Įkraunama...
Įkraunama...

Lūžinėjantys nagai

QUOTE(*Voriukas* @ 2009 02 28, 21:51)
As kazkaip neziuriu proporciju. Na mazdaug stiklinei vandens viena sauksta su kaupu druskos su juodu. g.gif  Na mazdaug taip. ax.gif

Silpniems nagams labai naudingos vonelės. 1 valgomasis šaukštas druskos ištirpinamas 1 stiklinėje karšto vandens ir gautame tirpale pamirkomi pirštų galiukai. Po to nagus supanti oda įtrinama vitamino A aliejiniu tirpalu. O prieš naktį patepama maitinamuoju kremu, kuriame yra vitamino A.

Papildyta:
Susilpnėjus nagams, reikia valgyti sviesto, mėsos, kepenų, varškės, kiaušinių, žuvies, gerti pieno. Negalima pamiršti ir riešutų bei daržovių, ypač burokėlių, morkų.

Nagus sustiprina juodųjų šermukšnių sultys ir želatina. Rekomenduojama valgyti drebučių, marmelado, gerti kisieliaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve-line: 28 vasario 2009 - 22:02
[quote=edditka,2009 02 28, 20:52]
sveikos, nusipirkau ricinu aliejaus, ten raso, kad zarnynui valyt blink.gif tai va, norejau suzinot ar sis aliejus tinka nagams, blakstienoms? g.gif blush2.gif dekui kas atsilieps 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
[quote=edditka,2009 03 01, 10:08]
[quote=edditka,2009 02 28, 20:52]
sveikos, nusipirkau ricinu aliejaus, ten raso, kad zarnynui valyt blink.gif tai va, norejau suzinot ar sis aliejus tinka nagams, blakstienoms? g.gif blush2.gif dekui kas atsilieps 4u.gif 4u.gif
[/quote]

tinka
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 01, 12:22)

aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nu kodel cia taip tuscia? g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Turiu klausimėlį, paskutiniu metu, mano nagas įskyla lygiai per vidurį nago (pačiam piršte) ir net nežinau kaip su tuo kovot unsure.gif kai tik įskilimas nuauga, iš naujo įskyla doh.gif doh.gif manikiūrininkė patarė padengt plonu gelio sluoksniu, kad taip man nekliūtų ir galbūt išgytų ši problema... Taigi gal kam nors teko su tuo susidurt ? O gal kažkas buvo padengę nagus plonu gelio sluoksniu? Na kaip priauginimas tarytum. Net nežinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystalic @ 2009 03 09, 09:41)
Sveikos  4u.gif  Turiu klausimėlį, paskutiniu metu, mano nagas įskyla lygiai per vidurį nago (pačiam piršte) ir net nežinau kaip su tuo kovot  unsure.gif kai tik įskilimas nuauga, iš naujo įskyla  doh.gif  doh.gif  manikiūrininkė patarė padengt plonu gelio sluoksniu, kad taip man nekliūtų ir galbūt išgytų ši problema... Taigi gal kam nors teko su tuo susidurt ? O gal kažkas buvo padengę nagus plonu gelio sluoksniu? Na kaip priauginimas tarytum. Net nežinau  unsure.gif

labas labai geras yra micro cell man tai nuo jo labai sukietejo nagai ir vos ikerpu nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystalic @ 2009 03 09, 08:41)
Sveikos  4u.gif  Turiu klausimėlį, paskutiniu metu, mano nagas įskyla lygiai per vidurį nago (pačiam piršte) ir net nežinau kaip su tuo kovot  unsure.gif kai tik įskilimas nuauga, iš naujo įskyla  doh.gif  doh.gif  manikiūrininkė patarė padengt plonu gelio sluoksniu, kad taip man nekliūtų ir galbūt išgytų ši problema... Taigi gal kam nors teko su tuo susidurt ? O gal kažkas buvo padengę nagus plonu gelio sluoksniu? Na kaip priauginimas tarytum. Net nežinau  unsure.gif

manau reiketu isbandyti, , nagutis neskiltu jei padengtum ji gelio sluoksiu, o gal but ir issisprestu problema 4u.gif man taip nebuvo, bet esu maciusi kad iskilusius nagucius dengia mirksiukas.gif
Atsakyti
išbandžiau tikrai daug priemonių ir brangių ir naminių-liaudiškų, galiu daryti išvadą , kad bent jau man labiausiai tiko ir padėjo umnaja emal thumbup.gif ,dabar nagai kaip priauginti, draugės giria 4u.gif dar nieko nailtek, šiek tiek brangesnis , jis stiprina ,bet labiau sausina nagą
Atsakyti
neatsispyriau pagundai prisiaugint nagučius, tai net nesu tikra ar patenkinta rezultatu unsure.gif jaučiu, nusiimsiu kai reiks korekciją daryt ir vėl bandysiu visus įmanomus stipriklius doh.gif doh.gif nors draugei po priauginimo nagai labai sustiprėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystalic @ 2009 03 10, 08:38)
neatsispyriau pagundai prisiaugint nagučius,  tai net nesu tikra ar patenkinta rezultatu  unsure.gif  jaučiu, nusiimsiu kai reiks korekciją daryt ir vėl bandysiu visus įmanomus stipriklius  doh.gif  doh.gif  nors draugei po priauginimo nagai labai sustiprėjo  ax.gif

jo daug kas sako kad po stipresni. ir as nusiimiau, tai ziuresiu kaip bus. o kodel tau nepatinka priauginti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana76 @ 2009 03 11, 11:49)
jo daug kas sako kad po stipresni. ir as nusiimiau, tai ziuresiu kaip bus. o kodel tau nepatinka priauginti?  unsure.gif

gal priprast reikia... Na nežinau ne mano ir tiek rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti