Įkraunama...
Įkraunama...

Salininkai: Eglutė

Kartais sunku pakliuti is pacios gyvenvietes o kur jei dar sodai pradetu vesti g.gif .Darzelis nors mazas bet bent jau mano pupai jis superinis thumbup.gif
Atsakyti
na , mes jau darzelio klausima issisprendem. bet man baisiai smalsu pasidare, nuejom i savo vaiko darzeli paklaust ar nebutu galimybes anksciau ateiti. ir ka sau galvot, vedeja pareiske, kad mums cia nepriklauso. nors priestai buvo skambinta i ministerija ir pasiterauta ka daryt, kur vaika det jei salininkai nepriima. pasake kad priklauso, bet kuris darzas, esantis naujininkuose. o dabar pasirodo jau nebepriima. bet kuriozas tame, kad vaikus priima is salininku ir naujininku, isskyrus vaiku gatveje gyvenancius vaikus. doh.gif tipo salininku vedeia susmaste, kad sie vaikai jai priklauso. nors kai buvom pas ja, sake niekaip, nes labai daug vaiku is sodu, naujakuriai, suprask, prie babkiu. doh.gif manau, kad vedejos labai sauniai naudojasi esama padetimi, ir ka tu su jomis? na as cia siaip. pasipasakot norejau tongue.gif
Atsakyti
mes ir turejom problemu su darzelio paieskom.mes gyvenam Salininkuose,bet kai nuejau uzrasyt vaiko i darzeli pasake eiles dideles jei ir uzsirasysit tai pakliuti galit tik i priesmokykline grupe,tiesiai sviesiai vedeja pasake,ieskokites darzelio mieste,tai vat nieko gero darzas cia mazas,priima manau tik tuos kurie pinigu duoda(esu girdejus is pazystamu,kad jei duosi tai priims ir be eiles).ieskojau koki keleta savaiciu kol radau darzeli kuris mums tiktu,tai vat uzrasiau vaika i liepkalnio darzeli:)
Atsakyti
Reikia laiku eiti ir uzrasyti o nelaukti paskutines minutes.O kad darzelis mazas tai manau matoma akivaizdziai verysad.gif .Taip kad visu norinciu be sansu nere galimybes priimti.O del kysiu galima girdeti ir sneketi daug ka. g.gif .Kazkas kazkur kazkam schmoll.gif .
Mes vaikstome ir esame juo labai patenkinti thumbup.gif .Be kysiu ir panasiai tiesiog laiku uzsiraseme mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muosee: 30 kovo 2009 - 16:42
QUOTE(muosee @ 2009 03 30, 17:39)
Reikia laiku eiti ir uzrasyti o nelaukti paskutines minutes.O kad darzelis mazas tai manau matoma akivaizdziai verysad.gif .Taip kad visu norinciu be sansu nere galimybes priimti.O del kysiu galima girdeti ir sneketi daug ka. g.gif .Kazkas kazkur kazkam  schmoll.gif .
Mes vaikstome ir esame juo labai patenkinti  thumbup.gif .Be kysiu ir panasiai tiesiog laiku uzsiraseme  mirksiukas.gif

o ka daryt jei vaikas gime kovo men. ir nuejus uzsirasyt jau nepakliuvi i 20-tuka ??? lyg ir laiku nuejom uzsirasyt, ka tik gimus. muset reik eit kai i dekreta isleidzia. doh.gif nenoriu gilintis, bo piktas kyla smile.gif
Atsakyti
tai jau tikrai kad i lopseline grupe netgi maziau nei 20 vaiku priima,tai ka daryt tiems kas gimes dar velesniais metais?
Atsakyti
mano bahuriukas gime birzelio men, tai jau pasake kad nuo 3 metu be sansu pakliut. tai net nezinau ka daryti, gal dabar kas nors pasikeite?
Atsakyti
Kadangi mano mažasisi gimė rugsėji tai iškart pasakė kad galim nesivargint ir prašymo nerašyt vistiek šansų mažai kad priims nuo 2 m, tai aš ir nesivarginau dirbu vistiek mieste tai nuo rudens keliausim į miesto darželį "Rasa" čia netoli Aušros vartų
Atsakyti
QUOTE(Vegas @ 2009 06 11, 14:50)
Kadangi mano mažasisi gimė rugsėji tai iškart pasakė kad galim nesivargint ir prašymo nerašyt vistiek šansų mažai kad priims nuo 2 m, tai aš ir nesivarginau dirbu vistiek mieste tai nuo rudens keliausim į miesto darželį "Rasa" čia netoli Aušros vartų

mmusiske gimusi sausi, bet uzrasem kova. Nieko, nei apie kysius, nei kad netilpsim, neuzsimine. Gal del to,kad kartu su vyru nuejome.. Tiesiog uzrase. Bet pasake,kad priims tik nuo 2,5 metuku. O nuo kiek i lopseline grupe priima? Mums apie tokia net neuzsimine schmoll.gif nes mes veliausiai noretume nuo 2 metuku vesti i darzeli g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy5: 06 rugsėjo 2009 - 21:50
nu jo daug diskusiju tas darzelis kelia.
yra snekanciu kad blogas bet kazkodel daug norinciu ten pakliuti. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muosee: 06 rugsėjo 2009 - 22:20
Mes gyvename soduose, vaikas gimė sausio pradžioje tai iškart su vyru nuėjome ir vaiką užrašėme, nes girdėjome dėl eilių, parašėme prašymą leisti vaiką nuo 2 m., bet pasakė kad geriau nuo rudens vesti (tai yra nuo 2,5 m.). Sąraše buvome 5 nr. Antras vaikas turi gimti vasario mėn. tai vėl gi iškart bėgsim užrašyti, nes netgi dirbant mieste čia visada gali prieiti nedirbanti močiūtė ir pasiimti vaiko. Atsiliepimus girdėjau gerus apie šį darželį.
Atsakyti
Na, kiek as suprantu, tai jei vaikas gime metu pradzioj, tai gali pakliut i darzeli, o siaip be sansu, mes 40, o reikia 20, nors gyvenam Vaiku gatveje, vaika reikes tampyti i miesta doh.gif Buciau zinojusi, eiciau nescia uzsirasinet, jei priimtu prasyma aisku g.gif
Atsakyti