Nustojau indus plaut su indų plovikliu, o jei jį naudoju, ko niekad nedarydavau dabar užsimaunu pirštines ir nagus pradėjau lakuoti tik Alix Avien lakiukais
Aš irgi ir vitaminus gėriau, ir Nail tek II naudojau, bet.......
Nustojau indus plaut su indų plovikliu, o jei jį naudoju, ko niekad nedarydavau dabar užsimaunu pirštines ir nagus pradėjau lakuoti tik Alix Avien lakiukais
. Na tiesiog įsitikinus, kad tai sutvarkė mano nagučius. Parduotuvėj pirkdama laką išsišnekėjom su pardavėja, sakau, gal sutapimas, bet mano nagai pasitaisė panaudojus laką. Ji man patvirtino, kad visko gali būt, nes ne viena pirkusi tai jau yra sakiusi
.
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 11 19, 00:27)
Aš irgi ir vitaminus gėriau, ir Nail tek II naudojau, bet.......
. Na tiesiog įsitikinus, kad tai sutvarkė mano nagučius. Parduotuvėj pirkdama laką išsišnekėjom su pardavėja, sakau, gal sutapimas, bet mano nagai pasitaisė panaudojus laką. Ji man patvirtino, kad visko gali būt, nes ne viena pirkusi tai jau yra sakiusi
.
ks cia per lakai ir kur ju galima isigyti? einu dar paskaitinet, gal jau kazka diskutavot
QUOTE(Dasha @ 2007 11 19, 08:49)
ks cia per lakai ir kur ju galima isigyti? einu dar paskaitinet, gal jau kazka diskutavot 
Pirkau kosmetikos parduotuvėje. Diskutuota regis nebuvo
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 11 19, 12:43)
Pirkau kosmetikos parduotuvėje. Diskutuota regis nebuvo
. Tiesiog aprašiau man padėjusią priemonę
.
tai kokiose parduotuvese yra?gal foto turi kaip atrodo?
Sveikutes.
Mano tokios pacios preblemos - besisluoksniuojantys, luzinejantys nagai:-( nepasakyciau, kad labai minksti, bet kad ataugtu daugaiu, nei 3-4 mm - problema, o keliu pirstu nagai - kaip uzburti - tik pora mm ir atauga
Per "Pelene" sugunde mane isbandyti Micro Cell - "vos ne stebuklas", burkavo moteriske, na dabar supratau, kad jos darbas toks. 40 ar 44 lt paklojau, kaip ismeciau.
Pazistama pirko Frenchi serijos "protingaja emale" padeti po avarijos luzinejantiems nagams - sako, padejo. Nusipirkau ir as, nuo vakar pradejau "tyrima". Jei kam idomu, galesiu parasyti, kaip sekasi.
Mano tokios pacios preblemos - besisluoksniuojantys, luzinejantys nagai:-( nepasakyciau, kad labai minksti, bet kad ataugtu daugaiu, nei 3-4 mm - problema, o keliu pirstu nagai - kaip uzburti - tik pora mm ir atauga
Per "Pelene" sugunde mane isbandyti Micro Cell - "vos ne stebuklas", burkavo moteriske, na dabar supratau, kad jos darbas toks. 40 ar 44 lt paklojau, kaip ismeciau.
Pazistama pirko Frenchi serijos "protingaja emale" padeti po avarijos luzinejantiems nagams - sako, padejo. Nusipirkau ir as, nuo vakar pradejau "tyrima". Jei kam idomu, galesiu parasyti, kaip sekasi.
QUOTE(Aniuška @ 2007 11 19, 21:43)
Sveikutes.
kuri pirkai? as ir ji naudoju, man jis super
As tai naudojau is pradziu NAIL TEK II, o poto NAIL TEK I. man
Man orly visai nieko buvo, dabar pakeitimui įsigijau Nail tek II
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 11 20, 10:44)
o man jokio poveikio, nors nauduoju jau virs menesio
QUOTE(Zitra @ 2008 03 20, 23:08)
kokia naudoji? as dabar tepliojuos stiprikliu su kaktusais is avon, fainutis, nagai keitesni, tik augti nustojo ir is sonu skilineja
Man iš visų naudotų nagų stipriklių labiausiai patiko Sally Hansen
:

Taip pat nagų augimą labai paskatino Maybelline serumas (express nail care growth serum). Nailtekas (II) įspūdžio nepaliko, kažkiek sukietino nagą ir kol jį tepiau, apmažino sluoksniavimąsi, tačiau iki galo problemos neišsprendė
Man jis labiau sukietino odeles apie nagus, o ne patį nagą

Taip pat nagų augimą labai paskatino Maybelline serumas (express nail care growth serum). Nailtekas (II) įspūdžio nepaliko, kažkiek sukietino nagą ir kol jį tepiau, apmažino sluoksniavimąsi, tačiau iki galo problemos neišsprendė
mano nagai zinokit irgi paauga kokius pora milimetru ir luzta, sloksniuojasi ir t.t. bet vienintele priemone kuri padejo tai buvo Nailtekas II. panaudojau ji kazkur pusantro menesio ir nagai puse metu buvo puikus, tikriausiai pirma karta jais didziavausi
dabar jau vel pradejo luzinet tai vel nusipirkau ir tepu. tiesa atsirado nauji tai pabandziau, bet nemanau kad efektas kuom nors labai skiris
skyresi tik kaina (kazkur apie 15 lt
)
bet kaip suprantu is komentaru tai nagai kaip ir oda ar plaukai, kiekvienai tinka vis kita priemone
bet kaip suprantu is komentaru tai nagai kaip ir oda ar plaukai, kiekvienai tinka vis kita priemone