Įkraunama...
Įkraunama...

Lūžinėjantys nagai

Aš irgi ir vitaminus gėriau, ir Nail tek II naudojau, bet....... ax.gif
Nustojau indus plaut su indų plovikliu, o jei jį naudoju, ko niekad nedarydavau dabar užsimaunu pirštines ir nagus pradėjau lakuoti tik Alix Avien lakiukais thumbup.gif . Na tiesiog įsitikinus, kad tai sutvarkė mano nagučius. Parduotuvėj pirkdama laką išsišnekėjom su pardavėja, sakau, gal sutapimas, bet mano nagai pasitaisė panaudojus laką. Ji man patvirtino, kad visko gali būt, nes ne viena pirkusi tai jau yra sakiusi thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 11 19, 00:27)
Aš irgi ir vitaminus gėriau, ir Nail tek II naudojau, bet.......  ax.gif
Nustojau indus plaut su indų plovikliu, o jei jį naudoju, ko niekad nedarydavau dabar užsimaunu pirštines ir nagus pradėjau lakuoti tik Alix Avien lakiukais  thumbup.gif . Na tiesiog įsitikinus, kad tai sutvarkė mano nagučius. Parduotuvėj pirkdama laką išsišnekėjom su pardavėja, sakau, gal sutapimas, bet mano nagai pasitaisė panaudojus laką. Ji man patvirtino, kad visko gali būt, nes ne viena pirkusi tai jau yra sakiusi  thumbup.gif .

ks cia per lakai ir kur ju galima isigyti? einu dar paskaitinet, gal jau kazka diskutavot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 11 19, 08:49)
ks cia per lakai ir kur ju galima isigyti? einu dar paskaitinet, gal jau kazka diskutavot  blush2.gif

Pirkau kosmetikos parduotuvėje. Diskutuota regis nebuvo ax.gif . Tiesiog aprašiau man padėjusią priemonę 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 11 19, 12:43)
Pirkau kosmetikos parduotuvėje. Diskutuota regis nebuvo  ax.gif . Tiesiog aprašiau man padėjusią priemonę  4u.gif .

tai kokiose parduotuvese yra?gal foto turi kaip atrodo?
Atsakyti
Sveikutes.
Mano tokios pacios preblemos - besisluoksniuojantys, luzinejantys nagai:-( nepasakyciau, kad labai minksti, bet kad ataugtu daugaiu, nei 3-4 mm - problema, o keliu pirstu nagai - kaip uzburti - tik pora mm ir atauga doh.gif
Per "Pelene" sugunde mane isbandyti Micro Cell - "vos ne stebuklas", burkavo moteriske, na dabar supratau, kad jos darbas toks. 40 ar 44 lt paklojau, kaip ismeciau.
Pazistama pirko Frenchi serijos "protingaja emale" padeti po avarijos luzinejantiems nagams - sako, padejo. Nusipirkau ir as, nuo vakar pradejau "tyrima". Jei kam idomu, galesiu parasyti, kaip sekasi.
Atsakyti
QUOTE(Aniuška @ 2007 11 19, 21:43)
Sveikutes.
Mano tokios pacios preblemos - besisluoksniuojantys, luzinejantys nagai:-( nepasakyciau, kad labai minksti, bet kad ataugtu daugaiu, nei 3-4 mm - problema, o keliu pirstu nagai - kaip uzburti - tik pora mm ir atauga doh.gif
Per "Pelene" sugunde mane isbandyti Micro Cell - "vos ne stebuklas", burkavo moteriske, na dabar supratau, kad jos darbas toks. 40 ar 44 lt paklojau, kaip ismeciau.
Pazistama  pirko Frenchi serijos "protingaja emale" padeti po avarijos luzinejantiems nagams - sako, padejo. Nusipirkau ir as, nuo vakar pradejau "tyrima". Jei kam idomu, galesiu parasyti, kaip sekasi.

kuri pirkai? as ir ji naudoju, man jis super thumbup.gif
Atsakyti
As tai naudojau is pradziu NAIL TEK II, o poto NAIL TEK I. man thumbup.gif
Atsakyti
Man orly visai nieko buvo, dabar pakeitimui įsigijau Nail tek II smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 11 20, 10:44)
kuri pirkai? as ir ji naudoju, man jis super thumbup.gif

o man jokio poveikio, nors nauduoju jau virs menesio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitra @ 2008 03 20, 23:08)
o man jokio poveikio, nors nauduoju jau virs menesio  schmoll.gif

kokia naudoji? as dabar tepliojuos stiprikliu su kaktusais is avon, fainutis, nagai keitesni, tik augti nustojo ir is sonu skilineja doh.gif
Atsakyti
Man iš visų naudotų nagų stipriklių labiausiai patiko Sally Hansen thumbup.gif :
user posted image
Taip pat nagų augimą labai paskatino Maybelline serumas (express nail care growth serum). Nailtekas (II) įspūdžio nepaliko, kažkiek sukietino nagą ir kol jį tepiau, apmažino sluoksniavimąsi, tačiau iki galo problemos neišsprendė schmoll.gif Man jis labiau sukietino odeles apie nagus, o ne patį nagą
Atsakyti
mano nagai zinokit irgi paauga kokius pora milimetru ir luzta, sloksniuojasi ir t.t. bet vienintele priemone kuri padejo tai buvo Nailtekas II. panaudojau ji kazkur pusantro menesio ir nagai puse metu buvo puikus, tikriausiai pirma karta jais didziavausi wub.gif dabar jau vel pradejo luzinet tai vel nusipirkau ir tepu. tiesa atsirado nauji tai pabandziau, bet nemanau kad efektas kuom nors labai skiris smile.gif skyresi tik kaina (kazkur apie 15 lt smile.gif )
bet kaip suprantu is komentaru tai nagai kaip ir oda ar plaukai, kiekvienai tinka vis kita priemone smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbane`: 21 kovo 2008 - 13:41