Įkraunama...
Įkraunama...

Lūžinėjantys nagai

QUOTE(Avieteee @ 2011 04 08, 10:03)
labas merginos, norėčiau rekomenduoti tikrai puikia priemonę sluoksniuojantiems ir skilinėjantiems nagučiams, kas bandė tikrai nenusivylė  4u.gif

frenchi-nagu-stipriklis

O man jis nei velnio nepadėjo schmoll.gif Taip kad nesakykit, kad toks jau nenuviliantis... schmoll.gif Nagai gal kiek greičiau augo, bet pradėjo dar labiau trupėti, sluoksniuotis, lūžinėti, tad dėl nuolatinio trumpinimo to augimo ne tik, kad nesimatė, o visai "be nagų" buvau... Sunaudojau pusę buteliuko ir padėjau. Po kurio laiko nelakavimo juo, nagai grįžo į pradinę būklę, kaip buvo prieš naudojimą, tai vis geriau... Nors po porą milimetrų nagai, o ne iki gyvuonies nukirpti... lotuliukas.gif
O su tokiu entuziazmu lėkiau jo ieškot... Na, ne mano priemonė, deja... Reikės ieškoti kažko kito... Deja deja, bet universalaus stipriklio, kad kiekvienai padėtų, tikriausiai nėra... verysad.gif
Atsakyti
tas frenchi man irgi nieko nepadėjo, o jau buvau prisiskaičius, kad stebuklus daro, kokie buvo skilinėjantys nagai, tokie ir liko. Dabar naudoju nail tek, jau trečia savaitė, bet rezultato kol kas irgi dar nematau, gal vėliau, kai visą išnaudosiu ir galėsiu daryti kokias nors išvadas.
Atsakyti
labas, o kaži kaip veiktų nagus, jei tepti ricinų aliejumi; plaukams, sako, labai tinka, tai gal ir nagus stiprina, gal kuri bandėt? šiaip man labiau sluoksniuojasi nagai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bevardė pilis: 11 balandžio 2011 - 10:38
QUOTE(rodute @ 2009 07 29, 09:33)
as naudojau labai daug ivairiu priemoniu tai galiu pasakyti, kad geriausio rezultato sulaukiau naudodama druskyte aliejukus (ricinu alieju ir Coral su rugegelem) o dabar esu nusipirkusi DELIA nails creator akrilinis nagu stiprinimo gelis tai zinokit nagai auga kaip ant mieliu, nera taip buve man ax.gif  blush2.gif

Aš tai pat norėčiau išgirti DELIA nails creator geli su akrilu, nu bent man tai suuuuper, nagai blizga, ir stiprina, kai nusiėmiau gelinius nagus, šitas lakas labai greitai juos atgaivino thumbup.gif Pastovus pirkinys, rekomendavau visoms draugėms,visos patenkintos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bevardė pilis @ 2011 04 11, 11:37)
labas, o kaži kaip veiktų nagus, jei tepti ricinų aliejumi; plaukams, sako, labai tinka, tai gal ir nagus stiprina, gal kuri bandėt? šiaip man labiau sluoksniuojasi nagai  doh.gif

ricinos aliejus tikrai pagerins nagų būklę. nežinau kiek jums, bet tikrai kažkiek padėti turi. sukietina, greičiau auga.
Atsakyti
QUOTE(Tropicana @ 2011 04 13, 18:29)
Aš tai pat norėčiau išgirti DELIA nails creator geli su akrilu, nu bent man tai suuuuper, nagai blizga, ir stiprina, kai nusiėmiau gelinius nagus, šitas lakas labai greitai juos atgaivino  thumbup.gif Pastovus pirkinys, rekomendavau visoms draugėms,visos patenkintos  thumbup.gif

O kur jo galima LT isigyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tropicana @ 2011 04 13, 18:29)
Aš tai pat norėčiau išgirti DELIA nails creator geli su akrilu, nu bent man tai suuuuper, nagai blizga, ir stiprina, kai nusiėmiau gelinius nagus, šitas lakas labai greitai juos atgaivino  thumbup.gif Pastovus pirkinys, rekomendavau visoms draugėms,visos patenkintos  thumbup.gif

Ar apie sita eina kalba? ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2011 04 08, 12:29)
nusipirkau vakar  šį daikčiuką (Sarmoj su nuolaida dabar jis kainuoja ~13 LT  ax.gif ), tai bandysiu, bus matyt, ar toks jau geras jis  ax.gif

Cia visose Sarmose? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2011 04 15, 08:01)
Cia visose Sarmose? smile.gif

Pirkau Gedimino 9 Sarmoje. kaip kitose, nežinau ax.gif
Atsakyti
Dekoju uz atsakyma 4u.gif Cia Vilniuj ir visai netoli thumbup.gif
Atsakyti
O mano pats geriausias atradimas nagu stiprinimui tai Micro Cell 2000 stipriklis,niekada nagalvojau kad turesiu tokius ilgus it tvirtus naturalius nagucius, pacios nagas niekada nebuvo tvirtas, visa laik buvo plonas ir greit nuluzdavo, po dirbtiniu nagu nuemimo nagai is vis buvo kaip poperiniai, bandziau atsiauginti su nalteku bet jokio rezultato nesulaukiau ir kazkaip netiketai uzmaciau esant sia priemone, aisku nera ji tokia pigi, bet produktas vertas savo kainos, bent jau mano nuomone:) Aisku sunaudojau ne viena buteliuka, bet rezultas ilgi ir tvirti nagai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 04 15, 00:08)
Ar apie sita eina kalba?  ax.gif
user posted image

Taip apie šitą, jo yra Eurokose, kaina 6lt, tai pabandyt verta, bent jei netiks negaila litų bus smile.gif
Atsakyti