QUOTE(dange @ 2008 02 19, 21:20)
Ir sloga , ir juo labiau bronchinė astma yra ligos

O gal turite kažkokią kitą nuomonę, kurią galėtumėte pagrįsti

Tik skirtingai nuo bakterinės ar virusinės infekcijos sukletos slogos (bronchito, tracheito), jos nekelia pavojaus kitų vaikų sveikatai.
pernai pavasari pagaliau pradejom vartoti ir purskiamus i nosi vaistus. Jie siaip vaikams iki triju metu nerekomenduojami + tikrai neigiamai veikia nosies gleivine. O alergine sloga pas mano panele pasireiske nuo metu ( kas yra gana retas atvejis). Ir budavo teka kelias savaites tik vandenelis, tada galu gale nuo viso dirginimo, gleivines pazeidimu ir t.t. kokia savaite eina tokia gera pulinga sloga, viskas issivalo ir vel dvi - trys savaites vandenukas, savaite puliai. Po kokiu metu net ir esant pulingai slogai nenaudojau vaistu - nepadedadavo, o tik su juros vandeniu praplaudavau ir ispusdavau. Vaika ziurejo n gydytoju, buvo operuoti adenoidai, bet viskas veltui. Net nzn kas padejo - vaistai ar isaugo, bet kol kas tai nekamuoja. Laukiu pavasario, kad berzu zydejimas prasides.
Tai ka man reikejo tris metus vaiko i darzeli neleisti?
Nelaikau nei slogos, nei kosulio liga. Ir jeigu mano vaiko imunitetas bus stiprus ( o tai priklauso nuo manes), tai jisai ir neuzsikres. Todel verciau rupinkites savo vaikais, o ne isradinekite dvirati.
QUOTE(Lera @ 2008 02 19, 22:05)
, o man nemotais kad kažkas neturi kur savo sergančio vaiko palikt nes darželis yra ugdymo o ne gydymo įstaigą, ir čia jau ne mano rūpestis , jū vaiko liga ir kad jie neturi kur vaiko palikt man svarbu kad mano vaikas butu sveikas,
kai viena tokia "siltnamine" mamyte bande pristoti, as specialiai jai pasiuliau atnesti pazyma is savo gydytojos apie mano vaiko sveikatos bukle, kuri yra tos pacios nuomones, kad jeigu pas vaika yra tik sloga, kuri jam nesukelia kitu simptomu ir netrukdo jo gyvenimo ritmo, tai nera liga ir vaiko tikrai nereikia izoliuoti. Tai kad man irgi yra tai ne motais.
QUOTE(mirksiuke @ 2008 02 19, 23:06)

visiškai sutinku.kai snargliukai nusileis ant bronxu,tada pamatisit kokia tai(neliga)maniškis irgi ,tik nueina i darželi ir gan greit parneša liga
nu tai ir dek visas pastangas, kad nenusileistu. Vienam virs septyniu, kitam virs penkiu - sloga iki bronhito nei vienam nenuejo.
QUOTE(mirksiuke @ 2008 02 19, 23:06)
o astma yra liga,ir dar kokia

nuo neligu vaistu neišrašo
ir su ja vaikams leidziama lankyti darzelius. Nors teko oho ho kokiu repliku apie vaiko kosuli ir tai kokia as esu mama isgirsti.