QUOTE(Udrius @ 2007 05 03, 21:00)
Nustok gincytis , bo ausu gausi:) Nu gi kainynus pasiziurek , gal tik 10 % viesbuciu turkijoje turi HB sistema. Vat Graikijos puseje, tai 50% turi HB
Aš ne apie procentus, o apie galimybę pataupyt.

Niekas pernelyg nesiveržia į kokį Esra ar Kaliptus, o būtent juos užsisakius kaip minimum 300 litų tavo kišenėj. O juos gali jau panaudot įdomesniems reikalams. beje, ir tam pačiam alui, tik kiekvienąkarts vis kitoj vietoj. Išgert už 300 litų alaus ir Turkijoj yra daug. Nagi, paskaičiuokim

Tarkim, kas vakarą suvartoji po keturis bokalus, kainuojančius po 4 baksus. Per savaitę panašiai tiek ir pragersi

Tik spūdžiai bus stipresni, nes ne pats gėrimas teikia džiaugsmą
Papildyta:
QUOTE(123s @ 2007 05 03, 21:06)
o del maitinimo tai geriau jau Al, nes vistiek kasdien i ekskursijas (ekskursijose dazniausiai pietus duoda) nevarysi, tarkim tik kas 2d. tai nereiks galvost kur cia eit dar pavalgyt ar kentet iki vakarienes
O aš variau beveik kiekvieną dieną

Kai vieną dieną nusprendžiau pasidaryt tipo išeiginę, galvojau, kad nusprogsiu iš nuobodulio. O eit ir galvot, kur čia pavalgyt, kaip tik atostogoms naujų spalvų suteikia. Be to, net ir būtina, nes tik aukštos klasės viešbučiuose pamėtėja vieną kitą autentišką turkišką patiekalą. O nuvažiuot į Turkiją ir neparagaut kebabo

Gal kitiems ir nebūtina, o man privaloma
P.S. Valgyt duoda absoliučiai visose ekskursijose
P.P.S Per karščius dažniausiai norisi tik gerti, gal tik koks stambus vyras iki vakaro neištrauktų
P.P.P.S. Mano komentarai skirti tik neapsisprendusiems ir su ribotu biudžetu žmonėms. Tie, kurie žino, ko nori, gali tik susibiesint mano argumentus skaitydami