Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kovojate su dulkėmis

QUOTE(erikae @ 2010 02 03, 14:50)
Antriausia lentynu turiu daug ir juos juodos .. Patikekit kaip dulkes matosi  doh.gif 

Teko ir man susidurt su juodais baldais...labai grazu, bet tikras kosmaras juos valyt doh.gif
O siaip labai geras budas yra mikropluosto sluostes ir dar naudoju antistatine priemone Meblin (ja naudoja dauguma valymo firmu, platina firma Bermi).
Atsakyti
QUOTE(laimutte @ 2010 02 19, 22:35)
amazone.com daug yra furniture polish, kuris cia tas stebuklas?

mane irgi sudomino..norėčiau įsigyt, kad nereiktų tiek kovot su dulkėm
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 12 04, 04:46)
va pas mane su tamsiu parketu ir amžina kova  gun_smilie.gif naktį vyrams sumigus išzulinu visus kampus,kad neprimindžiotų,kad gerai išdžiūtų.. ryte pabudus ir saulei užšvietus vyras sako,kad senai plautos grindys blink.gif

Leisk jam pačiam išplauti nors vieną kartą, otu pasakyk tą patį ką jis, pažiūrėsiu kaip tada jausis ,parazitas, grindys mat seniai plautos mad.gif mad.gif gun_bandana.gif bash.gif
Atsakyti
Na reiks ir man apsirupinti kokiomis mandromis sluostemis,nes tos dulkes gun_rifle.gif gun_bandana.gif is proto varo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2010 02 04, 18:36)
blink.gif Kasčia per stebuklas? Kaip atrodo/ kiek kainuoja?

bigsmile.gif Nesu anksciau girdejusi tokiu dalyku, bet jei taip veikia, tai reiktu siustis ir kuo greiciau biggrin.gif . Prasom pasidalinti visa informacija ir pageidautina, kuo smulkiau tongue.gif 4u.gif . As tai net tema uzvedziau apie universalias dregnas serveteles, nes su tais skuduriukais bruzinti ir veliau matyti dulkiu takelius ir bruksnelius doh.gif doh.gif doh.gif. Gal yra dar kokiu stebuklingu priemoniu, kurias tik laimingosios zino ir naudoja? tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Taigi taigi sveikutes smile.gif Ir pas mane yra tamsaus medzio baldai ir negana to turiu ilgaplauki suniuka...Dideli biggrin.gif Na tai ne kiek dulkes o suns plaukai nuseda ant baldu ir ziauriai matosi tai valyti kasdien reikia...Nepadeda nei suns sukavimas nei polish valikliai, tiesiog dregnu skudureliu kasdiena praeinu visas lentynas...Zinoma apie kilimu buvima namuose isviso nekalbu, nes uzuolaidos ir kilimai yra bene didziausia dulkiu priezastis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2010 03 12, 12:45)
bigsmile.gif Nesu anksciau girdejusi tokiu dalyku, bet jei taip veikia, tai reiktu siustis ir kuo greiciau biggrin.gif . Prasom pasidalinti visa informacija ir pageidautina, kuo smulkiau tongue.gif  4u.gif . As tai net tema uzvedziau apie universalias dregnas serveteles, nes su tais skuduriukais bruzinti ir veliau matyti dulkiu takelius ir bruksnelius doh.gif  doh.gif  doh.gif. Gal yra dar kokiu stebuklingu priemoniu, kurias tik laimingosios zino ir naudoja? tongue.gif  biggrin.gif

Gal būtų galima nuorodą?
Atsakyti
Dulkem valyti naudoju spec putas, jos neielektrina pavirsiaus ir dulkes ne taip greitai kaupiasi 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
del dulkiu daugiau gyvenime tamsiu baldu nesirinksiu. Ryte nuvalai,po pietu tas pats. visokias priemones isbandziau, bet kai mazas vaikas namuose nesinori daug tu chemikalu purkscioti.
Atsakyti
QUOTE(Kristina A-A @ 2010 03 29, 17:39)
sveikos,
del dulkiu daugiau gyvenime tamsiu baldu nesirinksiu. Ryte nuvalai,po pietu tas pats. visokias priemones isbandziau, bet kai mazas vaikas namuose nesinori daug tu chemikalu purkscioti.

drinks_cheers.gif Pas mus juodo stiklo tv staliukas, tamsi sekcija, tai jei dar saule pasviecia ( o dabar ji vis dazniau ir dazniau svies) tai atrodo, kad gyvenime nevalytos dulkes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulke: 30 kovo 2010 - 19:33
Puikiai jus suprantu dėl juodų baldų. Pas mus taipogi stovi namų kino kolonėlės ir visa kita kas reikalinga juodos spalvos išskyrus taip vadinamą kolonėlę-subuferį, kuri yra šviesi buko spalvos. Tai, patikėkit, dulkių ant jos išvis nesimato, gali pusmetį nevalyti. Taigi, su vyru sakom,ideali spalva kovojant su dulkėm.
Atsakyti
Dulkes valau su paprastu,drėgnu skuduriuku.O stalą ir lentyną poliruoju su poliravimo priemone,neseniai išbandžiau ir esu labai patenkinta,stalo paviršius blizga,skaniai kvepia ir dulkės mažiau nusėda.
Atsakyti