Įkraunama...
Įkraunama...

Segantys vaikai grupėje

QUOTE(vejunestela @ 2007 09 25, 16:13)
geriausias pasiteisinimas neturiu kur palikti.as irgi noreciau karjera padaryti bet negaliu nes kai vaikas susloguoja as pati vaika priziuriu.O nepadariau karjeros nes vaikas man svarbiau

Čia ne apaie karjerą kalbama g.gif O apie darbo vietos išsaugojimą, nes jei dėl vaiko slogos neisi į darbą, greitai darbdavys pasiūlys iš viso neateiti į darbą unsure.gif
Atsakyti
1 PALIKT SENELIAMS

2 IMTI NEDARBINGUMO PAŽ. VIENĄ KART TĖVELIUI KITĄ KART MAMYTEI KAI VAIKUTIS SERGA

3 SUSIRASTI AUKLĘ

4u.gif g.gif

Mūsų seneliai gyvena vieni 50km iki jų, kiti 100km ir vežam jei nėra kam pabūt, kai nedarb. paž. nenorim imt nei aš nei vyras ax.gif bet sergančio į darželį tai jokiu būdu NE lotuliukas.gif ir esu prieš tuos tėvelius kurie veda sergantį vaikiuką į darželį, nežinau, kaip kitom bet aš negalėčiau dirbt kai žinočiau kad mano serganti dukrytė darželį, juk kai vaikutis serga jam reikia ramybės o ne dar 10 vaikų kurie šaukia aplink g.gif , vaistus duoti laiku, priežiūros didesnės (temp. matuoti kas kiek laiko...) o ką auklytės supras kada tam vaikiukui tamp. sukilus o kada ne cool.gif pačios mes matom kada jam yra negerai o ką svetimas žmogus gali pasakyt doh.gif (atsirašau jei kur klaidų privėliau blush2.gif )

ČIA TIK MANO NUOMONĖ
Atsakyti
Okas del darbo vietos issaugojimo tai kiek zinau darbdavys neturi teises del tokiu dalyku atleisti.
Atsakyti
QUOTE(VERADONA @ 2007 09 25, 18:39)
1  PALIKT SENELIAMS

2  IMTI NEDARBINGUMO PAŽ. VIENĄ KART TĖVELIUI KITĄ KART MAMYTEI KAI VAIKUTIS SERGA

3  SUSIRASTI AUKLĘ
4u.gif  g.gif

1. O jei seneliai mirę, ar užsinyje, ar dar patys dirbantys žmonės?

2. Kai vaikui sloga, niekas nedarbingumo pažymos nerašo. Mes nekalbam apie tuos atvejus, kai vaikas karčiuoja, tada aišku jokiu būdu negalima vesti į darželį.

3. Jei tavo atlyginimas toks, kad visą turėtum atiduoti auklei, tai kaip ją pasamdyti?

Man aišku irgi patiktų, jei mano dukrytės grupėje būtų tik sveiki vaikai, nes kitaip ji gali apsikrėsti. Dar norėčiau, kad jos grupėje nebūtų vaikų, kurie kekiasi, atsikalbinėja, negerbia auklėtojų, nes maniškė irgi to gali išmokti. Dar norėčiau, kad du berniukai mušantys kitus grupės vaikus irgi darželio nelankytų, nes labai liūdna, kai vaikas sako, kad nebenori eiti į darželį, nes ten ją muša. Tai gal ir tokiems vaikams uždrausti eiti į darželį, nes jie smurtaudami kenkia mūsų vaikams morališkai? Ar savo vaiko iš viso nevesti į darželį?
Bet juk mes visą gyvenimą neapsaugosim savo atžalų nuo ligų, nuo netinkamai besielgiančių vaikų. Juk nelaikysim vaiko auksiniame narvelyje, nors kartais mums to labai norisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 25 rugsėjo 2007 - 18:12
imti nedarbingumo paž. tėveliui aš nekalbu apie vienadienę slogą 4u.gif bet kai vaikui nuolatos varva liulis, tai jau atsiprašau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vejunestela @ 2007 09 25, 18:46)
Okas del darbo vietos issaugojimo tai kiek zinau darbdavys neturi teises del tokiu dalyku atleisti.

Jei dažnai neateisi į darbą, tiesiog sulauksi prašymo gražiuoju parašyti prašymą, kad atleistų tave iš darbo. Niekam nereikalinga tokia darbuotoja, kurios dažnai nebūna darbe. Suprantu tuos atvjus kai vaikas tikrai serga, bet kai sloguoja, tai sėdėjimas namuose jau panašu į įsikalinėjimą.
Papildyta:
QUOTE(VERADONA @ 2007 09 25, 19:15)
imti nedarbingumo paž. tėveliui aš nekalbu apie vienadienę slogą 4u.gif  bet kai vaikui nuolatos varva liulis, tai jau atsiprašau ax.gif

Šiais laikais kai kuriems net atostogų gauti yra prabanga, net ir patys susirgę net su temperatūra darbe sėdi, nes nėra kam už juos dirbti, o darbas turi būti padarytas. Tad dėl vaiko liulio tikrai nedarbingumo paž. neims. Ir iš kitos pusės, kas ją duos??? O jei tėvai išsiskyrę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 25 rugsėjo 2007 - 18:54
QUOTE(Vilika @ 2007 09 25, 19:06)
1. O jei seneliai mirę, ar užsinyje, ar dar patys dirbantys žmonės?

2. Kai vaikui sloga, niekas nedarbingumo pažymos nerašo. Mes nekalbam apie tuos atvejus, kai vaikas karčiuoja, tada aišku jokiu būdu negalima vesti į darželį.

3. Jei tavo atlyginimas toks, kad visą turėtum atiduoti auklei, tai kaip ją pasamdyti?

Man aišku irgi patiktų, jei mano dukrytės grupėje būtų tik sveiki vaikai, nes kitaip ji gali apsikrėsti. Dar norėčiau, kad jos grupėje nebūtų vaikų, kurie kekiasi, atsikalbinėja, negerbia auklėtojų, nes maniškė irgi to gali išmokti. Dar norėčiau, kad du berniukai mušantys kitus grupės vaikus irgi darželio nelankytų, nes labai liūdna, kai vaikas sako, kad nebenori eiti į darželį, nes ten ją muša. Tai gal ir tokiems vaikams uždrausti eiti į darželį, nes jie smurtaudami kenkia mūsų vaikams morališkai? Ar savo vaiko iš viso nevesti į darželį?
Bet juk mes visą gyvenimą neapsaugosim savo atžalų nuo ligų, nuo netinkamai besielgiančių vaikų. Juk nelaikysim vaiko auksiniame narvelyje, nors kartais mums to labai norisi.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Manau kad čia istorija bus be galo, ginsim kiekviena savo pusę o vistiek niekas nesikeis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2007 09 25, 14:57)
Kai pradėjom lankyti darželį tikrai nelengva buvo, bet kuo toliau, tuo rečiau serga. Pradėdavom sloga, o gydymas baigdavosi antibiotikų kursu. Bet reikia suprasti ir tas mamas, kurios neturi kur palikti sloguojančių vaikučių. Juk jei vaikui paprasta sloga komplikuojasi į įvairias ligas, tai kalti ne sloguojantys vaikai, bet silpnas organizmas.

na niekada nezinai,ir stipriam organizmui gali sloga komplikuotis i plauciu uzdegima pvz.o darzelis juk ne poliklinika ar kokia gydymo istaiga juk visur uztat ir raso kad priimami tik sveiki vaikai.juk buna ir tokiu kurios atveda serganti vaika ir iduoda vaistu dar aukletojoms kad sugirdytu,tai cia jau absurdas.
ir isvis pas mus kiekvienas aisku uz save,o japonai pvz sirgdami,ir vaziuodami visuomeniniu transportu ar budami viesose vietose devi tokias kaukes,kad kitu neapkrest.
Atsakyti

Kazkam gal ir isikalinejimas anksciau as irgi dar vesdavau su sloga bet kai ta sloga pradejo komplikuotis i kitas lgas:bronhitas, plauciu uzdegimas ir pan. tai zinot nusprendziau gal geriau as tas dvi dienas pasedesiu namie su vaiku negu vel lauksiu kol paskambins is darzelio ir pasakys kad gal pasiimkit savo vaika nes jam temperatura.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vejunestela: 26 rugsėjo 2007 - 06:15
QUOTE(vejunestela @ 2007 09 25, 15:13)
geriausias pasiteisinimas neturiu kur palikti.as irgi noreciau karjera padaryti bet negaliu nes kai vaikas susloguoja as pati vaika priziuriu.O nepadariau karjeros nes vaikas man svarbiau

jeigu daugiau mamu taip galvotu, tai gal ir vaiku serganciu darzelyje butu maziau blush2.gif
Manau kad "neturiu kur palikti" yra tik nenoras matyti savo problemos ir uzkrauti ja kitiems spresti.

Papildyta:
QUOTE(Vilika @ 2007 09 25, 15:31)
Čia ne apaie karjerą kalbama  g.gif O apie darbo vietos išsaugojimą, nes jei dėl vaiko slogos neisi į darbą, greitai darbdavys pasiūlys iš viso neateiti į darbą  unsure.gif

o tu bandei? Gal tiesiog verta pabandyti? 4u.gif Nes paprastai jei imonei reikalingas zmogus, tai jis pats bijos kad tu tik nepabegtum.
Gal man pasiseke, bet mano darbdavys, turintis pats vaiku, puikiai supranta, kad vaikai augdami serga, juolab kad lanko darzeli. 4u.gif
Atsakyti
manau reikia stiprinti savojo vaiko organizma 4u.gif
Atsakyti