Įkraunama...
Įkraunama...

Lūžinėjantys nagai

aš užsisakiau Nail Tek intensive therapy berods g.gif tai kai gausiu bandysiu sąžiningai tepti ir žiūrėsiu ar bus koks poveikis rolleyes.gif
Atsakyti
aš naudoju Nail Hardener su šilko proteinais ir vitaminais B5 ir A iš Smart Enamel. Kiek brangokas,ypač Lietuvoj,bet užtat padėjo tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2009 06 17, 11:17)
aš užsisakiau Nail Tek intensive therapy berods  g.gif  tai kai gausiu bandysiu sąžiningai tepti ir žiūrėsiu ar bus koks poveikis  rolleyes.gif

Kažkur matyta mirksiukas.gif
Iš patirties galiu pasakyti, kad jei nagai yra visiškai ploni, beviltiški, tai šis lakas nepadės schmoll.gif O jei tik šiaip silpnoki — tada pirmyn, padės. Aš naudoju tris savaites šį, o paskui tris savaites tą kitą iš Generos (baltas kur). Nagai mažiau plyšinėja iš šonų (mano tokie ploni, kad nelūžta, o plyšta).
user posted image
Papildyta:
QUOTE(justyte** @ 2009 06 04, 18:23)
kiek kainuoja Nail teck? ax.gif

Aš pirkau grožio salone, tai 30 lt mokėjau.
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 06 18, 13:53)
Kažkur matyta  mirksiukas.gif
Iš patirties galiu pasakyti, kad jei nagai yra visiškai ploni, beviltiški, tai šis lakas nepadės  schmoll.gif  O jei tik šiaip silpnoki — tada pirmyn, padės. Aš naudoju tris savaites šį, o paskui tris savaites tą kitą iš Generos (baltas kur). Nagai mažiau plyšinėja iš šonų (mano tokie ploni, kad nelūžta, o plyšta).
user posted image
Papildyta:

Aš pirkau grožio salone, tai 30 lt mokėjau.

koks pas tave nail tek? nematau skaiciuko blush2.gif cia II?
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 06 19, 14:59)
koks pas tave nail tek? nematau skaiciuko blush2.gif  cia II?

Jis yra mirksiukas.gif Tik nesimato foto.
Atsakyti
liaba diena, nu va pasidalinsiu savo patirtimi. as dirbu prie naguciu priauginimai ir manikiurai. visos klientes sako kad pris priauginima ar papildyma as patepu STEBUKLINGA tepaliuka kad nagai taip greit auga rolleyes.gif . o viso sio paslaptis labai parasta - jei norite tureti greit augancius ir stiprius nagus pirmas zingsnis aisku vitaminai bet labai svarbu priziureti odeles jokiu budu ju nekarpyti o minkstinti ivairias aliejukais ir atstumdyti pvz medine lazdele. jei jus netvarkysite odeliu ir nageliai neaugs, jei bus odeles (kutikulai) pazeisti tai nagas visas jegas sukaups ju gydimui o ne nago augimui. aciu uz demesi IKI 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

pasidalinsiu savo patirtimi. Mano nagai visada buvo labai stiprus ir stori, ilgi.. bet pries pusmeti kazkas jiems atsitiko - pradejo sluoksniuotis ir luzineti... nekreipiau demesio. deja negaliu daugiau atsiauginti nagu verysad.gif Ka patartumete?

pries 1,5 savaites susigriebiau ir nupirkau citrinu EA. Nustojau lakuoti nagus, kasdien tepu citrinu EA. Kas antra-trecia vakara tepu ricinos alieju+ylang ylang EA. Ir tikrai pastebejau, kad mano nagai atsigauna bigsmile.gif nesisluoksniuoja bigsmile.gif Citrinu EA - super!
gaila negaliu vaiskcioti su nelakuotais nagais, tai toliau stiprinciau ... MB negrazu, praso butinai lakuoti...

Dar siandien pamirkysiu nagucius druskos voneleje... ir tada jau lakuosiu... unsure.gif

Klausimai: kokius lako valiklius naudojate, kurie nesausina nagu, yra saugus?... unsure.gif
Kokius spalvotus nagu lakus pasiulytumete, kurie stiprina nagus (gal su kalciumi, ar kitais reikalingais ingredientais)?
Atsakyti
as jeigu nelakuoju nagu tai jie pas mane issauseja unsure.gif
kur ir uz kiek pirkai citrinu EA
ji naudoji skiesta ar ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 07 11, 18:05)
as jeigu nelakuoju nagu tai jie pas mane issauseja unsure.gif
kur ir uz kiek pirkai citrinu EA
ji naudoji skiesta ar ne? 4u.gif

man irgi atrode kad sauseja, bet po 5-6 dienu pamaciau pirma rezultata, tikrai nagai tvirtesni.

Citrinu AE pirkau Maximoj prie pirties prekiu, kaina apie 11lt. tepu gryna.
Atsakyti
sveikos merginos, man nail tekas stebuklu nepadare verysad.gif
Dabar naudoju is "Lambre" "Atkuriamoji priemonė su proteinais ir titnagu"
ilgesniu nagu dar niekad nesu turejusi thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
Nusprendziau nebevargti ir prisiauginti blush2.gif nes vienos rankos lyg ir normalei auga o kitos ne beto luzta ir jei nenulakuoju tai man jie issauseja ir kazkaip uzsilenkia i vidu blink.gif tikiuosi po priauginimo neturesiu visisko popieriaus unsure.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
turėjau ir aš daug problemų su nagučiais, išbandžiau visokius nagų lakus tačiau nepadėjo netgi visų išgirtas NailTek. maždaug prieš pusmetį teta parvežė berods iš baltarusių nagų laką "Super Top Coat" tai kasdien lakuojant oho kaip nagai sustiprėjo 4u.gif
Atsakyti