Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai ir kt.

QUOTE(svelni @ 2007 06 04, 13:27)
Astulkinai,o jūs vežėtės kokį arbatinuką mažą ar spiralę?Ar nereikia tokio dalyko imti? Nu vistiek galvoju,vaikas mišinuką dar geria mano....

Neimk. Pasiimk tik termosiuka , vakarienes metu isipilsi karsto vandens is kavos aparato ir kambari susisuksi misinuka vaikiukui mirksiukas.gif
O rytais maniske gerdavo ju vietini piena , kuris stovedavo termosiukuose prie kavos aparatu ...siltas thumbup.gif

Atsakyti
na me aisku ne tokie beprociai,kad vezt 2 metuku vaika i Turkija liepos menesi, todel vaziuojam dviese...o siaip tai tikrai imanoma,mes pernai kai vaziavom tai mus prigasdino-o jetau, neimanoma,uzdusim,bla bla bla lotuliukas.gif nieko panasaus,aisku per miesta kokia 1 valanda dienos nelabai pavaiksciosi,bet prie baseino ar juros tikrai gera gulet thumbup.gif kaip jau minejau,i tas dvideines ekskursija kur reik po 7100 kilu vaziuot,mes nevazinejam,nes renkames pasyvu poilsi,o i raftinga,i divinga tai vaziavom,viskas gerai buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2007 06 04, 12:05)
as irgi apie Kemera nieko gero negirdejau...todel ir varai i ANTALIJA  lotuliukas.gif

Buvau Kemere, Alanijoje, Antalijoje, Beleke, tai Antalija paliko patį didžiausią įspūdį ir nėr nei ką lygint jų. Tikrai patiks. Ypač senamiestis, krantinė, turgus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2007 06 04, 11:49)
Nu nežinau nežinau  tongue.gif
Man vistiek Marmaris yra Marmaris , kiek girdėjau nuomonių , tai dėl Kemero nepergeriausi atsiliepimai , kurie man ten būnant pasitvirtino  cool.gif

Oi kaip laukiu aš to Marmario biggrin.gif Tik, kad labai mažai, kas ten važiuoja, tai ir atsiliepimų nedaug - bet už tai - geri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2007 06 04, 11:49)
Nu nežinau nežinau  tongue.gif
Man vistiek Marmaris yra Marmaris , kiek girdėjau nuomonių , tai dėl Kemero nepergeriausi atsiliepimai , kurie man ten būnant pasitvirtino  cool.gif

QUOTE(DaliaG @ 2007 06 04, 21:02)
Oi kaip laukiu aš to Marmario biggrin.gif Tik, kad labai mažai, kas ten važiuoja, tai ir atsiliepimų nedaug - bet už tai - geri smile.gif

Man tai Marmaris laaaabai patiko, bet vat bėda neturiu su kuom palyginti blush2.gif nes kitur nebuvau lotuliukas.gif Tik vietiniai sakė, kad ten liepą - rugpjūtį prasideda sezonas, tai būna labai daug žmonių. Bet ten tai manau dauguma airiai ir britai, nedaug ruselių tesutikom.Bet kur sutikom tai maniau duosiu į dūdą , nes pribaigė juodai ekskursijų metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2007 06 04, 21:28)
Oi pamatysi , gera ir gražu ten labai  mirksiukas.gif 
o kokiam viešbutį apsistosit ?

Laukiu nerealiai biggrin.gif Mes Mehtap viešbutyje, skaičiau, kad XY:) jau ten išvažiavo, tai labai laukiu jos pargrįžtančios, nes šiemet pirmą kartą tas viešbutukas ax.gif

Papildyta:
QUOTE(rasve @ 2007 06 05, 08:11)
Man tai Marmaris laaaabai patiko, bet vat bėda neturiu su kuom palyginti  blush2.gif  nes kitur nebuvau  lotuliukas.gif  Tik vietiniai sakė, kad ten liepą - rugpjūtį prasideda sezonas, tai būna labai daug žmonių. Bet ten tai manau dauguma airiai ir britai, nedaug ruselių tesutikom.Bet kur sutikom tai maniau duosiu į dūdą , nes pribaigė juodai ekskursijų metu  doh.gif

Aš jau beveik žinau, kad man patiks smile.gif Nes po poros metų praleistų tik Lietuvėlėj, tai bus super thumbup.gif
O tie rusai, tai šiaip labai man netrukdo, tik aišku, kai gadina nuotaiką, tai jau tada nekas schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 06 05, 08:43)
Aš jau rytoj vakare išvykstu į Vilniaus oro uosta ir paryčiais skrendu į Marmarį  mirksiukas.gif po birželio 17 d. parašysiu atsiliepimus  bigsmile.gif

Daug įspūdžių 4u.gif ir lauksim naujausių atsiliepimų smile.gif
Atsakyti
Mamytės - patarkit. Mūsų draugai labai nori savaitės bėgyje išlėkt į Turkiją, tačiau jų finansai riboti - galvoja apie 3, 4 žvaigždučių viešbučius (va pvz. GOLDEN SUN, STAR LIGHT), o keliautų su 3 metų vaikučiu - gal galit kokį patart? mes porą metų skridom ten su šeima, bet į 5 žvg., tad negaliu jiems nieko patart unsure.gif
Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2007 06 05, 10:23)
Mamytės - patarkit. Mūsų draugai labai nori savaitės bėgyje išlėkt į Turkiją, tačiau jų finansai riboti - galvoja apie 3, 4 žvaigždučių viešbučius (va pvz. GOLDEN SUN, STAR LIGHT), o keliautų su 3 metų vaikučiu - gal galit kokį patart? mes porą metų skridom ten su šeima, bet į 5 žvg., tad negaliu jiems nieko patart  unsure.gif
Ačiū labai  4u.gif

Golden sun ne paciam Kemere bus, o priemiestyje. Mes uzpernai buvom, tai mums visai patiko, tik iki juros paeiti reikia, o daugiau maistas, gerimai, viskas buvo gerai. Tik nezinau kaip yra dabar, gal situacija nebe ta kaip pries du metus. Mes per Novatura vaziavom, tai ziuriu, kad Novaturas i ji siemet nebeveza.
Atsakyti
QUOTE(DaliaG @ 2007 06 05, 10:08)
O tie rusai, tai šiaip labai man netrukdo, tik aišku, kai gadina nuotaiką, tai jau tada nekas schmoll.gif

mums pamenu labai trukdė 3 * viešbuty "Club Victorijoj" ilsėjęsi rusai, kai diktavo barmenams leisti tik rusišką muziką bare prie baseino ir naglai reikalaudavo atšaldyti šaldytuve jų atsivežtus degtinės butelius. Diskotekoj vakare irgi vis kišdavo savo kompaktus. Sutikit, tikrai sunku pasijust Turkijoj, o ne Rusijoj biggrin.gif
vėliau 5* viešbučiuose daugiau neteko susidurt su tokiais poilsiautojais. O kai kuriose kelionėse teko sutikt labai inteligentiškų ir mielų žmonių iš to krašto.
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2007 06 05, 10:38)
vėliau 5* viešbučiuose daugiau neteko susidurt su tokiais poilsiautojais. O kai kuriose kelionėse teko sutikt labai inteligentiškų ir mielų žmonių iš to krašto.

drinks_cheers.gif

mūsų Maxime buvo išties nemažai rusų , bet labai fainų ir inteligentiškų žmonių. Viena rusų porelė kasrytą prieidavo prie mūsų vaikų , išsiklausynėdavo kaip mes laikomės ir pan. , po to buvo labai faina pora su maža mergyte , nu matos tokie labai mieli malonūs žmonės. Ir dar ne vienus rusų tautybės žmones sutikom ir tikrai labai net susidraugavom wub.gif

Man atrodo į pigesnius viešbučius suvažiuoja visokios rusų pacanų chebros , kurie ir kelia visą šaršalą , niotxadia ot kasy ksakant....bet pagalvoju ir pas mus keli tokie buvo , bet tyliau šakojos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2007 06 05, 09:49)
Man atrodo į pigesnius viešbučius suvažiuoja visokios rusų pacanų chebros , kurie ir kelia visą šaršalą , niotxadia ot kasy ksakant....bet pagalvoju ir pas mus keli tokie buvo , bet tyliau šakojos  cool.gif

Visaip būna. Esu girdėjusi ir apie 5* viešbučiuose siautėjusius "novaruskius". o aš du kartus ilsėjausi 2* viešbutyje ir man nė vienas rusas neužkliuvo, visi elgėsi gana santūriai. O ir apskritai žmonės laiko viešbučiuose beveik neleisdavo
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2007 06 05, 10:23)
Mamytės - patarkit. Mūsų draugai labai nori savaitės bėgyje išlėkt į Turkiją, tačiau jų finansai riboti - galvoja apie 3, 4 žvaigždučių viešbučius (va pvz. GOLDEN SUN, STAR LIGHT), o keliautų su 3 metų vaikučiu - gal galit kokį patart? mes porą metų skridom ten su šeima, bet į 5 žvg., tad negaliu jiems nieko patart  unsure.gif
Ačiū labai  4u.gif

Mes kai buvom Marmario Ayderijoj irgi 3*, tai ten gan nemažai buvo šeimų su vaikučiaus, ne lietuvių, airių turbūt.Iki paplūdimio apie 50 m paeit tereikėjo.Nežinau, manau ten su vaiku visai nieko būtų, gan ramus viešbutukas.Mudvi su drauge juokėmės, kad pensionatas ten, tik pagyvenę žmonės arba su vaikiukais tongue.gif
Ai tiesa, dar ir prekybos centras kitoj gatvės pusėj rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasve: 05 birželio 2007 - 11:38