopseli-darzeli "Daigelis", puikus lopseli!! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RomNat @ 2009 11 20, 14:06)
Labas mamytes, reikalas tame kad i si darzeli priima su noru tik nuo rudens unsure.gif ...As kai dar buvau nescia pasklambinau ir uzisrasiau . Man taip pat pasake kad neziurint i tai kada vaikelis gims mes priimame tik nuo 2 metuku ir tik rudeni (nesamone)...Mano nestumas buvo tik 5 men o sarase mes jau buvome , demesio!!! 17!!! doh.gif  doh.gif ...Laaabai viskas itartina..bet mes vistiek i si darzeli neisim, nusprendeme su viru leisti suneli i Naujininku Lopseli-darzeli "Daigelis", puikus lopseli!! thumbup.gif  thumbup.gif

Jo labai, labai cia itartina, vieni pazistami ejo po musu - uzrase 42, kitus irgi 42 g.gif tai kaip cia gali buti... na kazkuri mamyte rase kad stavke yra, bet kas ten zino kas bus po 2 metu, ta vedeja pensininke, tai iki to laiko gal dar neisdirbs...
Atsakyti
Na bet as tai nesuprantu darzelis visiems toks jau blogas tai tada reiktu ieskoti geresnio. Bet kazkodel eiles nemazeja.
As vedu i sita darzeli ir patenkinta ir kita vesiu 4u.gif .Man gerai.As ir pati lankiau ir patys geriausi prisiminimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2009 11 23, 14:26)
Na bet as tai nesuprantu darzelis visiems toks jau blogas tai tada reiktu ieskoti geresnio. Bet kazkodel eiles nemazeja.
As vedu i sita darzeli ir patenkinta ir kita vesiu  4u.gif .Man gerai.As ir pati lankiau ir patys geriausi prisiminimai  smile.gif

Nesu girdejus blogo apie si darzeli, tik piktis ima, kad salia gyvenant reikes vazinet i miesta unsure.gif
Atsakyti
Visiskai jus suprantu 4u.gif . Bet mano nuomone yra todel taip.kad is aplinkiniu sodu daug vaiku atsirado.
O kada pats gyveni beveik tame paciame kieme ir vezi vaika kazkur tai tikrai pikta doh.gif .
Sekmes ieskamnt darzelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2009 11 24, 10:27)
Visiskai jus suprantu  4u.gif . Bet mano nuomone yra todel taip.kad is aplinkiniu sodu daug vaiku atsirado. 
O kada pats gyveni beveik tame paciame kieme ir vezi vaika kazkur tai tikrai pikta  doh.gif .
Sekmes ieskamnt darzelio  4u.gif

Laabai "idomi" nuomone apie sodus..tai reiskia , kad jeigu mano namo kieme nera darzelio as turiu savo vaikeli vezti i kita darzeli kitame rajone??Nesnekiekit nesamoniu!!! doh.gif doh.gif As pati gyvenu taip sakant soduose ir pirmu reikalu(dar budama nescia) kaip ir rasiau virsuje, paskambinau ir uzsirasiau, o tai kad vietu dazniausiai nebuna, galima paaiskinti tuo kad darzelis vienintelis tokiame rajone ir tai tikrai yra laaaabai nepatogu, nes vaiku yra daug. Naujeninkuose, jeigu as neklistu, yra net 5 darzeliai!! Ir kituose rajonose po 2 ar net 3 derzelius....Tai gi prasyciau daugiau nekomntuoti apie sodus nes vaikai nekalti gad gymsta nestuke.gif nestuke.gif a valdziai i tai yra nusisspijauti verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2009 11 24, 09:27)
Visiskai jus suprantu  4u.gif . Bet mano nuomone yra todel taip.kad is aplinkiniu sodu daug vaiku atsirado
O kada pats gyveni beveik tame paciame kieme ir vezi vaika kazkur tai tikrai pikta  doh.gif .
Sekmes ieskamnt darzelio  4u.gif

Atsirado atsirado biggrin.gif Nu bet ir "sodininkam" norisi vaikus vesti į artimiausią darželį blush2.gif Bet nesutinku su jūsų piktumais, kad jei arčiau daržo gyveni tai vos ne pirmenybę turėtum turėt schmoll.gif O kaip tada pvz. vaikai į kokio miestelio darželį iš aplinkinių kaimų? Ar jau "kaimiečiam" tik kaime su vištom ganytis...
Kad vaikų daug- faktas, kad darželis neguminis- faktas, bet kad nėščiai reikia eit būsimam vaikui vietos ieškot tai jau absurdų absurdas blink.gif Reikia dar vieno darželio, nu bet čia tik pasvajot... g.gif Bet galėtų va taip imt ir kokį nuliovą pastatyt wub.gif
Atsakyti
oi oi oi kokios diskusijos uzvire. smile.gif . na nebuvo tuose soduose gyvenamuju namu niekas gal ir nesitikejo kad ateis tokie laikai. Bet as savo nuomones vistiek laikausi del sodu. Taip kad sekmes 4u.gif .O aplinkui visada bus blogi ir korumpuoti jei tik kas nepasiseka zmogui. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2010 01 26, 15:11)
oi oi oi kokios diskusijos uzvire.  smile.gif . na nebuvo tuose soduose gyvenamuju namu niekas gal ir nesitikejo kad ateis tokie laikai. Bet as savo nuomones vistiek laikausi del sodu. Taip kad sekmes  4u.gif .O aplinkui visada bus blogi ir korumpuoti jei tik kas nepasiseka zmogui. mirksiukas.gif
tai aišku drinks_cheers.gif nu negi save kaltinsi, smagiau kai kažkas kitas kaltas bet kokioj situacijoj hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes! 4u.gif
Gal galit kas papasakot daugiau konkreciu dalyku apie si darzeli - ar yra kokios papildomo ugdymo galimybes (bureliai ir pan), koks prailgintos grupes darbo laikas ir pan?
Esam uzsirase ir i ji ir i Rudaminos.. Vizualiai pastarasis zenkliai lenkia Salininkieti, tik va nuo 3 metu doh.gif Tai ir delioju pliusus ir minusus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelia @ 2010 02 13, 02:15)
Sveikos mamytes!  4u.gif
Gal galit kas papasakot daugiau konkreciu dalyku apie si darzeli - ar yra kokios papildomo ugdymo galimybes (bureliai ir pan),  koks prailgintos grupes darbo laikas ir pan?
Esam uzsirase ir i ji ir i Rudaminos.. Vizualiai pastarasis zenkliai lenkia Salininkieti, tik va nuo 3 metu  doh.gif Tai ir delioju pliusus ir minusus  ax.gif
Atsakyti
Daug skaiciau cia komentaru,maniskis pries 3metus baige lankyti si darzeli,taciau musu atsiliepimai labai geri. thumbup.gif thumbup.gif Tiek darzelio vedeja,tiek aukletojos nuostabus zmones bigsmile.gif ,Neturejome jokiu problemu.Vedeja super zmogus,netikiu kad ji galetu imti kisius,pacei nei sykio to daryti neteko,nes nebuvo jokio reikalo,(kadangi gomem vasari).Bet ji tuo tikrai neuzsiema,,tai esu girdejusi ne viena syki.I si darzeli sunku patekti todel.,kad sodai virto gyvenamaiseis namais ir is ten vaikus veda i si darzeli.anksciau sis darzelis priklause tik vietinems.Norint patekti i si darza reik tik gimus uzsirasyti,kadangi norinciu daug ,o vietu mazai.Pries 6m rasem rastus savivaldybei,svietimui,kad reik praplesti darzeli,taciau musu problemos niekam ne motais. doh.gif
Atsakyti