Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai- darželiai

QUOTE(mutti @ 2007 05 16, 23:46)
Beje, o už tą diiiidelį bambalį pas jus kas moka?Tėveliai ar darželis?

Darželis 4u.gif. Bambaliai kiekvienoje grupėje. Na, gal lopšyje ir nėra, nežinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 16 gegužės 2007 - 23:19
Na, o pas mus lopšy nėra tų bambalių, bet vaikai gauna atsigerti. Auklėtojos pasirūpina.
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 05 16, 15:22)
Nuo kada auklėtojos geria kavą, kol vaikai nemiega  blink.gif Nėr tvarkos Beržely, nėr  schmoll.gif

QUOTE(zuikute @ 2007 05 16, 23:03)
Nu kiekvieną rytą kai atvedu savo dukrą auklėtojos geria kavą  unsure.gif Ne tik Beržely, bet ir Alksniuke nėr tvarkos cool.gif

nu tai ir "Pumpurėlyje" nėra tvarkos lotuliukas.gif

QUOTE(ezra @ 2007 05 16, 23:06)
Pala, pala. Labai norėčiau pamatyti tas, kurios darbe negeria kavos ar arbatos. Ir nematau čia nieko baisaus. Auklėtojos - žmonės.

pas mus auklėtojos geria kavą rytasi, kai ateina tik koks vienas, kitas vaikiukas. iki 8 valandų tikrai būna jau pasikavinusios.

QUOTE(Slapux @ 2007 05 16, 23:55)
Tame nematau nieko blogo, bet neįsivaizduoju kaip jos pasikavintų, kai aplinkui maltųsi 20 kinderiukų - gi ir apipilt gali  unsure.gif

O vaišes ir maniškiai neša, bet nieks to nereikalauja, tiesiog šiaip, kad pavaišintų draugus. Vandens bambaliai visada stovi, rūpinasi darželis  smile.gif

aš irg inetikiu kad prie tike vaikų jos gali drąsiai gerti kavą g.gif schmoll.gif

dėl vaišių pas mus buvo pasakyta, jei vaikas ateina su sausainiu, tai norės ir kitas - tad reikia nešti jau visiems. bet dažnai būna, kai tėvai rytais atveda vaikus su šokoladiniais saldianiais rankose ar kišenėse ir prieš pusryčius jie juos suvalgo blink.gif
mano pana kai yra nevalgi, tai man buvo šokas prieš valgį šokoladas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ryzoji @ 2007 05 16, 09:48)
Kaip man pati aukletoja pasake, kad remti pinigais uzdraude istatymas, tai sake,kad vaikam i grupe atnestume 5l bambali vandens ir kokiu nors sausainiu ar siaip kokiu uzkandziu,nes kai jos geria kava vaikai irgi nori, bet kiek domejausi tai niekas niekur taip nenesa, o vandens darzeliai uzsako patys.

o sausainių ar šiaip skanumynų ir mes nešamės. Aišku ne tik sau, bet visai grupei. Pats išsirenka parduotuvėje, kuom vaikus vaišins daržely. Turi vaikai savo vaišių kampely daržely. Ir mačiau kaip jie visi gražiai dalijasi. Nematau nieko čia blogo, kad kartais nunešam. Viena kart vienas tėvas, kita kart kitas. O auklėtojos tikrai nei karto manęs neprašė atnešt. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(krika @ 2007 05 17, 06:40)

dėl vaišių pas mus buvo pasakyta, jei vaikas ateina su sausainiu, tai norės ir kitas - tad reikia nešti jau visiems. bet dažnai būna, kai tėvai rytais atveda vaikus su šokoladiniais saldianiais rankose ar kišenėse ir prieš pusryčius jie juos suvalgo  blink.gif
:

Aš irgi už tai arba niekam arba visiems. Tai mes visai grupei ir nešam 4u.gif
Atsakyti
pasiskaysiu... biggrin.gif

Jei jau dedat 2 sausainius vaikui- įdėkit visą 15 ..kad ir kitiem būtų, bo labai jau negražiai atrodo,kad vienas valgo o visi kti žiūri ir širdele skauda...Pas mus yra pasakyta per susirinkimą ,-žinokit tą 1 saldainį dalisim į 15 dalių..kad ir koks jis ten liktų-mes mokinamės dalintis...beje labai jaučiasi,kad tai į naudą.. biggrin.gif
Įsivaizduokim ,kai atrodo,jei darbe vienas pats šlemšti saldainius-..nesutarimas su kolektyvu tuoj pasijaus...taip,kad ...
Papildyta:
QUOTE(skirgita @ 2007 05 17, 07:54)
o sausainių ar šiaip skanumynų ir mes nešamės. Aišku ne tik sau, bet visai grupei. Pats išsirenka parduotuvėje, kuom vaikus vaišins daržely. Turi vaikai savo vaišių kampely daržely. Ir mačiau kaip jie visi gražiai dalijasi. Nematau nieko čia blogo, kad kartais nunešam. Viena kart vienas tėvas, kita kart kitas. O auklėtojos tikrai nei karto manęs neprašė atnešt. 4u.gif
Papildyta:
Aš irgi už tai arba niekam arba visiems. Tai mes visai grupei ir nešam 4u.gif

100 proc sutinku... drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunėlė*: 17 gegužės 2007 - 07:59
QUOTE(Slapux @ 2007 05 16, 23:55)
Aišku geria, bet  mirksiukas.gif  rašyta buvo, kad geria prie vaikų ir liepia tėvams atnešti ko skanaus, nes vaikai tada prašo auklėtojų  cool.gif  Mūsų auklėtojos kavinasi tik vaikų pokaičio metu  smile.gif  Tame nematau nieko blogo, bet neįsivaizduoju kaip jos pasikavintų, kai aplinkui maltųsi 20 kinderiukų - gi ir apipilt gali  unsure.gif

O vaišes ir maniškiai neša, bet nieks to nereikalauja, tiesiog šiaip, kad pavaišintų draugus. Vandens bambaliai visada stovi, rūpinasi darželis  smile.gif

drinks_cheers.gif , na bent vienas zmogus teisingai mane suprato, as taip pat nematau nieko blogo SAVO noru nunesti ir pavaisinti ir aisku visa grupe, bet tai neturi buti reikalavimas, o vandeniu turi aprupinti darzelis kad kiekvienoj grupej stovetu po 5l bambalis, jei jau nei tiek negali darzelis tai kur dingsta tie 2% kur gauna nuo tevu atlyginimo? g.gif jei jau ant vandens neuztenka, o dar aukletoja ragino ne tik mums pervesti po tuos 2%, bet ir draugu paprasyti kad i ju darzeli pervestu(nu cia tipo kas niekur nepervedineja), zaislai irgi neipatingi...
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 05 17, 08:58)
Įsivaizduokim ,kai atrodo,jei darbe vienas pats šlemšti saldainius-..nesutarimas su kolektyvu tuoj pasijaus...taip,kad ...

o aš šlemščiu tongue.gif sėdžiu sau viena kabinete ir šlemščiu - man priklauso dabar nestuke.gif o ir kas pamato, tas juokiasi, nes žino. o kas nežino irnesakyk.gif ne mano rūpestis lotuliukas.gif
Atsakyti
Vandenį ir pas mus kažkada prašydavo atnešt. Bet gal čia labiau vasarą, ar orams atšilus, kai tikrai karšta būna ir gert daug norisi. Gerai, kad priminėt, reiks kokią dieną nunešt bambalį, nes gi atšilimą kitoj savaitėj žada mirksiukas.gif Nu man tai negaila to lito vandeniui...
O dėl to dalijimosi, tai sakyčiau tokius dalykus su mažais vaikais dar gali sukontroliuot, o su didesniais... Mūsiškių grupėj, kai dauguma 5-6-mečiai, tai yra tokių su charakteriais... kad duosiu tik tam, kas tuo metu draugas yra friends.gif group.gif Va, ir manieji (Mindaugas ypač, nes mažesnis) dažnai skundžias, kad tas ar anas nedavė, tai ir aš jam neduosiu doh.gif O ką auklėtoja... gali uždraust išvis į grupę neštis, nu tai tupės tas vaikas spintelėj įsilindęs ir vienas saldainius šlemš... o kiti vistiek pamatys...

Vakar buvo bajeris. Ateinu vaikų pasiimt, o Vytukas be tapkių. Klausiu kur padėjo, tai tas sako A (mergaitė tokia) paėmė, paslėpė kažkur unsure.gif Aš tos A klaust, kur padėjai, tai ana net nereaguoja - pasižiūrėjo į mane ir toliau po savo stalčių kuičiasi... Atėjo auklėtoja, pradėjo jos klausinėt - nulis emocijų... schmoll.gif Galų gale sako neėmiau irnesakyk.gif ir toliau savo darbus dirba. Bet kadangi ir kiti vaikai patvirtino, kad ji paėmus buvo, tai auklėtoja pakvietė ją atskirai pasikalbėt, ale kol priprašė... blink.gif doh.gif cool.gif Nu pasikalbėjo jos ten kažką, tai parodė paskui - tulike, šiukšlių dėžėj... doh.gif
Bet aš galvoju, kiek kantrybės su tokiais reik wacko.gif Būtų savas vaikas, tai pamokytum jį kažkaip, baustum, o čia... O jūs dar sakot saldainius padalint... irnesakyk.gif
Atsakyti
Aš ir gi noriu pasakyti biggrin.gif ,kai vaikai didesni,tai tikrai darže duoda tik savo tos dienos draugams.Net į eilę stodavo,kuriems užteks,o kuriems ne doh.gif
Vieną dieną ėjau pro darželį,tai mažieji įsigeidė į darželio teritoriją užeiti.Einam aplink darželį,sėdi smėlyne vaikai,be auklėtojos g.gif ,kokie 8 berniukai,o aplinkui vaikšto dvi mergaitės susikibusios.Mes buvom su dviratukais,tai takeliu stūmiau .Tos mergaitės iš tolo pradėjo šaukti:einam,pažiūrėsim,kads per debilai atvažiuoja blink.gif Priėjo arčiau ir sako:ai,jie durni mažvaikiai,dar patys minti nemoka.Aš sakau,kad moka.Tada jos ant manęs tokią žodžių serenadą suvarė,kad iš gėdos neturėjau,kur dingti doh.gif KOkiais žodžiais doh.gif ,jei parašyčiau,tai tikriausiai užblokuotų mane smile.gif Pasakiau,kad negražu taip šnekėti,o tada dar didesnė lavina žodžių užgriuvo.Pasijutau tokia bejėgė,nu ...trūksta žodžių unsure.gif
Atsakyti
Mirtiše, neimk į galvą - viso pasaulio vaikų neišauklėsi doh.gif

Dėl dalijimosi - pas mus nuo pat mažens vaikai vaišes atsineša į bendrą krepšelį... Ir nėra jokių tam duosiu, o tas ne mano draugas ax.gif
Atsakyti
(mirtise), karčią patirtį apturėjai hihihi.gif
Jo jo, man irgi kartais tų auklėtojų gaila pasidaro... ale ką apie mokytojas tada bekalbėt doh.gif
Atsakyti
O aš noriu paklausti tų, kurių vaikai į priešmokyklinę paruošiamąją grupę išeina. Pas mus toj grupėj keičiasi auklėtojos (turbūt visur taip g.gif ), tai galvoju, turėtų gi būt ir šiemet kažkoks atsisveikinimas su senosiomis, nu, padėka kažkokia... vistik nuo pat mažyčių juos auklėjo, augino... Ar pas jus kas nors organizuojama, nes pas mus ta tema tylu kažkaip... g.gif
Atsakyti