Įkraunama...
Įkraunama...

Lūžinėjantys nagai

QUOTE(seseilgakase @ 2010 04 01, 11:36)
is karto atsiprasau uz prasta nuotruku kokybe, fotkinau su telefonu.. o pavadinimas professional smart enamel NAIL HARDENER with silk protein and vitamins B5 & A FRENCHI

http://ikelk.lt/images/21806

VA CIA NEZINAU, RODYS VISAS NUOTRAUKAS AR NE. ANT VIENO NAGIUKO BANDZIAU PAISYT KAZKA ax.gif  NELABAI GAVOSI.. blush2.gif  O SIAIP TAI SAKAU, KAI NETUREJUS NIEKADA NAGU, TAI MAN CIA JAU STEBUKLAS... KAD IS TOKIU NEGRAZIU DB UZSIAUGINAU.. IR DAR, MAN NUPIRKO TIPO SU ANGLISKA ETIKELE, BET PAS JA LYGIAI TOKS PATS, TIK RUSISKA ETIKETE. IR PITKO JI VILKPEDEJ, TIKSLIAI NEGALIU PASAKYT KUR, BET TEN YRA KELIOS PARDUOTUVES VISOKIU KOSMETIKU IR PAN.. TAI VA TEN JI MAN SAKE  g.gif  NEZINAU AR AISKIAI VISKA ISDESCIAU rolleyes.gif  KLAUSIT smile.gif

as truputi kitoki turiu bet nzn man nepadejo gal todel kas pateplioju vieno lako po to prie kito griztu vel prie kito lotuliukas.gif
Atsakyti
vat as kai jau uzsiimiau tai ir lakavau vien situo. jis bespalvis, blizga labai. tai as ji naudoju kaip pagrinda ir dar ant virsaus uzlakuoju. beja, sakau labai gerai laikosi. o kai pradeda lupinetis, tiesiog nusivalau ir velk uzsitepu. greit dziuna, problemu nera.. nu gal cia zinot, kaip kam. bet as tai jau buvau beviltiska, sakau, visokius vitaminus gerdavau, buvau nusipirkus aliejuku ivairiu, voneles darydavau, bet va db atsiputus, uzsitepu ir pami kokiom 5 dienom (kartais ir ilgiau istempiu) biggrin.gif
Atsakyti
Uzsimaniau labai ir as isbandyt si laka bigsmile.gif tik idomu ar prekiauja juo kurnors Kaune?
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2010 04 01, 10:40)
is karto atsiprasau uz prasta nuotruku kokybe, fotkinau su telefonu..

bigsmile.gif kokie nagučiai. Kad aš tokius pagaliau užsiauginčiau.. Tik nėštumo metu buvo sustiprėję ir panašaus ilgio net, kaip jūsų dabar, bet po gimdymo labai greit vėl nusilpo ir žiauriai trupa, skyla, lūžta, ploni tuokie, žodžiu, baisūs. Dildės ir žirklutės visada po ranka turi būti, kad ir kur pasisukčiau... verysad.gif
Kažin, kur dar galima nusipikrt Vilniuje jo, gal kas matė?
Gal prisiminsit ir jūs tiksliau, kur ten Vilkpėdėj pirkot, nors man labai nepatogu ten būtų važiuot...
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2010 04 01, 20:53)
Kažin, kur dar galima nusipikrt Vilniuje jo, gal kas matė?
Gal prisiminsit ir jūs tiksliau, kur ten Vilkpėdėj pirkot, nors man labai nepatogu ten būtų važiuot...

jo gali būti sarmoje (tos firmos gaminių tikrai yra, pirkau jų 3 in 1 laką, bet man nepadėjo), bet kainuoja ~30 lt
dar girdėjau, kad yra "aistruolėje" (berods taip vadinasi), ji randasi prie stotelės, kuri yra prieš kylant į tauro kalną, už to namo... ir dar požeminėj perėjoj prie "europos", bet dėl šito nesu tikra
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 04 01, 21:01)
jo gali būti sarmoje (tos firmos gaminių tikrai yra, pirkau jų 3 in 1 laką, bet man nepadėjo), bet kainuoja ~30 lt
dar girdėjau, kad yra "aistruolėje" (berods taip vadinasi), ji randasi prie stotelės, kuri yra prieš kylant į tauro kalną, už to namo... ir dar požeminėj perėjoj prie "europos", bet dėl šito nesu tikra

yra toj pozeminei prie europos as ten pirkau ax.gif
Atsakyti
vat gaila, bet tikrai nemokesiu papasakot kur ten vilkpedej yra, gris draugas, tada jo tiksliai paklausiu kaip apibudint ta vieta. bet ten keleta parduotuviu salia viena kitos, ir ten daug visokiu dalyku perka kirpejos, nes ten ziauriai pigiau. viokiu dildziu ir pan. ne per seniausiai buvo nuvezes draugas, tai apsiprekinau biggrin.gif ai, dar norejau pasigirt, viena drauge(senokaimatyta) kai pamate nagus, tai pagalvojo kad prisiauginau lotuliukas.gif komplimentas neblogas.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2010 04 01, 10:40)
o pavadinimas professional smart enamel NAIL HARDENER with silk protein and vitamins B5 & A FRENCHI

aš su juo irgi ilgus nagus atauginau, jau kelis metus naudoju. O , vilkpėdėj, skirtingoj parduotuvėj skirtinga kaina, praeita savaite pirkau už 11.60 Lt. Bandžiau ir 3 in 1, bet nagams trūksta kietumo, kai užsitepu 3 in 1, nagai tokie minkštučiai, bet auga greitai.
Atsakyti
QUOTE(Ania.ks @ 2010 04 02, 18:57)
aš su juo irgi ilgus nagus atauginau, jau kelis metus naudoju. O , vilkpėdėj, skirtingoj parduotuvėj skirtinga kaina, praeita savaite pirkau už 11.60 Lt. Bandžiau ir 3 in 1, bet nagams trūksta kietumo, kai užsitepu 3 in 1, nagai tokie minkštučiai, bet auga greitai.

Tai gal jūs galit konrečiau papasakot, kur Vilkpėdėj tos parduotuvės yra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2010 04 02, 21:23)
Tai gal jūs galit konrečiau papasakot, kur Vilkpėdėj tos parduotuvės yra?  4u.gif

Pabandysiu. Kur vilkpėdė turbūt žinot, einat į bazes bus dvi parduotuvės su kosmetika, antroj yra , ten apie 14 lt, ta parduotuvė turi porą išėjimų tai išeinat iš dešinės pusės, pasukot į kairę ir pirmyn , ten einat tiesiai, pamatysit pastatus iš vienos pusės ir iš kitos, iš kaires ant kampo yra, ten apie 13 lt, o iš dešinės yra, tokia mažytė parduotuvė ten vitrinoj guli – bet pigesnis.
Gal kiek aiškiau?
Atsakyti
QUOTE(Ania.ks @ 2010 04 02, 22:07)
Pabandysiu. Kur vilkpėdė turbūt žinot, einat į bazes

Nežinau ax.gif Papasakokit, kaip patekti iš Savanorių st. pvz. Gal kokį žemėlapiuką galit įdėt? Kur tos bazės, ir kur tos parduotuvytės. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2010 04 03, 00:23)
Nežinau  ax.gif Papasakokit, kaip patekti iš Savanorių st. pvz. Gal kokį žemėlapiuką galit įdėt? Kur tos bazės, ir kur tos parduotuvytės. Ačiū  4u.gif

Iš savanorių pr. galima nuvažiuoti su 4,6,12 troleibusu Išlipti Vilkpėdės stotelei ( iš kart, kai pravažiuoji Savanorių žiedą). O bazių adresas butų Vilkpėdės g. 6,8,10 ir t.t.
Atsakyti