Įkraunama...
Įkraunama...

Segantys vaikai grupėje

QUOTE(Baronė @ 2007 09 27, 11:03)
Aš vaikui vienu kartu visų vaistų nesukišiu, o tie homeopatiniai lašiukai kaip tik geriau padeda negu kiti.

ir nereikia visu kisti - paprasciausiai bandai ir atsirenki, kuris geriausiai tinka

O jeigu tie homeopatiniai lasiukai tokie geri,tai kodel
QUOTE(Baronė @ 2007 09 17, 13:45)
Mano vaikui sloga yra pati didžiausia liga, nes kad ir kokia ji maža bebūtų ir kaip besistengčiau ją gydyti, visada pereina į rimtą ligą unsure.gif

akivaizdu, kad tavo pasirinktas gydymo budas nera tinkamas ir ji reikia keisti.
Jeigu butu tinkamas, tai sloga ir buti tik sloga ir pasibaigtu per 10 dienu.
QUOTE(Baronė @ 2007 09 27, 11:03)
Ir kodėl tos priemonės tokios blogos kad tau taip gaila mano vaiko g.gif Čia jau jaučiu puolimą iš tavo pusės unsure.gif

todel, kad po mano zodziu "Ir rimtai perzvelgti kaip augini vaika - ka darai blogai, ka galima keisti...."
atsakai
QUOTE(Baronė @ 2007 09 26, 13:20)
O kodėl jūs manote kad aš vaiku neužsiimu kad taip tegiate g.gif ir kodėl būtent man reiktų peržvelgti ką negerai darau,

nors net nezinai, kas tavo vaikui priklauso poliklinikoje po ligos ir nieko nedarai kad tai gautum
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2007 09 27, 12:26)
ir nereikia visu kisti - paprasciausiai bandai ir atsirenki, kuris geriausiai tinka

O jeigu tie homeopatiniai lasiukai tokie geri,tai kodel

akivaizdu, kad tavo pasirinktas gydymo budas nera tinkamas ir ji reikia keisti.
Jeigu butu tinkamas, tai sloga ir buti tik sloga ir pasibaigtu per 10 dienu.

todel, kad po mano zodziu "Ir rimtai perzvelgti kaip augini vaika - ka darai blogai, ka galima keisti...."
atsakai

nors net nezinai, kas tavo vaikui priklauso poliklinikoje po ligos ir nieko nedarai kad tai gautum

Taip, bandau ir atsirenku kurie geriausiai tinka mano vaikui ir nereikia aiškinti kad blogus vaistus duodu ar nepasirūpinu vaiku dėl to kad nenaudoju jūsų siūlomų vaistų ar kad kad nežinojau jog siunčiama į sanatoriją. Siuntimą turėtų pasiūlyti gydytojas, kodėl jis to nepadarė nežinau. Be to, mano vaikui slogos nebūna, jei ji prasideda tai ir trunka vieną-dvi dienas toliau seka kitokia liga, kurias jau minėjau anksčiau. Homeopatiniai lašiukai padeda vaikui lengviau kvėpuoti naktį kai sloga tegul ir trumpa užkemša nosytę. Ir niekaip nesuprantu kodėl jūs mane puolate ir bandote įrodyti kad prastai rūpinuosi vaiku. O koks gydymo būdas tinkamas ar netinkamas irgi ne jums spręsti nes nepažįstate mano vaiko, nebūnate su juo taigi nereikia taip kategoriškai ir aiškinti ką daryti ko ne. Tiesiog dabar jau jums matyt principo reikalas įrodyti savo teisybę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2007 09 27, 13:37)
ar kad kad nežinojau jog siunčiama į sanatoriją. Siuntimą turėtų pasiūlyti gydytojas, kodėl jis to nepadarė nežinau.

taip taip - viskas turi buti paduodama ant lekstutes.
Gydytoja "turi" daug vaiku ir ribota kieki kelialapiu- visiems neuztenka. Tai kuriam siulyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvute: 27 rugsėjo 2007 - 14:40
QUOTE(Silvute @ 2007 09 27, 14:35)
taip taip - viskas turi buti paduodama ant lekstutes.

tuo labiau, kad kai kurie gydytojai patys tiksliai nezino, kada galima siusti vaika i reabilitacija.

Taip taip, gydytojai nežino bet aš turiu žinoti viską 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2007 09 27, 15:39)
Taip taip, gydytojai nežino bet aš turiu žinoti viską 4u.gif

tavo kaip motinos pareiga dometis paciai arba priversti atsakingus asmenis pasidometi.
Man neuzteko gydytojos atsakymo nzn - paskambinau i ligoniu kasas ir gavau vaikui ambulatorine reabilitacija. zinok, kai paskambini viska tikrai maloniai paaiskina, pataria
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2007 09 27, 14:43)
tavo kaip motinos pareiga dometis paciai arba priversti atsakingus asmenis pasidometi.
Man neuzteko gydytojos atsakymo nzn - paskambinau i ligoniu kasas ir gavau vaikui ambulatorine reabilitacija. zinok, kai paskambini viska tikrai maloniai paaiskina, pataria

Šaunu kad gavai 4u.gif O jeigu pasakė - nepriklauso ar tada vistiek skambinti? O ir paskambinus ne visada gausi.
Tiek to to, aš atsitraukiu, matau kad esi konfliktiškas žmogus vistiek rasi prie ko prikibti ir man atsibodo kažką įrodinėti ir teisintis, galų gale tema ne apie tai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 27 rugsėjo 2007 - 14:56
QUOTE(Baronė @ 2007 09 27, 15:55)
Šaunu kad gavai 4u.gif  O jeigu pasakė - nepriklauso ar tada vistiek skambinti?

tai tada ir zinai kada kas priklauso ir kuo gali naudotis.
Uz tai, kad paklausi tikrai niekas per galva neduos.
P.S tas pats galioja ir su kompensuojamais vaistais.
Atsakyti
Jei nesate gydytojos-nesistenkit be licenzijos jomis tapti lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Pritariu veradonai thumbup.gif thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaM @ 2007 09 30, 12:12)
Pritariu veradonai thumbup.gif  thumbup.gif  clap.gif

Dziaugiuos uz tave, jeigu tau tavo vaiko gydytoja viska nuo a iki z ispasakojo kas vaikui priklauso persirgus viena ar kita liga, kokias ambulatorines paslaugas, kada ir kiek galima gauti vaikui tiek serganciam, tiek profilaktiskai, rekomenduoja kokios konkrecios priemones ( vaistai, imunostimuliatoriai, proceduros) tiktu konkreciai tavo vaikui ( aisku remdamasi stebejimais ir tyrimais) bei kurios is ju yra kompensuojamos.
Man tokios gydytojos neteko sutiktu, todel dometis tenka paciai
Atsakyti
As uz vaiko gydyma namuose ir vedima i darzeli tik tuo atveju kai jis sveikas, bet ka daryt jei dirbi?
Palikti seneliams negali, nes jie visi dirba tuo paciu metu kaip ir tu. Nedarbingumo imti negali, nes busi paprasytas parasyti prasyma atleisti is darbo, aukle kainuoja brangiau nei tu uzdirbi ax.gif ax.gif Paciai sedet namie kai vaikui virs 4 m. na sutikit cia jau ne karjeroj esme, bet paprasciausia jokiu papildomu pajamu seimai nerasta, skurdas tuomet. Aisku gerai, jei vyras pakankamai uzdirba, bet jei ne arba mama vienisa, issiskyrusi. Kas tada? Tuomet imi ziureti kaip vaikas serga ir kada ji leisti i darzeli o kada ne. O kad yra nepatenkintu as pilnai sutinku, as irgi buvau nepatenkinta kol namie sedejau ir savo vaika galejau bet kada slaugyt. Bet kai pradedi dirbti ne del karjeros ir pamatai kaip tavim dziaugiasi drabdaviai, kaip noriai nedarbingumus dalina gydytojai pasikeicia ta nuomone, kad net ciauduli reikia gydyt namuose ar tik vaikas koset pradejo jau vadinasi neisim i darzeli... Sutinku kai sloga sunki, pulinga, kai kosulys baisus. Bet jei lengvos formos, be karsciavimo, be rimtesniu pozymiu ax.gif as manau toks vaikas gali eiti i darzeli.
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2007 11 05, 15:40)
As uz vaiko gydyma namuose ir vedima i darzeli tik tuo atveju kai jis sveikas, bet ka daryt jei dirbi?
Palikti seneliams negali, nes jie visi dirba tuo paciu metu kaip ir tu. Nedarbingumo imti negali, nes busi paprasytas parasyti prasyma atleisti is darbo, aukle kainuoja brangiau nei tu uzdirbi  ax.gif  ax.gif Paciai sedet namie kai vaikui virs 4 m. na sutikit cia jau ne karjeroj esme, bet paprasciausia jokiu papildomu pajamu seimai nerasta, skurdas tuomet. Aisku gerai, jei vyras pakankamai uzdirba, bet jei ne arba mama vienisa, issiskyrusi. Kas tada? Tuomet imi ziureti kaip vaikas serga ir kada ji leisti i darzeli o kada ne. O kad yra nepatenkintu as pilnai sutinku, as irgi buvau nepatenkinta kol namie sedejau ir savo vaika galejau bet kada slaugyt. Bet kai pradedi dirbti ne del karjeros ir pamatai kaip tavim dziaugiasi drabdaviai, kaip noriai nedarbingumus dalina gydytojai pasikeicia ta nuomone, kad net ciauduli reikia gydyt namuose ar tik vaikas koset pradejo jau vadinasi neisim i darzeli...  Sutinku kai sloga sunki, pulinga, kai kosulys baisus. Bet jei lengvos formos, be karsciavimo, be rimtesniu pozymiu  ax.gif as manau toks vaikas gali eiti i darzeli.

Matai, pas kitus problemos gali būti lygiai tokios pačios kaip ir pas tave. Vaiko nėra kur dėti! Vat taviškiui tai tik nekaltas kosulys, o maniškiui - nuo to nekalto kosulio prasideda ūmus bronchitas su gresiančiu plaučių uždegimu... Apmokėk mano vaiko gydymo išlaidas, išlaidas auklei ir dar moralinę kompensaciją man, nes labai nerimavau dėl savo sunkiai sergančio vaiko, naktimis nemiegojau ir tada vesk savo nekaltai kosintį vaiką į darželį...
Atsakyti