Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kovojate su dulkėmis

QUOTE(deimapov @ 2008 04 18, 01:08)
esu gyvenusi tik pirmam aukste, kitokiam nenoreciau, bet del dulkiu taip supratau man minusas  doh.gif  ir del laiptines plovimo doh.gif

taip, žinau
pačiai teko ne kartą teko
tai yra skirtumas kur pirmą aukštą plauti, kur trečią doh.gif
Atsakyti
dėl aukštų tai tikra tiesa biggrin.gif aš taip par pastebėjau, kad 2 aukšte duklių daug, o 5 daug mažiau. Ir dar penkto aukšto privalumas- neužskrenda mūsės ir uodai smile.gif Tikriausiai jiems per aukštai, nedaskrenda g.gif
Atsakyti
kaip čia pasakius, mes 7-tam, bet uodų būna. aišku, kad ne tiek kaip pirmame, bet ... yra
Atsakyti
is kur atsiranda dulkes ir kur dingsta pinigai...

lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif jo čia tai retorinis klausimas thumbup.gif
Atsakyti
nuvalius nuo paviršių dulkes, reikia antistatiku (atrodo taip vadinasi doh.gif ) išpurkšt, tada mažiau paviršiai traukia dulkes, kaip ir ant tv ar pc ax.gif
Atsakyti
valau drėgna šluoste. stebuklų nebūna arba aš nežinau efektyvesnio būdo
Atsakyti
QUOTE(jul-ija @ 2008 04 24, 11:17)
dėl aukštų tai tikra tiesa biggrin.gif aš taip par pastebėjau, kad 2 aukšte duklių daug, o 5 daug mažiau. Ir dar penkto aukšto privalumas- neužskrenda mūsės ir uodai smile.gif Tikriausiai jiems per aukštai, nedaskrenda g.gif

gyvenu 4 aukšte, bet net nežinojau, kad pas mane mažiau dulkių nei pas kaimyną 1-me aukšte.tai tik džiugina.
musių retai pas mus būna, uodų- labai retai.

QUOTE(*Bounty* @ 2008 06 25, 13:41)

lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pandora2006 @ 2008 03 07, 20:38)
mediniams baldams ir pavirsiams labai tinka polish valiklis ne taip smarkiai renkasi dulkes ir apsaugo mediena  4u.gif

turiu as ta polish, bet jis man nepadeda, biggrin.gif kaip renkasi tos bjaurybes, taip renkasi
Atsakyti
Rimi yra serweteliu mediniamas pawirsiams ir t.t. 2lt kainuoja lyg 40serweteliu bent man taij jos lqabai gerai surenka dulkes ir nuwalo
Atsakyti
QUOTE(Lejute @ 2008 08 24, 13:05)
Rimi yra serweteliu mediniamas pawirsiams ir t.t. 2lt kainuoja lyg 40serweteliu bent man taij jos lqabai gerai surenka dulkes ir nuwalo

o kaip jos vadinasi? g.gif Nes jau atsibodo kasdien dulkes valyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2008 06 25, 13:41)

lotuliukas.gif

... ir kodėl pastoviai nėra kuom apsirengti lotuliukas.gif
Nagi nagi, kas ten per servetėlės Rimi? VAt mano gyvūnai visą vasarą kaime - gyventi galima, dulkių žymiai mažiau.
Atsakyti