Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai- darželiai

QUOTE(Slapux @ 2007 05 29, 09:07)
O ką auklėtojos į tai?

Labai įdomiai vakar... Ateinu pasiimt, o Paulius jau pasiruošęs, net basutes apsiavęs, ko niekada nėr buvę. Tai taip ir išėjom apsisukę, net nekalbėjau su auklėtoja...
O šiandien, sakai, į baseiną eis? hihihi.gif šian vanduo veltui biggrin.gif
Atsakyti
[quote=ezra,2007 05 28, 20:16]
O kaip turėjo vaikščioti? basiems negalima, neleidžia taisyklės, o be kojinyčių basutės gali nutrinti.
na bet basutes netrina ir as palikau vaika be kojinyciu, nes pati isivaizduoju save namie su kojinem ir su tapkem doh.gif man tai per karsta
Papildyta:
[quote=Slapux,2007 05 28, 23:25]

O namie nesušyla mastau.gif taigi laksto, duodasi, o ir šiaip net stovint karštis pila - tai ką tom auklėtojom daryt mastau.gif

ne, namie nesusyla taip, nes vaiksto isrengtas, aisku taip darzelyje nevaikscios, bet vandens atsigerti jiems neduoda tiek kiek nori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo florida: 29 gegužės 2007 - 11:12
QUOTE(florida @ 2007 05 29, 12:11)
ne, namie nesusyla taip, nes vaiksto isrengtas, aisku taip darzelyje nevaikscios, bet vandens atsigerti jiems neduoda tiek kiek nori.

Pas mus grupėse stovi dideli bambaliai su vandeniu - gerk kiek nori g.gif Aišku į lauką neišsineši, nors iš kitos pusės - kokioj taroj jiems turėtų į lauką tą vandenį nešt? Pripilt į buteliuką ir girdyt visus iš to pačio g.gif Stiklinių tai neišneši kiekvienam po vieną g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slapux: 29 gegužės 2007 - 12:32
QUOTE(Slapux @ 2007 05 29, 13:32)
Pas mus grupėse stovi dideli bambaliai su vandeniu - gerk kiek nori  g.gif Aišku į lauką neišsineši, nors iš kitos pusės - kokioj taroj jiems turėtų į lauką tą vandenį nešt? Pripilt į buteliuką ir girdyt visus iš to pačio  g.gif  Stiklinių tai neišneši kiekvienam po vieną  g.gif

O tai kas jiems atsitiks, jei gers iš vieno butelio? A taip a taip viskuo jie ten dalinasi irnesakyk.gif
Negalim vaikų tokiam karštyje laikyt be vandens. Taros nebuvimas - ne priežastis vaikams neduoti gerti. Šiandien kalbėjau su auklėtoja, tai ji tik galvą palinksėjo - aga, atsineškit, nes mes nesinešam vandens į lauką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 29 gegužės 2007 - 14:10
Pas mus Simono grupėje vaikai patys turi atsinešę puslitrinius buteliukus, į kuriuos eidami į lauką prisipila vandens ir pasidalina. Jei pamiršta ar pritrūksta, auklėtojos leidžia į grupę nubėgti pasipildyti - juk jau dičkiai. O Jokūbas irgi vakar skundėsi, kad lauke gerti norėjo, bet nebuvo...
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 05 29, 14:54)
O tai kas jiems atsitiks, jei gers iš vieno butelio? A taip a taip viskuo jie ten dalinasi irnesakyk.gif
Negalim  vaikų tokiam karštyje laikyt be vandens. Taros nebuvimas - ne priežastis vaikams neduoti gerti. Šiandien kalbėjau su auklėtoja, tai ji tik galvą palinksėjo - aga, atsineškit, nes mes nesinešam vandens į lauką.

Kuom dalinasi? Čiulptukais? nebe tas amžius. Saldainio to pačio nečiulpia, to pačio obuolio nekramto. Žaislų į burną nebekiša unsure.gif Man tai nepatiktų, kad iš to pačio seiliuotųs schmoll.gif Vienas snargliuotas, kitas gerkle bordine schmoll.gif Tikimybė užsikrėst padidėja kelis kartus schmoll.gif Broliai, seserys - valio, bet ne 20 štukų schmoll.gif

Ir išvis - nėr ko per toookius karščius ant saulės sėdėt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slapux: 29 gegužės 2007 - 21:40
QUOTE(Slapux @ 2007 05 29, 22:38)
Kuom dalinasi? Čiulptukais? nebe tas amžius. Saldainio to pačio nečiulpia, to pačio obuolio nekramto. Žaislų į burną nebekiša  unsure.gif  Man tai nepatiktų, kad iš to pačio seiliuotųs  schmoll.gif  Vienas snargliuotas, kitas gerkle bordine  schmoll.gif  Tikimybė užsikrėst padidėja kelis kartus  schmoll.gif  Broliai, seserys - valio, bet ne 20  štukų  schmoll.gif

Nebe tas amžius smile.gif dar ir kaip dalinasi, nors viena jau baiginėja darželį, o kita- mažylė.
Ir vandenuką(sulčių) iš to pačio buteliuko pasivaišina, ir čiupsą palaišo, ir nosį vos ne su ta pačia nosine nusivalo, ir nusičiaudėja čia pat smile.gif Daželis-valdiški namai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 05 29, 22:38)
Kuom dalinasi? Čiulptukais? nebe tas amžius. Saldainio to pačio nečiulpia, to pačio obuolio nekramto. Žaislų į burną nebekiša  unsure.gif  Man tai nepatiktų, kad iš to pačio seiliuotųs  schmoll.gif  Vienas snargliuotas, kitas gerkle bordine  schmoll.gif  Tikimybė užsikrėst padidėja kelis kartus  schmoll.gif  Broliai, seserys - valio, bet ne 20  štukų  schmoll.gif

Ir išvis - nėr ko per toookius karščius ant saulės sėdėt  unsure.gif

irnesakyk.gif ir obuolio atsikanda, ir sausainio... O ir ligos ne taip kimba - ne tas amžius tongue.gif
Tai kad ir ne ant saulės 30 rodo. O grupėj ir iš viso kokie 35 be jokio vėjo. Kaip nesėdės lauke ax.gif

Ale poster_offtopic.gif nukrypom nuo temos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 29 gegužės 2007 - 21:46
(quote Slapux)
Man tai nepatiktų, kad iš to pačio seiliuotųs schmoll.gif Vienas snargliuotas, kitas gerkle bordine schmoll.gif Tikimybė užsikrėst padidėja kelis kartus schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 05 29, 22:44)
Nebe tas amžius  smile.gif  dar ir kaip dalinasi, nors viena jau baiginėja darželį, o kita- mažylė.
Ir vandenuką(sulčių) iš to pačio buteliuko pasivaišina, ir čiupsą palaišo, ir nosį vos ne su ta pačia nosine nusivalo, ir nusičiaudėja čia pat  smile.gif Daželis-valdiški namai  smile.gif

QUOTE(Dilma @ 2007 05 29, 22:45)
irnesakyk.gif ir obuolio atsikanda, ir sausainio... O ir ligos ne taip kimba - ne tas amžius tongue.gif
Tai kad ir ne ant saulės 30 rodo. O grupėj ir iš viso kokie 35 be jokio vėjo. Kaip nesėdės lauke ax.gif

Ale  poster_offtopic.gif nukrypom nuo temos rolleyes.gif

Gerai jau gerai, įkalbėjot doh.gif lotuliukas.gif Ale aš vis tiek prieš vieną ben drą butelį irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes

Apie darzelius ziuriu kalbat.....

Patarkit.... 4u.gif

Mano maziui 6 men ir norim i darzeli uzrasyti Giruliuose , turbut i Gintareli g.gif Ka manot apie ji? Mes ten gyvensim, todel kaip ir priklauso ten g.gif Sako, kad be kysio net neapsimoka eit g.gif Tai kaip is tiesu? Kiek duot? Juk pradziai tik i eile reik atsistot? Tai nesuprantu kam ta kysi duot, jei dabar nevesiu blush2.gif Patarkit prasau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 05 29, 22:45)

Ale  poster_offtopic.gif nukrypom nuo temos rolleyes.gif

Dilma, biggrin.gif dar nukrypusi nuo temos pasakysiu, kad su tavo vaikiukais labai maloniai pasibendravom aną savaitę prie MC Donaldo mirksiukas.gif Aš buvau su savo dviem pupom ax.gif
Tavo mergytės plaukučiai buvo labai gražiai supinti wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Slapux @ 2007 05 29, 22:48)
Gerai jau gerai, įkalbėjot  doh.gif  lotuliukas.gif  Ale aš vis tiek prieš vieną ben drą butelį irnesakyk.gif  biggrin.gif

Aš irgi prieš bigsmile.gif savo vyrenėlei įpilu buteliuką vandens ir grieštai prisakau niekam neduot gerti rolleyes.gif
Atsakyti