Astulkinai
man iškilo vat keletas klausimukų
1.O kaip dėl geriamo vandens?Duoda ten jį nemokamai ar reikia pirktis?
2.Pampersų vežėtės ar ten pirkote?
3. Valgyti duoda nustatytomis valandomis? Ar visą parą? ir kaip pats maitinimas?
4. Vežimėlį vežėtės?

3. Valgyti duoda nustatytomis valandomis? Ar visą parą? ir kaip pats maitinimas?
4. Vežimėlį vežėtės?
Labukas,
planuojam vaziuoti i Turkija, Alanija, viesbuti-MIRADOR, gal kas buvote, noreciau isgirsti atsiliepimus
Beje pries 2 metus buvom Kemere viesbutyje Victoria-Club, tai labai patiko, aptarnavimas
patalyne ir ranksluoscius keitee kasdien (po $), tik iki papludimio tolokai, 10min kelio ir papludymys nekoks
planuojam vaziuoti i Turkija, Alanija, viesbuti-MIRADOR, gal kas buvote, noreciau isgirsti atsiliepimus
Beje pries 2 metus buvom Kemere viesbutyje Victoria-Club, tai labai patiko, aptarnavimas

QUOTE(Smurka @ 2007 06 03, 11:58)
Kadangi man patinka viskas, kas TURKIŠKA, mano ir kojos neturėtų būt Marmaryje ar Kemere. Nes ten to tikro turkiškumo tik kelios užuominos
supratau

QUOTE(svelni @ 2007 06 03, 13:13)
Astulkinai
man iškilo vat keletas klausimukų
4. Vežimėlį vežėtės?

4. Vežimėlį vežėtės?
1. Geriamo vandens ten pilna , tikrai nereix pirkt. Baruose paprasai ir duoda buteliukus, o per piet ir vakariene dideli buteliai visur stovi, pasiimsit kiek reikes.
ai ir mini bare kambari kasdien po kelis nemokamai imeta. ( na bent jau turi imest, bo mes viena diena neradom , gal del to , kad ant stalo keli dideli stovejo

2. Pampersus geriau veztis, bo ten brangiau , o ir sudini kazkokie Prima. Mes pritrukom tai nusipirkom paki. 26 pampiai 15 liru. ( apie 30 lt. )
3. Valgyt gali praktiskai visa diena. Nebuna tokiu valandu , kad kas nors butu negaminama. Jei ne restorane, tai lauke kepa visokius blynus, picas ir pan.
4. Jooooo, va be vežimo tai net neįsivaizduoju . Vakare i miesta su vezimu, diena migdydavom net kelis kart vezime prie juros ir isparpdavome kelis kart po kelias val. tam vežime, nu vienžo labai reikalingas ir pasiteisines daiktas

Beje, viena šeima kiek žinau gavo išsinuomot vežimą viešbutyje.
QUOTE(Smurka @ 2007 06 03, 10:05)
O iš Kemero jachtas jau išplukdė? Kabakų šiemet dar neatidarė? O kalnus kas nuravėjo?
Turkiškąsias Rumšiškes irgi uždarė? 

Niekas nepasikeite, uostas pilnas jachtu, Turkiskasis kaimelis vietoje su nuostabiausiais pasaulyje vaizdais ir su veikiancia kavine, kabakai sekmingai veikia, kalnai zaliuoja ir "Chimeros liezuvis" vietoje. Juodoji gulbe taip pat gyvena, povai po senovei trukdo nakti miegot.
QUOTE(ziogiux @ 2007 06 04, 11:08)
O tai kokia ten temperatūra liepą būna? ar įmanoma ant saulutes nors kiek pabūti
ar į visas ekskursijas įmanoma vaziuoti? kaip vaikai adaptuojasi? 

buvom mes kažkada liepos mėnesį, na pakenčiamas tas karštis, nėra jau taip baisu

QUOTE(voveriena @ 2007 06 04, 11:05)
as irgi apie Kemera nieko gero negirdejau...todel ir varai i ANTALIJA 
Papildyta:
astulkinai, o ar tikrai Kemere -istisas rusynas? ar perdeda tautieciai?

Papildyta:
Na, Antalija tai jau tikrai, mano subjektyvia nuomone, blogiau nei Kemeras

O rusynas yra visas Antalijos regionas

Na, Antalija tai jau tikrai, mano subjektyvia nuomone, blogiau nei Kemeras
Rojaus nesitikiu

Ramaus poilsio issilgusiems tikrai nerekomenduociau

QUOTE(voveriena @ 2007 06 04, 12:05)
as irgi apie Kemera nieko gero negirdejau...todel ir varai i ANTALIJA 
Papildyta:

Papildyta:
aga , bet man jie netrukdo

QUOTE(voveriena @ 2007 06 04, 12:41)
Rojaus nesitikiu
Ale ten nors dideliu parku yra, kriokliai siokie tokie, senamiestis tikras , muziejus ir kitokiu turistam patraukliu vieteliu.

Nu jo , apie Antalija neblogi atsiliepimai kaip apie miestą , ale man jis per didelis poilsiui atrodo. Tox jau didmiestis

Astulkinai,o jūs vežėtės kokį arbatinuką mažą ar spiralę?Ar nereikia tokio dalyko imti? Nu vistiek galvoju,vaikas mišinuką dar geria mano....
O man patiko Kemeras, nedidelis, gražus ir žalias