QUOTE(kalina @ 2007 09 25, 13:39)
Pas mus grupeje tai kabo ant sienos lapas, kad priimami i grupe tik sveiki vaikai. Ir jeigu kuris pasijunta blogai tai kvieciamas tevelis. Aisku gerai kad supratingi teveliai. Aisku kai sloga ar gerkle tada jau grieztai nevedu. Ir per susirinkimus su aukletoja yra sutarta bendru sutarimu, kad jei vaikas sloguoja ar ciaudo(kaip sako alergine sloga), tai jis gali lankyti darzeli tik su gydytojo pazyma jog jam leidziama. Vienas nieko nepadarysi, reikia veikti visiems drauge ir grieztai. Negali buti ai biski slogyte gerklyte, o as neturiu kur vaiko padeti. kodel vienas turi ta vaika kur padeti, o kitas ne. Tevu apsileidimas paprasciausias, visiems vienodai sudetinga, nes visi dirbantys. Taigi nebijokite tyleti per susirinkimus ir bandykite priimti bendras taisykles.
Visai čia neapsileidimas, ir tikrai ne visi turi senelius, kurie gali tą vaikelį suslogavus pasaugoti, o auklę tokiems atvejams išsikviesti ne visi turi tiek pinigėlių. O kaip darbdavys žiūrės į tai, jei neateitumėt į darbą, jei vaikas sloguoja??? Man pasisekė, kad dabar mums padeda močiutė, bet gal ne visada ji galės padėti. Kažkaip mamos reikia ir pažiūrėti į gyvenimą ir kitų žmonių akimis, o ne rėkti, kad tokios mamos apsileidusios.
Papildyta:
QUOTE(Baronė @ 2007 09 25, 15:04)
Na taip, suprasim dirbančias mamas ir savo vaikams tylėdamos girdysim antibiotikus kurie beje labai silpnina imunitetą ir tada jau kaltinam silpną organizmą, ar ne taip

O kas tada supras mus, kurios nenorim kad mūsų vaikai pastoviai sirgtų, juk tos dirbančios mamos nesupranta
O ką jom daugiau reikia daryti???

Palikti namuose vaikus vienus, ar kaimynei numesti? Nu patarkit, ką joms daryti?
Kai aš pradėjau leisti savo dukrytę į lopšelį, irgi išsigandau tų sloguojančių vaikų. Mano mergytės imunitetas buvo silpnas, tad pradėjo ištisai sirgti. Man pagailo vaiko, tad metams susiradom auklę. Kai dukrai suėjo trys metai pabandėm žygiuoti į daržą ir jau buvo kur kas lengviau. Gal dėl to, kad jau mergytė didesnė, per metus užsigrūdino truputį. Tad einam iki šiol ir manau, kad darželis turi trūkumų, bet turi ir daug privalumų. Tiesiog visada galima rasti išeitį, o ne kaltinti kitus.

Tikiu ir sujuda kalnas ir jeigu nesujuda kalnas netikiu kad tikiu (A.Marčėnas)