Įkraunama...
Įkraunama...

Lengvas nešiojimas, lengvas gimdymas?..

Vataipva bigsmile.gif be zodziu 4u.gif
Ir pasijuokiau tarpais ir asara braukiau... Net istorijojs jauciasi, kaip tavo ciniskumas pereina i svelnu motiniskuma wub.gif
(ko gero ir man reika parasyt ta istorija, nes jau baigiu pamirsti)
Atsakyti
QUOTE(kgintare @ 2007 05 03, 12:25)
Vataipva  bigsmile.gif  be zodziu  4u.gif
Ir pasijuokiau tarpais ir asara braukiau... Net istorijojs jauciasi, kaip tavo ciniskumas pereina i svelnu motiniskuma  wub.gif
(ko gero ir man reika parasyt ta istorija, nes jau baigiu pamirsti)

zhibnok rimtai uzsimirshta. RASHYK! user posted image
Atsakyti
Vataipva thumbup.gif
Labai graži istorija wub.gif Sveikatytės jums wub.gif
Atsakyti
Na, Vataipva, žinok skubėjau tavo istoriją skaityt, tikėdamasi nerealaus skaitymo malonumo - akurat - ir juokas, ir ašaros.... Biškį primena mano pirmą gimdymą su tuo iiiiiiiilgu pradiniu neatsidarinėjimu, max narkotikų doze ir max skausmu, bet tada man kažkaip pavyko išstumt (irgi nuleido vandenis, pradarė kiek trūko rankom...) savo beveik 5 kg vyruką, o šito gimdymo Cezario pojūčiai panašūs - darė irgi super skubiai, ale kažkaip spėjo nuskausminimas suveikt...
Galima gi tą istoriją sau perrašyti (na, į SM jau nedėsi...), bet sūnučiui kada nors suredaguotą duot paskaityt smile.gif.
Atsakyti
cray.gif
Nu ar pabaigsit, visos kaip susitarę surašėt istorijas ir tokia dabar dūšioj sklandanti nestuke.gif plepesių dvasia wub.gif
Bet žinai va-taip-va ir būna lyg tyčia, o istorija tavo tikrai kaip žmogiux rašė vataipviška biggrin.gif
Aukit sveiki ir drūti wub.gif 4u.gif
Jei kada pajausi kad grįžta ciniškumas, pasiskaityk savo istoriją ir grįžk pas nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
saunuoliai kad pasirinkot leliuka o ne kates visa gyvemima 4u.gif
Atsakyti
[quote=vataipva,2007 05 01, 21:41]
Kažkaip taip jau nutiko, kad augdama subrendau i pragmatišką, cinišką asmenybę..
\kažkur grimzta naglos, ciniškos bobos įvaizdis wink.gif
įstrigo frazės biggrin.gif iki tavo nėštumo ir kai sužinojai jog laukiesi blush2.gif motinystė daug ką keičia.... suminkštėjam, galim daug ką atleisti, širdis tampa daug didesnė ir talpesnė meilei, atjautai ir supratimui wub.gif linkėjimai jums 4u.gif graži istorija thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelina: 03 gegužės 2007 - 15:47
perskaiciau ir prisiminiau savo pirmaji gimdyma.... uzsibaigusi extra cezariu....ir taip palengvejo, nuo to jausmo, kad taip greit pamirsti tuos visus baisius skausmus,didziuli nerima isgirdus SAVO LELIAUS klyksma....
Vataipva sekmes jums augant wub.gif
Atsakyti
juokas pro asaras wub.gif labai grazi isorija
Atsakyti
skausmas pasimirsta,o dziaugsmas auginant suneli lydes daugybe metu,stiprybes ir laimes jusu seimynai
Atsakyti
achiu uz palinkejimus ir sveikinimus blush2.gif

skausmas tikrai pasimirshta!

Mymyt, tikrai istorija jau redaguoju pas save wink.gif
Atsakyti
VATAIPVA, pritariu ŽMOGIUKUI - smagi ir kartu už širdies "jamanti" "vataipviška" istorija wub.gif thumbup.gif
Atsakyti