Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai ir kt.

Aš taip pat svarsčiau, imti Al ar tik pusryčius su vakariene g.gif . Nesiruošiu trūnyti viešbutyje visada, nors kokią dienelę kitą gal ir padrybsosiu smile.gif, bet paskaitinėjusi įvairias nuomones vis tik apsistojau prie Al, nes:
1. Kainos ne taip jau ir stipriai skyrėsi ( su Al ir be Al ).
2. Jei nutarsiu nevykti į ekskursiją, tai tą dieną būsiu rami dėl pietų.
3. Gal pietus ir ne visada valgysiu, bet, kaip suprantu, nereiks kvaršint galvos dėl gėrimo, nes priešingu atveju reiktų mokėti už bet kokį gėrimą.
Na, bet gyvenimas parodys, gerai pasirinkau, ar ne smile.gif . Grįšiu - pasakysiu mirksiukas.gif .
Atsakyti
smile.gif+2007 05 03, 21:00-->
QUOTE(As smile.gif @ 2007 05 03, 21:00)
Aš taip pat svarsčiau, imti Al ar tik pusryčius su vakariene  g.gif . Nesiruošiu trūnyti viešbutyje visada, nors kokią dienelę kitą gal ir padrybsosiu smile.gif, bet paskaitinėjusi įvairias nuomones vis tik apsistojau prie Al, nes:
3. Gal pietus ir ne visada valgysiu, bet, kaip suprantu, nereiks kvaršint galvos dėl gėrimo, nes priešingu atveju reiktų mokėti už bet kokį gėrimą.
Na, bet gyvenimas parodys, gerai pasirinkau, ar ne  smile.gif . Grįšiu - pasakysiu  mirksiukas.gif .

nu is dalies gal tu ir teisi as pernai buvau Alanijoje buvai AI paemusi, tai lb dziaugiausi kad gerti galejau kiek norejau, nereikejo saves riboti... blush2.gif
Atsakyti
Problema tame, kad 90% viesbuciu turkijoje yra su AI sistema. Taigi, pasirinkimas menkas:) ir pataupyti siuo atveju neiseis....
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 05 03, 16:37)

Papildyta:
dar toki radau kemere-  Club Victoria?
gal kasnors apie kuri nors zino?  g.gif

as pries pora metu buvau Club Victoria visaj thumbup.gif ir pernai svogeras vare su drauge ir liko patenkinti, viesbutis nebrangus aplinka grazi
ir netgi buvo vienos nemazos LT turizmo agenturos savininkas ir sako as galejau i 5* varyt uz +300lt didesne kaina bet man pilnai pakanka sito, nes is klientu buvo geri atsiliepimai...

nuo viesbucio iki plezo eit tai apie 15min, nors vezioja ir mikriukas nemokamai.. zodziu jei neesi labai islepus tai puikiausiai tiks tas viesbutis

o del maitinimo tai geriau jau Al, nes vistiek kasdien i ekskursijas (ekskursijose dazniausiai pietus duoda) nevarysi, tarkim tik kas 2d. tai nereiks galvost kur cia eit dar pavalgyt ar kentet iki vakarienes

+ dar gerimus netik lietuviukai, net ir vokieciai maciau bare prisipildavo sulciu i butelius ir nesdavosi i pleza ar kazkur, kad nereiktu pirkti smile.gif

na ir i a viesbuti veza ir tezturas ir aip tai gali ziuret kur geresnes kainos su tais ir vaziuot... +dar kaip jaunavedziai 10%nuolaida gaunat ir dar is agenturos kokia 3%-5% galit ishsiprasyt tai i 3000 turetumet sutilpt..
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2007 05 03, 21:00)
Nustok gincytis , bo ausu gausi:) Nu gi kainynus pasiziurek , gal tik 10 % viesbuciu  turkijoje turi HB sistema. Vat Graikijos puseje, tai 50% turi HB

Aš ne apie procentus, o apie galimybę pataupyt. tongue.gif Niekas pernelyg nesiveržia į kokį Esra ar Kaliptus, o būtent juos užsisakius kaip minimum 300 litų tavo kišenėj. O juos gali jau panaudot įdomesniems reikalams. beje, ir tam pačiam alui, tik kiekvienąkarts vis kitoj vietoj. Išgert už 300 litų alaus ir Turkijoj yra daug. Nagi, paskaičiuokim mirksiukas.gif Tarkim, kas vakarą suvartoji po keturis bokalus, kainuojančius po 4 baksus. Per savaitę panašiai tiek ir pragersi ax.gif Tik spūdžiai bus stipresni, nes ne pats gėrimas teikia džiaugsmą
Papildyta:
QUOTE(123s @ 2007 05 03, 21:06)
o del maitinimo tai geriau jau Al, nes vistiek kasdien i ekskursijas (ekskursijose dazniausiai pietus duoda) nevarysi, tarkim tik kas 2d. tai nereiks galvost kur cia eit dar pavalgyt ar kentet iki vakarienes

O aš variau beveik kiekvieną dieną tongue.gif Kai vieną dieną nusprendžiau pasidaryt tipo išeiginę, galvojau, kad nusprogsiu iš nuobodulio. O eit ir galvot, kur čia pavalgyt, kaip tik atostogoms naujų spalvų suteikia. Be to, net ir būtina, nes tik aukštos klasės viešbučiuose pamėtėja vieną kitą autentišką turkišką patiekalą. O nuvažiuot į Turkiją ir neparagaut kebabo blink.gif Gal kitiems ir nebūtina, o man privaloma rolleyes.gif

P.S. Valgyt duoda absoliučiai visose ekskursijose
P.P.S Per karščius dažniausiai norisi tik gerti, gal tik koks stambus vyras iki vakaro neištrauktų
P.P.P.S. Mano komentarai skirti tik neapsisprendusiems ir su ribotu biudžetu žmonėms. Tie, kurie žino, ko nori, gali tik susibiesint mano argumentus skaitydami blush2.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 05 03, 21:00-->
QUOTE(As smile.gif @ 2007 05 03, 21:00)
Aš taip pat svarsčiau, imti Al ar tik pusryčius su vakariene  g.gif . Nesiruošiu trūnyti viešbutyje visada, nors kokią dienelę kitą gal ir padrybsosiu smile.gif, bet paskaitinėjusi įvairias nuomones vis tik apsistojau prie Al, nes:
Na, bet gyvenimas parodys, gerai pasirinkau, ar ne  smile.gif . Grįšiu - pasakysiu  mirksiukas.gif .

Pritariu 100 procentu. As daugiau keliautoja ir visuomet rinkdavausi pigesnius viesbucius, kad nebuciau prirista prie viesbucio, pati sudarinedavau sau ekskursiju programas ir varinejau po ivairias salis, o koks malonumas paragauti nacionaliniu patiekalu vietiniu uzeigelese, todel man viesbutis reikalingas tik nusipraust ir pernakvot. Bet siais metais, vasario menesi, rinkausi kelione i Turkija ir pastebejau, kad pritaikius nuolaida (vasari ji buvo labai gera), triju zvaigzduciu viesbutis su AI gavosi pigiau uz dvieju zvaigzduciu viesbuti (pav. Kaliptus) Man 9 dienu kelialapis kainavo tik 1100 Lt su oro uosto mokesciais ir draudimu (as vykstu kita savaite). Ir nei kiek nebus gaila palikt viesbucio, kad ir ilgesniam laikui. Nusiteikusi tiek daug pamatyt, tik laiko mazai.
Atsakyti
Nu jau 50 laipsnių tikrai negausit birželio pabaigoj, pažadu tongue.gif Na rugpjūčio vidurį nebent.
Dėl maitinimo tipo labai individualu , bet aš tik už AI...nemėgstu kvaršint galvos dėl maisto , vyno ir pan.
Man tai kaifas ta AI tongue.gif Bet aš va mėgėja tokio pasyvaus poilsio kurorte , kas negali vietoj nusėdėt ir nori daug daug pamatyt, tai aišku kam tas AI.
Bet visgi tadu gal geriau važiuot į pažintinę, o ne poilsinę kelionę mirksiukas.gif
Poilsis tam ir yra poilsis...nors kaip kas supranta tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulkinas: 03 gegužės 2007 - 22:19
na nezinau kodel jus manot kad su 3000 neimano i turkija nuvaziuot g.gif darau vyrui dovana gimtadieniui- kelione i turkija, tai liepos pabaigai vaziuojam i Alanija i 3 zv. viesbuti su VISKAS ISKAICIUOTa, mokejau 3400 lt su visais mokesciais schmoll.gif pirkau agenturoje kur dirba gera pazistama, tai ji man ir viesbuti rekomendavo, kuriame pati buvo,sako tikrai nenusivilsit...siaip sako,kad Marmaryje fainiau,bet en buvom 3 kart, tai kiek galima blush2.gif
Atsakyti
na o mes vaziuosim dar negreit i kemera rugsejo 28,beje smurka ar kas nors nusimanantis gal zinot ar nesusalsim ten,na ta prasme kaip vanduo,ar lietus neprasideda rugsejo pb-spalio pradzioj?nes busim 14d..vaziuojam i Pegasus viesbutuka,girdejom daug geru atsiliepimu,ir nuotraukos liuks.be to si men gaunasi gerokai pigiau.ir kaip su pramogom siuo laiku?
Atsakyti
Smurka, o tai ka, alus Tukijoj 4 baksus kainuoja???? g.gif
Beje, gal kuri zinot, ar nebus problemu, jei sumanysim piknicioka kokiam Atatiurko parke susiorganizuot?
Papildyta:
nes busim 14d..vaziuojam i Pegasus viesbutuka,

As kazakda ziurejau si viesbutuka, bet issigandau prieraso, kad dalis kambariu su langais I KORIDORIU lotuliukas.gif Na, bet blogiausiu atveju, aisku, galima bus pasikeist uz lira, kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wetta @ 2007 05 03, 22:48)
na o mes vaziuosim dar negreit i kemera rugsejo 28,beje smurka ar kas nors nusimanantis gal zinot ar nesusalsim ten,na ta prasme kaip vanduo,ar lietus neprasideda rugsejo pb-spalio pradzioj?nes busim 14d..vaziuojam i Pegasus viesbutuka,girdejom daug geru atsiliepimu,ir nuotraukos liuks.be to si men gaunasi gerokai pigiau.ir kaip su pramogom siuo laiku?

As ne Smurka, bet galiu pasakyt is savo patirties. Buvom Kemere 09.23-10.03. Tai atvaziavus 3 dienas is eiles palynodavo, buvo apsiniauke. Zodziu i pleza buvo netinkamas oras schmoll.gif Visos kitos dienos buvo liuks. Siaip kai budavo saule, tai dienom oras apie +28 thumbup.gif Vakarais apie +20 - reikedavo plono megztuko. Jura - pakankamai vesi, palyginus su vasara. Islipus is juros i dusa druskos nusiplauti eit nebesinoredavo schmoll.gif Jei nesi karscio megeja, tai bus gerai. Bet lietus jau tiketinas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2007 05 04, 07:14)
Smurka, o tai ka, alus Tukijoj 4 baksus kainuoja????  g.gif

Yra tokių vietelių blink.gif Bet mokėjau ne aš ax.gif Iš savo kišenės rasčiau pigiau.

O dėl oro - vienas ponas dievas atsakymą tikslų gali duot. Mes spalio 2 kai atvažiavom, pylė toooks lietus,kokio gyvenime nebuvau mačiusi, tvino visa Turkija. Bet po pietų kai liovėsi, taip ir liovėsi, visą savaitę jo nebebuvo. Dienomis oras sušildavo iki 30, vakarais kartais megztuko reikėjo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smurka: 04 gegužės 2007 - 07:24