Vandenį ir pas mus kažkada prašydavo atnešt. Bet gal čia labiau vasarą, ar orams atšilus, kai tikrai karšta būna ir gert daug norisi. Gerai, kad priminėt, reiks kokią dieną nunešt bambalį, nes gi atšilimą kitoj savaitėj žada

Nu man tai negaila to lito vandeniui...
O dėl to dalijimosi, tai sakyčiau tokius dalykus su mažais vaikais dar gali sukontroliuot, o su didesniais... Mūsiškių grupėj, kai dauguma 5-6-mečiai, tai yra tokių su charakteriais... kad duosiu tik tam, kas tuo metu draugas yra

Va, ir manieji (Mindaugas ypač, nes mažesnis) dažnai skundžias, kad tas ar anas nedavė, tai ir aš jam neduosiu

O ką auklėtoja... gali uždraust išvis į grupę neštis, nu tai tupės tas vaikas spintelėj įsilindęs ir vienas saldainius šlemš... o kiti vistiek pamatys...
Vakar buvo bajeris. Ateinu vaikų pasiimt, o Vytukas be tapkių. Klausiu kur padėjo, tai tas sako A (mergaitė tokia) paėmė, paslėpė kažkur

Aš tos A klaust, kur padėjai, tai ana net nereaguoja - pasižiūrėjo į mane ir toliau po savo stalčių kuičiasi... Atėjo auklėtoja, pradėjo jos klausinėt - nulis emocijų...

Galų gale sako neėmiau

ir toliau savo darbus dirba. Bet kadangi ir kiti vaikai patvirtino, kad ji paėmus buvo, tai auklėtoja pakvietė ją atskirai pasikalbėt, ale kol priprašė...

Nu pasikalbėjo jos ten kažką, tai parodė paskui - tulike, šiukšlių dėžėj...
Bet aš galvoju, kiek kantrybės su tokiais reik

Būtų savas vaikas, tai pamokytum jį kažkaip, baustum, o čia... O jūs dar sakot saldainius padalint...