Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai- darželiai

Dilma niu nemačiau aš Pelėdžiuke to bambalio vandens g.gif A čia apie želmenėlį kalbėjai, kad ir ten lyg nebuvo g.gif Naudodavosi vandens filtru g.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2007 05 17, 11:44)
O aš noriu paklausti tų, kurių vaikai  į priešmokyklinę paruošiamąją grupę išeina. Pas mus toj grupėj keičiasi auklėtojos (turbūt visur taip g.gif ), tai galvoju, turėtų gi būt ir šiemet kažkoks atsisveikinimas su senosiomis, nu, padėka kažkokia... vistik nuo pat mažyčių  juos auklėjo, augino... Ar pas jus kas nors organizuojama, nes pas mus ta tema tylu kažkaip... g.gif

Pas mus pernai buvo - mini šventė grupėje, vaikams vaišės, auklėtojoms - gėlės ir dovanos.

QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 05 17, 12:12)
Dilma niu nemačiau aš Pelėdžiuke to bambalio vandens g.gif A čia apie želmenėlį kalbėjai, kad ir ten lyg nebuvo g.gif Naudodavosi vandens filtru g.gif

Niu Pelėdžiuke ir aš nemačiau schmoll.gif . O Želmenėlis jau bent 4 metus nebesinaudoja filtrais, o geria vandenį iš bambalių ant stovo (berods, 20 l ten) mirksiukas.gif . Stovas aišku, ne vidury grupės, o prausykloj. Kiekvienas vaikas prie rankščluosčio turi po savo puodelį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate5 @ 2007 05 16, 16:44)
Gal kas zino apie "Verineli"? smile.gif

Mano sunus lanke lopseli "Verinelyje", mums ten labai patiko ir aukletojos ir aplinka ir kaip buvo priziurimi ir ugdomi vaikuciai thumbup.gif . Bet gaila, kad turejom persikelti kitur gyventi, tai teko ir darzeli keisti verysad.gif

Dar apie vandeni parasysiu. Mes taip pat perkam 5 l vandeni, visi teveliai pakaitom smile.gif, o kokiu uzkandziu tai labai retai kas atnesa, nes musu priesmokyklinej grupej tai nepraktikuojama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene: 17 gegužės 2007 - 11:45
Gal kas vedėte vaikus arba kažką žinote apie darželį- lopšelį Obelėlė 4u.gif
Atsakyti
Į Obelėlę vedžiau vienus metus,į lopšelinę grupę.Patiko man ten.Gal todė,kad auklėtojos buvo thumbup.gif Ir lauke aplinka patiko.Bent sūnaus grupėj tai vietos mažoka buvo,vienoj patalpoj žaidė,toj pačioj ir pietų miegojo.Kai išsikraustėm,gaila buvo palikti darželį,bet tas buvo prieš 6 metus.Tada ir naktinė viena grupė buvo.Dabar nežinau,kaip ten mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skirgita @ 2007 05 17, 08:54)
o sausainių ar šiaip skanumynų ir mes nešamės. Aišku ne tik sau, bet visai grupei. Pats išsirenka parduotuvėje, kuom vaikus vaišins daržely. Turi vaikai savo vaišių kampely daržely. Ir mačiau kaip jie visi gražiai dalijasi. Nematau nieko čia blogo, kad kartais nunešam. Viena kart vienas tėvas, kita kart kitas. O auklėtojos tikrai nei karto manęs neprašė atnešt. 4u.gif
Papildyta:
Aš irgi už tai arba niekam arba visiems. Tai mes visai grupei ir nešam 4u.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(jėga @ 2007 05 17, 11:44)
O aš noriu paklausti tų, kurių vaikai  į priešmokyklinę paruošiamąją grupę išeina. Pas mus toj grupėj keičiasi auklėtojos (turbūt visur taip g.gif ), tai galvoju, turėtų gi būt ir šiemet kažkoks atsisveikinimas su senosiomis, nu, padėka kažkokia... vistik nuo pat mažyčių  juos auklėjo, augino... Ar pas jus kas nors organizuojama, nes pas mus ta tema tylu kažkaip... g.gif

Pas mus pernai buvo tokia situacija smile.gif Darėm mini išleistuves. Dovanėlės, gėlės auklėtojoms. Vaikai gavo iš auklėtojų savo piešinių papkes. Poto trumpos vaišės grupėje.
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 05 17, 22:40)

Pas mus pernai buvo tokia situacija  smile.gif  Darėm mini išleistuves. Dovanėlės, gėlės auklėtojoms. Vaikai gavo iš auklėtojų savo piešinių papkes. Poto trumpos vaišės grupėje.

Gal jūs mūsų grupėj buvot bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 05 17, 22:50)
Gal jūs mūsų grupėj buvot bigsmile.gif  biggrin.gif

labai gražūs tavo vaikučiai, bet deja nematyti biggrin.gif Reiškia ne jūsų grupėj smile.gif

O beje, juk žinai, mes iš Berželio, kur NĖR JOKIOS TVARKOS lotuliukas.gif
Atsakyti
Kažkas klausė, kurie darželiai dirbs per vasarą. Tai vat, raportuoju - visą vasarą dirbs trys darželiai - Liepaitė, Čiauškutė ir Aitvarėlis 4u.gif . Niu bet padaryk tu man taip fool.gif, kad du iš trijų darželių - beveik vienas šalia kito doh.gif
Atsakyti
iš kur tokios žinios? kaimynka, dirbanti Aitvarėly,sakė, kad rugpjūtį atostogaus g.gif gal čia ją nuliūdint, kad teks visą vasarą dirbt smile.gif
Atsakyti
Darželyje iškabintas visas sąrašas ir grafikas, kas kada dirbs... Niu, gal kreivai pažiūrėjau mastau.gif, pasitikrinsiu ax.gif
Atsakyti
Bet kiek žinau tai su tuo vasaros periodu yra taip: dauguma darželių atostogaus tik vieną mėn., o atostogų metų pats darželis turi parūpinti tėvam vietą kitame, dažniausia tarpininkauja kaimynystėje esantys darželiai.
ir dar, jei ateina tėvelis užrašyti vaiko į daržą, o jis jau būna pilnas, tai darželio direktorė, turi pati suskambinti ir paklausti, kokiame darželyje gali tikėtis vietos, o ne siuntinėti tėvus, tipo, vietos nėr ir eikit iš kur atėję smile.gif . šiais laikais gerai žinoti tą politiką, na kaip mūsų darželio direktorė teisingai ir pasakė, mes gi esame tie patys paslaugų tiekėjai, nuo vaikų skaičiaus priklauso darželio ateitis, bet deja deja, dar ne visų direktorių toks požiūris ax.gif verysad.gif
Atsakyti