Įkraunama...
Įkraunama...

Lengvas nešiojimas, lengvas gimdymas?..

VATAIPVA, šaunuolė 4u.gif Man labai patiko.
Atsakyti
Ir linksma ir labai jaudinanti istorija rolleyes.gif Bukit laimingi ir sveiki... 4u.gif
Atsakyti
didis.gif didis.gif pasakiška istorija... 4u.gif
Atsakyti
Nu Vataipva -netikejau 4u.gif super 4u.gif
Atsakyti
šauni istorija, stipri esi thumbup.gif sekmes jums
Atsakyti
Šaunuole VATAIPVA gražus pasakojimas wub.gif
Atsakyti
Labai graziai papasakojai, vataipva!
Pradzioj (na apart 1-mo sakinio biggrin.gif ) skaiciau - ir galvoju , tip-top kaip mano istorija, tai mano kitaip pasibaige smile.gif

Sveikatytes ir sekmes jums!
Atsakyti
Atrodo, buvo labai sunku... unsure.gif bet dabar turi kazka, kas pakeite visa tavo pasauli wub.gif aukit dideli, grazus ir stiprus 4u.gif sekmes jusu seimynelei 4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif graudi, bet kartu ir juokinga istorija. Svarbu, kad viskas ok. Aukit sveikuciai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
tai zhinot, kaip buna.. tuo momentu norisi spjaut ir eit namo pas 3 kates, kyla klausimu kam, kodel, kur mano protas ir t.t. hihihi.gif
man turbut baisiausia buvo tai, kad po skatinamuju, po 4cm atsidarymo, prasidejo nerealus noras stumt, ir saremiai vienas po kito visishkai be poilsio pertraukeliu (na gal 10sekundzhiu) va tai dar uzhmirshau parashyt doh.gif
tiesa sakant jei nebutu dare cezario, abejoju ar buchiau ishkentejus iki 10cm atsidarymo blush2.gif
Atsakyti
Mes taip pat su vyru vis nebuvom pasiruose tureti daleles saves, kol neatejo ta akimirka, kai jauti kai kazko truksta rolleyes.gif
Aciu uz nuostabu pasakojima smile.gif
Atsakyti
labai graži istorija 4u.gif
Atsakyti