QUOTE(donatele @ 2008 09 12, 20:30)
pritariu

mano drauge dirba firmoj kur siurblius pardavineja, bet jie pristatymus i namus daro. ten parodo kaip naudotis siurbliu, jis su vandens filtru. pirkti jo nebutina, kam idomu galit parasyt savo tel. Ji paskambins ir sutars kada vadybininkas galetu atvaziuoti padaryti pristatyma. Zinokit labai zmones juos perka. kainos nezinau, bet bent jau kas norit ir turit laiko ar sedit namie bent jau pristatyma to siurblio paziurekit kaip jis veikia ir pan. Tikrai labai geras daiktas, turbut nepigiai kainuoja, bet galima lizingu pirkti kiek zinau
kiek zinau ten ne tik kilimus galima su juo valyt, bet ir pagalves ir vis kita. siaip super daiktas- tuo labiau reikalingas namams tai tikrai.
kiek zinau ten ne tik kilimus galima su juo valyt, bet ir pagalves ir vis kita. siaip super daiktas- tuo labiau reikalingas namams tai tikrai.
sveikos visos ,
atsikraustėm į nauja butą , remontai ir ttt visur pilna dulkių maniau viską pabaigsim ir nebus , bet .. ir nieko nedarant ilga laiką, dulkiu visur pilna į diena valau 3-5 kartus bet jų vistiek beprotiškai daug
ką daryt??? kaip kovot? kiekviena diena valau dulkes nuo gėlių, baldų ir ttt plaunu grindis, o ryte pabudus visur toks sluoksnis lig pora mėnesiu būtu nevalyta
o šiandien dar geriau kampuose radau dulkių kamuolius kumščio didžio
o grindų neploviau tik viena diena nes blogai jaučiausi
siaubas kažkoks, o kas keisčiausia vaiko kambary jų tiek nėra kiek mūsų nors jo kambarys į gatves puse o mūsų ne, plius balkonas įstiklintas
net nežinau nesugalvoju kaip kovot ir ką daryt? gal oro drėkintuvas padėtu?
bet ar nepakenks jis pvz laminatui
baisiausia kad mes su vaikų laaaaaaabai alergiški dulkėm , sergam astma , todėl tos dulkės tikras košmaras
tikiuosi jūsų patarimu iš anksto dėkoju
atsikraustėm į nauja butą , remontai ir ttt visur pilna dulkių maniau viską pabaigsim ir nebus , bet .. ir nieko nedarant ilga laiką, dulkiu visur pilna į diena valau 3-5 kartus bet jų vistiek beprotiškai daug

baisiausia kad mes su vaikų laaaaaaabai alergiški dulkėm , sergam astma , todėl tos dulkės tikras košmaras

tikiuosi jūsų patarimu iš anksto dėkoju

na paberkit patarimų gi kas nors

Pirmiausia reikėtų išsiaiškinti iš kur tos dulkės, čia pakankamai išsamiai paaiškinta
http://www.lsveikata...ge_id=53&s=1061. O tada jau pradėk kovą (aš irgi kenčiu nuo dulkių ir alergijos, bet nesiryžtu atsikratyti savo gyvūnėlių - katino ir šuns).
http://www.lsveikata...ge_id=53&s=1061. O tada jau pradėk kovą (aš irgi kenčiu nuo dulkių ir alergijos, bet nesiryžtu atsikratyti savo gyvūnėlių - katino ir šuns).
ačiū einu paskaityt .. bet kad aš su savo ligom neturiu nei kačių nei šunų nei užuolaidų nei kilimu ... valau viska N kartu per diena o dulkių kalnas pastoviai

gali buti, kad pas jus remontas jau baigtas, bet ji vis dar daro kaimynai
isitaisyk oro drekintuva arba tiesiog pasinaudok nesibaigusiu sildymo sezonu ir prie radiatoriu padek indu su vandeniu. Dulkes, kurias jau matai, sluostyk tik dregnomis sluostemis, sausos ju nenusluosto, dulkes tik sukyla ir vel ant visu pavirsiu nugula
del laminato tai pasiziurekit, koks pas jus sudetas - jei lentuciu krasteliai neuzlaminuoti, galima valyti tik dregna, bet ne slapia sluoste

isitaisyk oro drekintuva arba tiesiog pasinaudok nesibaigusiu sildymo sezonu ir prie radiatoriu padek indu su vandeniu. Dulkes, kurias jau matai, sluostyk tik dregnomis sluostemis, sausos ju nenusluosto, dulkes tik sukyla ir vel ant visu pavirsiu nugula

del laminato tai pasiziurekit, koks pas jus sudetas - jei lentuciu krasteliai neuzlaminuoti, galima valyti tik dregna, bet ne slapia sluoste

dėl laminato viską žinau... turiu oro drėkintuvą su jonizatorium bandysiu šiandien, mes gyvenam 9 aukšte tai mums kaimynų remontas nelabai ir pakenktu ....
valau viska mikropluošto drėgnu skuduriukų , va vakar prieš pat miegą viska idealiai išvaliau ryte pabundu viskas vėl balta
valau viska mikropluošto drėgnu skuduriukų , va vakar prieš pat miegą viska idealiai išvaliau ryte pabundu viskas vėl balta

atrodo jau gyvenu su skudurų rankuose nu nebegaliu
vakare statysiu drėkintuvą gal padės kažkiek

vakare statysiu drėkintuvą gal padės kažkiek

Kazkada po remonto pas mane irgi labai balta budavo, vienas geras statybininkas parekomendavo grindys isplauti i vandeni ipylus truputi aliejaus....kazkaip tikrai man asmeniskai padejo
Pabandyk gal pavyks ir tau