Įkraunama...
Įkraunama...

Lūžinėjantys nagai

pirkau eurokoj mokejau apie 6lt 4u.gif
Atsakyti
Žinokit aš jau metus, du auginu nagučius ir labai pastebėjau, kad ne tik nuo nagų lako viskas priklauso, o taip pat ypač nuo maisto g.gif ypač sustiprina vaisiai ir daržovės :] bet aišku, ir nagų lakai padeda biggrin.gif
Atsakyti
o aš jau kokį mėnesį teplioju nagus Nail Tek ir tikrai nesitikėjau tokio poveikio bigsmile.gif nagai sustiprėjo, greičiau auga, o svarbiausia- nelūžta ir nesisluoksniuoja thumbup.gif
taip pat ir druską dažniau naudoti pradėjau. o anksčiau mirkydavau pašildytame alyvuogių aliejuje- super dalykas, tik terliotis nelabai patiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2009 08 10, 23:02)
o aš jau kokį mėnesį teplioju nagus Nail Tek ir tikrai nesitikėjau tokio poveikio  bigsmile.gif  nagai sustiprėjo, greičiau auga, o svarbiausia- nelūžta ir nesisluoksniuoja  thumbup.gif
taip pat ir druską dažniau naudoti pradėjau. o anksčiau mirkydavau pašildytame alyvuogių aliejuje- super dalykas, tik terliotis nelabai patiko  schmoll.gif

O kur šį nagų laką pirkai, kokia kainikė? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joanellea @ 2009 08 10, 23:03)
O kur šį nagų laką pirkai, kokia kainikė? g.gif  mirksiukas.gif

Nagavitoj apie 40lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 08 11, 01:07)
Nagavitoj apie 40lt 4u.gif

Na gal reiks pabandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(joanellea @ 2009 08 11, 11:23)
Na gal reiks pabandyti g.gif

Nepabandzius nesuzinosi mirksiukas.gif beje negi tavo nagiukai trumpi? blink.gif Maciau foto tavo tai ten visai grazus nageliai ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 08 11, 13:53)
Nepabandzius nesuzinosi  mirksiukas.gif  beje negi tavo nagiukai trumpi?  blink.gif  Maciau foto tavo tai ten visai grazus nageliai  ax.gif  blush2.gif

Ačiukas 4u.gif dabar pradėjo kažko sluoksniuotis, net nežinau kodėl ir dėl ko verysad.gif doh.gif girdėjau apie kažkokius miltelius ar ką, kad užtepi ir kažkaip susilygina nagas biggrin.gif g.gif Negirdėjot kažką panašaus? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joanellea @ 2009 08 11, 22:42)
Ačiukas 4u.gif  dabar pradėjo kažko sluoksniuotis, net  nežinau kodėl ir dėl ko verysad.gif  doh.gif  girdėjau apie kažkokius miltelius ar ką, kad užtepi ir kažkaip susilygina nagas biggrin.gif  g.gif Negirdėjot kažką panašaus? g.gif  mirksiukas.gif

Ne pirma kart girdziu g.gif
O gal savo paslapti atskleisi kaip tokius uzsiauginai?
as auginau auginau pinigus kisau ir galiausiai nesulaukiau tokio rezultato kokio norejau ir prisiauginau bet ir su jais vargstu doh.gif nelemta man turbut nagu turet lotuliukas.gif
Atsakyti
na va... po keliu savaiciu parsirandu ir as cia...

Saldzioji18, ar vis dar tepi nagus citrinu EA? as kelias savaites tepiau tai ojojoj kaip nagai sutvirtejo. Tiesa, dar pradejau gerti cinka su magniu, ir pasikartosiu, kad retkarciais tepiau ricinos aliejumi. Nu nagai tikrai nesisluoksniuoja taip bigsmile.gif manau, kad didziausias nuopelnas citrinu EA. nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 08 12, 08:59)
na va... po keliu savaiciu parsirandu ir as cia...

Saldzioji18, ar vis dar tepi nagus citrinu EA? as kelias savaites tepiau tai ojojoj kaip nagai sutvirtejo. Tiesa, dar pradejau gerti cinka su magniu, ir pasikartosiu, kad retkarciais tepiau ricinos aliejumi. Nu nagai tikrai nesisluoksniuoja taip  bigsmile.gif manau, kad didziausias nuopelnas citrinu EA.  nail.gif

Kad as prisiauginau bet gal rudeni nusiimsiu doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, turejau as gelinius nagus uzsidejus, bet del pinigeliu ir del gaistamo laiko nutariau juos nusiimti, dabar kol ataugs tai anguciai mano tragiski, ploni kur gelis buvo. Reikia kazkaip juos man stiprinti. ka vartojote, akip juos stiprinote kai nusisemet geli, jei buvot ji uzsidejusios?
Atsakyti