QUOTE(mirksiuke @ 2008 02 20, 18:43)
aš irgi planuoju vest i baseina nuo pavasario.o kas čia per proceduros?ir kur galima išpirkt
mes kasmet isvaziuojam i sanatorija - del neurologiniu problemu.
Visada stengiuosi ispirkti 10 seansu drusku kambariuose ( vilniuje jei yra baltupiuose sanatorijoje "pusyno kelias"), taip pat dazniausiai gaunam ir inhaliacijas.
Kiek pastebejau, tai maniskiai drusku kambariai padeda, nors kiti apie juos gan neigiamos nuomones.
dabar vel deliojuosi planus, kaip isvaziuoti i sanatorija.
O tiem kas nepriklauso sanatorija, tie po ligu gali gauti ivairiausiu proceduru poliklinikoje ( tos pacios inchaliacijos, masazai, sildymai..) tik gydytojos dazniausiai nepasiulo, o mamos pacios nepasidomi tokia galimybe.
QUOTE(mirksiuke @ 2008 02 20, 18:54)
paskaitikit skireli--vaikus atakuoja kosulis.gal pravers
skaiciau ir rasiau.
Ir ka manai tureciau tenais rasti?
daugely tenais siulomu receptu/vaistu esu isbandziusi ant savo vaiku ir atsirinkusi, kas jiems tinka, o kas ne.
QUOTE(vejunestela @ 2008 02 20, 22:10)
Nezinau gal pasikartosiu.Cia siaip pvz bus.Mano dukra susirgo plauciu uzdegimu, pats plauciu uzdgimas nera uzkreciamas, bet prasideda nuo nekaltu kosuliu, paslogavimu ir t
plauciu uzdegimas
arba tai
jums tai jau buvo komplikacija - netinkamai gydant, laiku nepradeju gydymo, esant nusilpusiam imuntetui.
Bet esant bakterines kilmes plauciu uzdegimui, galima ji perduoti ir kitiems.
Papildyta:
QUOTE(mirksiuke @ 2008 02 20, 18:43)
aš irgi planuoju vest i baseina nuo pavasario.o kas čia per proceduros?ir kur galima išpirkt
mes kasmet isvaziuojam i sanatorija - del neurologiniu problemu.
Visada stengiuosi ispirkti 10 seansu drusku kambariuose ( vilniuje jei yra baltupiuose sanatorijoje "pusyno kelias"), taip pat dazniausiai gaunam ir inhaliacijas.
Kiek pastebejau, tai maniskiai drusku kambariai padeda, nors kiti apie juos gan neigiamos nuomones.
dabar vel deliojuosi planus, kaip isvaziuoti i sanatorija.
O tiem kas nepriklauso sanatorija, tie po ligu gali gauti ivairiausiu proceduru poliklinikoje ( tos pacios inchaliacijos, masazai, sildymai..) tik gydytojos dazniausiai nepasiulo, o mamos pacios nepasidomi tokia galimybe.
QUOTE(mirksiuke @ 2008 02 20, 18:54)
paskaitikit skireli--vaikus atakuoja kosulis.gal pravers
skaiciau ir rasiau.
Ir ka manai tureciau tenais rasti?
daugely tenais siulomu receptu/vaistu esu isbandziusi ant savo vaiku ir atsirinkusi, kas jiems tinka, o kas ne.
QUOTE(vejunestela @ 2008 02 20, 22:10)
Nezinau gal pasikartosiu.Cia siaip pvz bus.Mano dukra susirgo plauciu uzdegimu, pats plauciu uzdgimas nera uzkreciamas, bet prasideda nuo nekaltu kosuliu, paslogavimu ir t
plauciu uzdegimas
arba tai
jums tai jau buvo komplikacija - netinkamai gydant, laiku nepradeju gydymo, esant nusilpusiam imuntetui.
Bet esant bakterines kilmes plauciu uzdegimui, galima ji perduoti ir kitiems bet jisai ir prasideda kitaip.