Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai- darželiai

QUOTE(Slapux @ 2007 05 29, 22:48)
Gerai jau gerai, įkalbėjot  doh.gif  lotuliukas.gif  Ale aš vis tiek prieš vieną bendrą butelį irnesakyk.gif  biggrin.gif

Ir aš ne už tai, bet už tai, kad vaikams būtų duodama vandens per tokius karščius. O jei jau nėra taros, tai velniai nematė, tegu geria iš vieno. Geriau, nei saulės ar šilumos smūgis smile.gif

QUOTE(mutti @ 2007 05 29, 22:49)
Dilma,   biggrin.gif  dar nukrypusi nuo temos pasakysiu, kad su tavo vaikiukais labai maloniai pasibendravom aną savaitę prie MC Donaldo  mirksiukas.gif Aš buvau su savo dviem pupom  ax.gif
Tavo mergytės plaukučiai buvo labai gražiai supinti  wub.gif

swoon.gif labai malonu, kad užkalbinai beee.gif biggrin.gif

Čia juokais, jei ką, nes visi mane mato, o aš nieko nematau cray.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 29 gegužės 2007 - 21:54
na va o mes si ryt pasilikom namie verysad.gif is ryto temperatura 37,4 nesuprantu, daugiau lyg nieko ir nera, gal kur pertrauke. g.gif
Atsakyti
Pas mus šian darželį "Geltonos ir žalios spalviukų šventė" biggrin.gif išėjo geltonai apsirengus... žalios absoliučiai nieko neturiu...
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 05 29, 00:28)
ir jokie čia juokai...

pagaliau Dilma nustojo juokauti. lotuliukas.gif mirksiukas.gif

QUOTE(mutti @ 2007 05 29, 22:51)
Tavo mergytės plaukučiai buvo labai gražiai supinti  wub.gif
Papildyta:

Aš irgi prieš  bigsmile.gif  savo vyrenėlei įpilu buteliuką vandens ir grieštai prisakau niekam neduot gerti  rolleyes.gif

1. Mūsų Dilma tokius dalykus moka.
2. Ot mamytė, vaiką moko būt goduole. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 05 30, 10:39)
pagaliau Dilma nustojo juokauti. lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

N e s u l a u k s i beee.gif biggrin.gif

irnesakyk.gif prieš ne prieš, bet įdaviau 2 l bambalį, kad visi galėtų lauke nors po kažkiek atsigert ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 30 gegužės 2007 - 09:43
QUOTE(Dilma @ 2007 05 30, 10:41)
N e s u l a u k s i beee.gif biggrin.gif

ir nenorėčiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 05 30, 10:39)
2. Ot mamytė, vaiką moko būt goduole. hihihi.gif

O dar sako, kad darželyje vaikai viskuo dalinasi... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2007 05 30, 11:37)
O dar sako, kad darželyje vaikai viskuo dalinasi... irnesakyk.gif

Taigi ne vaiks neduoda gert, o tik mamka liepia neduot hihihi.gif. Taip jau ji ir paklausys biggrin.gif
Atsakyti
aš ypatingai draudžiu dažytis "bendru" lūpdažiu.. nors, mums jau dzin irnesakyk.gif manoji turi herpesą, bet nenoriu, kad kitoms perneštų...
Atsakyti
Prisiminiau bajerį, kai Henrikas draugiškai pašukavo visą grupę naujai nupirktom šukom. Nu ir utėlių parsinešė doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2007 05 30, 12:44)
Prisiminiau bajerį, kai Henrikas draugiškai pašukavo visą grupę naujai nupirktom šukom. Nu ir utėlių parsinešė doh.gif  cool.gif

Niu va, o tu sakai, kad niekuom vaikai nesidalina biggrin.gif . Kas šukom pasidalino, kas naminiais augintiniais hihihi.gif
Atsakyti
sveikutes,
gal kartais yra mamyciu, kurios gali ka papasakot apie l/d "Ziogelis"
aciukas 4u.gif
Atsakyti