Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai ir kt.

Jei durnai paklausiu tai nesijuokit smile.gif
Mes pirkom kelione su AI, bet galvojam kelias dienas patys po miestus pasislaistyti, be jokiu gidu, ryte mikriuku isvaziuoti, vakare grizti. Ar galima tokiu atveju prasyti, kad idetu koki sausa davini, ar be sansu?
Klausiu, nes kai pries penkis metus ilsejausi Jaltoje, tai taip ir buvo, pridejo mums duonos, surio, vaisiu ir atsigerti.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2007 05 04, 08:51)
Jei durnai paklausiu tai nesijuokit smile.gif
Mes pirkom kelione su AI, bet galvojam kelias dienas patys po miestus pasislaistyti, be jokiu gidu, ryte mikriuku isvaziuoti, vakare grizti. Ar galima tokiu atveju prasyti, kad idetu koki sausa davini, ar be sansu?
Klausiu, nes kai pries penkis metus ilsejausi Jaltoje, tai taip ir buvo, pridejo mums duonos, surio, vaisiu ir atsigerti.

Įmanoma, tik va pas mus viešbuty duodavo tik jei išvažiuoji anksčiauu nei pusryčiai, ir duodavo vieną didelį sumuštiaką... unsure.gif
Kituose tai prikraudavo ir pomidorą, ir obuolį...į dėžutę tokią...
Pasiklausit vietoj mirksiukas.gif Bet ką nors turėtų duot
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2007 05 04, 08:57)
Įmanoma, tik va pas mus viešbuty duodavo tik jei išvažiuoji anksčiauu nei pusryčiai, ir duodavo vieną didelį sumuštiaką...  unsure.gif
Kituose tai prikraudavo ir pomidorą, ir obuolį...į dėžutę tokią...
Pasiklausit vietoj  mirksiukas.gif Bet ką nors turėtų duot

aciu labai.
Tuo paciu noriu dar viena klausima uzduoti.
Ar aukles esancios viesbutyje patikimos?
Ar butu saugu 10-12 metu vaikus patiketi visai dienai?
Atsakyti
QUOTE(wetta @ 2007 05 03, 22:48)
na o mes vaziuosim dar negreit i kemera rugsejo 28,beje smurka ar kas nors nusimanantis gal zinot ar nesusalsim ten,na ta prasme kaip vanduo,ar lietus neprasideda rugsejo pb-spalio pradzioj?nes busim 14d..vaziuojam i Pegasus viesbutuka,girdejom daug geru atsiliepimu,ir nuotraukos liuks.be to si men gaunasi gerokai pigiau.ir kaip su pramogom siuo laiku?

Mes buvom pernai nuo spalio 2 d. 10 dienu, tai oras buvo liuks - nei per karsta, nei per salta, vanduo kaip arbatele thumbup.gif

Nezinau, kodel taip visiems patinka Pegasus - mums teko situo viesbuciu stipriai nusivilti schmoll.gif Vonioj priemones (muilas, sampunas) buvo paliktos panaudotos (o tai sunkiai suderinama su 4*), kondicionierius neveike ir niekaip negalejom issireikalauti, kad pradetu veikti, su personalu susisneketi neimanoma, maistas labai jau vidutiniskas. Gerai, kad ten teko praleisti tik dvi dienas, daugiau tikrai niekad ten nevaziuociau ir niekam nerekomenduociau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryza_Lape: 04 gegužės 2007 - 08:36
Tai va, sužinojau pagaliau, kad raftingas Antalijos regione kainuoja 15 dolerių. Dvigubai daugiau kainuoja tik Marmario regione
Atsakyti
kazkas klause ar imanoma itilpt i 3000lt... mes uz 4* zvaigzduciu viezbuti ant juros kranto netoli centro mokejom 3100lt. gavom nuolaidos 1000lt 4u.gif bet pirkom vasario menesi... dabar gera ir ir pigu varianta turbut sunku butu susirast,bent jauas taip manau... ax.gif geriausia keliones planuoti is anksto 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2007 05 04, 10:44)
Tai va, sužinojau pagaliau, kad raftingas Antalijos regione kainuoja 15 dolerių. Dvigubai daugiau kainuoja tik Marmario regione

O kazin kiek Alanijos g.gif gal kaina ir nesiskiria ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flowwer @ 2007 05 04, 13:56)
O kazin kiek Alanijos g.gif gal kaina ir nesiskiria  ax.gif

alanijos regione kainuoja pas vietinius 35 $ zmogui,maciau bukleta su kainomis
Atsakyti
QUOTE(jeteiko @ 2007 05 04, 14:07)
alanijos regione kainuoja pas vietinius 35 $ zmogui,maciau bukleta su kainomis

Is Antalijos,Kemero, Alanijos ir aplinkiniu kaimeliu i raftinga veza ten pat.O kad buklete tokia kaina matei, tai nereiskia, kad tiek ir kainuoja.
Atsakyti
O kiek pernai ir užpernai kainavo iš Alanijos? Nes aš esu važiavusi tik iš Kemero
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2007 05 04, 14:09)
O kiek pernai ir užpernai kainavo iš Alanijos? Nes aš esu važiavusi tik iš Kemero

Pernai perkant iš turkų - 15 baksų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2007 05 04, 15:09)

Keliais doleriais brangiau, nes kelias ilgesnis.
Atsakyti