pirkau eurokoj mokejau apie 6lt

Žinokit aš jau metus, du auginu nagučius ir labai pastebėjau, kad ne tik nuo nagų lako viskas priklauso, o taip pat ypač nuo maisto
ypač sustiprina vaisiai ir daržovės :] bet aišku, ir nagų lakai padeda

o aš jau kokį mėnesį teplioju nagus Nail Tek ir tikrai nesitikėjau tokio poveikio
nagai sustiprėjo, greičiau auga, o svarbiausia- nelūžta ir nesisluoksniuoja
taip pat ir druską dažniau naudoti pradėjau. o anksčiau mirkydavau pašildytame alyvuogių aliejuje- super dalykas, tik terliotis nelabai patiko

taip pat ir druską dažniau naudoti pradėjau. o anksčiau mirkydavau pašildytame alyvuogių aliejuje- super dalykas, tik terliotis nelabai patiko

QUOTE(Rose Prick @ 2009 08 10, 23:02)
o aš jau kokį mėnesį teplioju nagus Nail Tek ir tikrai nesitikėjau tokio poveikio
nagai sustiprėjo, greičiau auga, o svarbiausia- nelūžta ir nesisluoksniuoja

O kur šį nagų laką pirkai, kokia kainikė?

QUOTE(joanellea @ 2009 08 10, 23:03)
Nagavitoj apie 40lt

QUOTE(joanellea @ 2009 08 11, 11:23)
Nepabandzius nesuzinosi

QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 08 11, 13:53)
Nepabandzius nesuzinosi
beje negi tavo nagiukai trumpi?
Maciau foto tavo tai ten visai grazus nageliai

Ačiukas

QUOTE(joanellea @ 2009 08 11, 22:42)
Ačiukas
dabar pradėjo kažko sluoksniuotis, net nežinau kodėl ir dėl ko
girdėjau apie kažkokius miltelius ar ką, kad užtepi ir kažkaip susilygina nagas
Negirdėjot kažką panašaus?

Ne pirma kart girdziu

O gal savo paslapti atskleisi kaip tokius uzsiauginai?
as auginau auginau pinigus kisau ir galiausiai nesulaukiau tokio rezultato kokio norejau ir prisiauginau bet ir su jais vargstu

na va... po keliu savaiciu parsirandu ir as cia...
Saldzioji18, ar vis dar tepi nagus citrinu EA? as kelias savaites tepiau tai ojojoj kaip nagai sutvirtejo. Tiesa, dar pradejau gerti cinka su magniu, ir pasikartosiu, kad retkarciais tepiau ricinos aliejumi. Nu nagai tikrai nesisluoksniuoja taip
manau, kad didziausias nuopelnas citrinu EA.
Saldzioji18, ar vis dar tepi nagus citrinu EA? as kelias savaites tepiau tai ojojoj kaip nagai sutvirtejo. Tiesa, dar pradejau gerti cinka su magniu, ir pasikartosiu, kad retkarciais tepiau ricinos aliejumi. Nu nagai tikrai nesisluoksniuoja taip

QUOTE(Eve-line @ 2009 08 12, 08:59)
na va... po keliu savaiciu parsirandu ir as cia...
manau, kad didziausias nuopelnas citrinu EA. 

Kad as prisiauginau bet gal rudeni nusiimsiu

Sveikutes, turejau as gelinius nagus uzsidejus, bet del pinigeliu ir del gaistamo laiko nutariau juos nusiimti, dabar kol ataugs tai anguciai mano tragiski, ploni kur gelis buvo. Reikia kazkaip juos man stiprinti. ka vartojote, akip juos stiprinote kai nusisemet geli, jei buvot ji uzsidejusios?