Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kovojate su dulkėmis

Sveikos 4u.gif . Esu forumo naujokė, todėl dabar kiauras dienas sėdžiu prie komp. ir skaitau jūsų išmintį. Šaunuolės. Na, o nuo dulkių bandykit saugotis priemonėmis su antistatiku. Dulkės, aišku, niekur nedings, tačiau ant baldų taip greit nenusės ir jų paprasčiausiai nebus matyti.
Atsakyti
QUOTE(donatele @ 2008 09 12, 20:30)
Man kasdien tikrai nereikia bigsmile.gif

pritariu drinks_cheers.gif , as taip pat dulkes valau su Loc superinis thumbup.gif , as daug ka naudoju is tos firmeles......
Atsakyti
mano drauge dirba firmoj kur siurblius pardavineja, bet jie pristatymus i namus daro. ten parodo kaip naudotis siurbliu, jis su vandens filtru. pirkti jo nebutina, kam idomu galit parasyt savo tel. Ji paskambins ir sutars kada vadybininkas galetu atvaziuoti padaryti pristatyma. Zinokit labai zmones juos perka. kainos nezinau, bet bent jau kas norit ir turit laiko ar sedit namie bent jau pristatyma to siurblio paziurekit kaip jis veikia ir pan. Tikrai labai geras daiktas, turbut nepigiai kainuoja, bet galima lizingu pirkti kiek zinau
kiek zinau ten ne tik kilimus galima su juo valyt, bet ir pagalves ir vis kita. siaip super daiktas- tuo labiau reikalingas namams tai tikrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puzzle: 01 spalio 2008 - 12:34
sveikos visos ,

atsikraustėm į nauja butą , remontai ir ttt visur pilna dulkių maniau viską pabaigsim ir nebus , bet .. ir nieko nedarant ilga laiką, dulkiu visur pilna į diena valau 3-5 kartus bet jų vistiek beprotiškai daug doh.gif ką daryt??? kaip kovot? kiekviena diena valau dulkes nuo gėlių, baldų ir ttt plaunu grindis, o ryte pabudus visur toks sluoksnis lig pora mėnesiu būtu nevalyta blink.gif o šiandien dar geriau kampuose radau dulkių kamuolius kumščio didžio blink.gif o grindų neploviau tik viena diena nes blogai jaučiausi doh.gif siaubas kažkoks, o kas keisčiausia vaiko kambary jų tiek nėra kiek mūsų nors jo kambarys į gatves puse o mūsų ne, plius balkonas įstiklintas g.gif net nežinau nesugalvoju kaip kovot ir ką daryt? gal oro drėkintuvas padėtu? g.gif bet ar nepakenks jis pvz laminatui g.gif

baisiausia kad mes su vaikų laaaaaaabai alergiški dulkėm , sergam astma , todėl tos dulkės tikras košmaras sad.gif

tikiuosi jūsų patarimu iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
na paberkit patarimų gi kas nors unsure.gif
Atsakyti
Pirmiausia reikėtų išsiaiškinti iš kur tos dulkės, čia pakankamai išsamiai paaiškinta
http://www.lsveikata...ge_id=53&s=1061. O tada jau pradėk kovą (aš irgi kenčiu nuo dulkių ir alergijos, bet nesiryžtu atsikratyti savo gyvūnėlių - katino ir šuns).
Atsakyti
ačiū einu paskaityt .. bet kad aš su savo ligom neturiu nei kačių nei šunų nei užuolaidų nei kilimu ... valau viska N kartu per diena o dulkių kalnas pastoviai doh.gif sad.gif
Atsakyti
gali buti, kad pas jus remontas jau baigtas, bet ji vis dar daro kaimynai 4u.gif
isitaisyk oro drekintuva arba tiesiog pasinaudok nesibaigusiu sildymo sezonu ir prie radiatoriu padek indu su vandeniu. Dulkes, kurias jau matai, sluostyk tik dregnomis sluostemis, sausos ju nenusluosto, dulkes tik sukyla ir vel ant visu pavirsiu nugula smile.gif
del laminato tai pasiziurekit, koks pas jus sudetas - jei lentuciu krasteliai neuzlaminuoti, galima valyti tik dregna, bet ne slapia sluoste smile.gif
Atsakyti
dėl laminato viską žinau... turiu oro drėkintuvą su jonizatorium bandysiu šiandien, mes gyvenam 9 aukšte tai mums kaimynų remontas nelabai ir pakenktu ....

valau viska mikropluošto drėgnu skuduriukų , va vakar prieš pat miegą viska idealiai išvaliau ryte pabundu viskas vėl balta verysad.gif
Atsakyti
Pas mane panašiai, nors po visų remontų jau pusmetis praėjo.... bet manau, kad vis dar dulkės nuo remonto likusios, be to, šildomos grindys irgi turi įtakos, kol kas nesuradau kito būdo kaip tik šlapiu skudurėliu, su šiuo reikalu kovoti, bet gal kas turi patarimų...
Atsakyti
atrodo jau gyvenu su skudurų rankuose nu nebegaliu doh.gif

vakare statysiu drėkintuvą gal padės kažkiek g.gif
Atsakyti
Kazkada po remonto pas mane irgi labai balta budavo, vienas geras statybininkas parekomendavo grindys isplauti i vandeni ipylus truputi aliejaus....kazkaip tikrai man asmeniskai padejo mirksiukas.gif Pabandyk gal pavyks ir tau ax.gif
Atsakyti