Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kovojate su dulkėmis

mano ex mama dave gera patarima kaip su dirbtiniu geliu dulkemis kovoti - reikia plauku laku nupurksti.
Atsakyti
Nevergaukite toms dulkems - pries jas karo nelaimesite. Geriau turiningai ta laika praleiskite. Nusivalyti uztenka ir karta per savaite. biggrin.gif
Atsakyti
Ar yra kokia veiksminga priemonė, kuri išgelbėtų nuo dulkių ant tamsių baldų miegamajame? blush2.gif nenoriu, kad jos išnyktų amžiams, bet nors pora dienų įmanoma jų nematyti???
Atsakyti
QUOTE(Zirzille @ 2015 04 02, 18:04)
Ar yra kokia veiksminga priemonė, kuri išgelbėtų nuo dulkių ant tamsių baldų miegamajame?  blush2.gif  nenoriu, kad jos išnyktų amžiams, bet nors pora dienų įmanoma jų nematyti???

manau tik uzsimerkti biggrin.gif kito budu neisivaizduoju
Atsakyti
QUOTE(On the line @ 2015 04 02, 20:56)
manau tik uzsimerkti biggrin.gif kito budu neisivaizduoju

biggrin.gif biggrin.gif aš vistiek toliau naiviai ieškau stebuklingos priemonės, kuri bent kiek pagelbetų atsikratyti dulkėmis biggrin.gif
Atsakyti
Gal su mikrofibrine šluoste lengviau su dulkėmis kovoti? 4u.gif Mačiau, kad yra tokių specialių. Langams mikrofibra - man atradimas. thumbup.gif
Atsakyti
Mums dulkiu apmazejo kai susiprotejau sienas nuvalyti. Pas mus namuos beveik visos sienos yra arba plyteles arba dazyta plaunamais dazais. Na va ir ziuriu gi, sienos tokios kaip apciupinetos, nuvaliau tuos apciupinejimus ir ziuriu, kad skudurelis net patamsejo biggrin.gif anksciau kai turejom tapetus, tai niekad prie sienu ir nelisdavau. O dabar kai kruospciai issivaliau kokius tris metus nevalytas dazytas sienas, tai tikrai maziau dulkiu kaupiasi, tarkim juoda pianina kambary valydavau du-tris kartus kasdien, o kai sienas nusivaliau, tai dabar karta i savaite ir turbut butu galima net reciau - matosi tik idemiau paziurejus.

Kas vis dar turit medines sekcijas, tai bet koks purskalas medzio dangai, kuris dar ir blizgina, puikiai atlaiko. Anksciau jau eidavo antra diena ir ant bordo spalvos sekdijos jau pradedavo matytis. Dabar irgi savaite issilaiko ir nesimato nieko:)
Atsakyti
QUOTE(On the line @ 2015 04 02, 19:56)
manau tik uzsimerkti biggrin.gif kito budu neisivaizduoju


oj kaip prajuokino biggrin.gif bet labai taikliai parašyta.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2015 05 17, 10:46)
Gal su mikrofibrine šluoste lengviau su dulkėmis kovoti? 4u.gif Mačiau, kad yra tokių specialių. Langams mikrofibra - man atradimas. :super

Turiu kruva mikrofibiniu sluosciu. Nuvalau dulkes labai kruopsciai. Jei po valymo pasviecia ryski saule, toks jausmas, kad dulkiu net nevaliau koki menesi.
Isigijau Tupperware langu skudura (pameginusi pas drauge). Apakusi nuo stebuklo, isigijau ir dulkiu sluoste Tupperwarw. Kol kas nemeginau, nes nezinau kaip efekryviau ja ismeginti - sausa dulkiu valyma ar dregna.
Atsakyti