Įkraunama...
Įkraunama...

Lūžinėjantys nagai

QUOTE(pumpulpulka @ 2008 07 23, 12:58)
Kuris iš SALLY HANSEN jums labiausiai patiko, po kurio geriausias efektas?

Mano nagučiams tuo metu labiau tiko mėlynas buteliukas auksiniu dangteliu (nepamenu tikslaus pavadinimo rolleyes.gif ) , jis būtent skirtas silpniems, besisluoksniuojantiems nagams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LAPUTĖ @ 2008 07 25, 08:16)
Mano nagučiams  tuo metu labiau tiko mėlynas buteliukas auksiniu dangteliu (nepamenu tikslaus pavadinimo  rolleyes.gif ) , jis būtent skirtas silpniems, besisluoksniuojantiems nagams  thumbup.gif

Okur jo galima isigyti?
Atsakyti
padekit kaip uzsiauginti nagus ar geri yra stiprikliai rimmel? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mukyte69 @ 2008 08 08, 11:21)
padekit kaip uzsiauginti nagus ar geri yra stiprikliai rimmel? verysad.gif

Man asmeniskai jis nepadejo...
Atsakyti
Jeigu noretumete daugiau informacijos apie Orly nagu priemones, kainas ar kitus VITRINA atstovaujamus kosmetikos prekiu zenklus galite apsilankyti oficialiame vitrinos tinklalapyje www.jums.lt . Ten rasite informacija apie visas nagu, plauku ar veido problemas bei priemones kaip siu problemu isvengti. Taip pat galeite gauti realaus laiko nemokama konsultacija per SKYPE arba uzduoti klausimus e-mailu. Tinklalapyje taip pat nuolatos vyksta ir yra skelbiamos produktu akcijos bei nuolaidos. www.jums.lt
Atsakyti
sveikos, na aš naudojau ir orly ir SALLY HANSEN (dvieju rušių) stipriklius na dabar naudoju nail tek III stiprikli ir nail tek foundation II (pagrinda) tai pamainau kartais su vienu palakuoju kitakarta su kitu šeip geri patinka, tik su tuo lakavimu ant viršaus tai nevisada lakuoju man labiau patinka su top coat užlakuot tada ir nagu lakas savaite atlaiko ir greit nudžiūna. O nuo SALLY HANSEN tai man nagai greičiau augdavo, na ir taipat geri stipriklai patiko. O Orly visiškai nepatiko.
Atsakyti
vis ieskau kur vilniuje isigyti nail tek II
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2008 08 29, 17:28)

www.nagavita.lt
Atsakyti
aciu
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2008 08 29, 17:28)

simonoj, figaro salonuose