Įkraunama...
Įkraunama...

Lūžinėjantys nagai

QUOTE(balta_lelija @ 2007 09 18, 13:35)
kuris labiausiai padeda, nepasakysi?  blush2.gif  g.gif

man labiausia prie sirdies nail envy 4u.gif ne karta jau pirkau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 09 18, 13:28)
taip  mirksiukas.gif  pavadinimo nepamenu  unsure.gif

dekui mirksiukas.gif reikes apsiziuret droge ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 09 18, 18:33)
dekui mirksiukas.gif reikes apsiziuret droge ax.gif

Aš mačiau "Droge" Kalvarijų g. Tauragnų stotelėj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 09 19, 07:52)
Aš mačiau "Droge" Kalvarijų g. Tauragnų stotelėj  mirksiukas.gif

dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
tai vat. įnešiu naujų vėjų. buvau aš vakar Droge ir nusipirkau tą vonelę rankom/kojom. sugalvojau štai ką. naudosiu ją su Nailteku I, kai perlakuosiu nagus.
vakar išbandžiau su citrina melisa
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 09 20, 11:46)
tai vat. įnešiu naujų vėjų. buvau aš vakar Droge ir nusipirkau tą vonelę rankom/kojom. sugalvojau štai ką. naudosiu ją su Nailteku I, kai perlakuosiu nagus.
vakar išbandžiau su  citrina melisa

kiek minuciu vonele darei?su kuo dar yra voneliu?
Atsakyti
Puikus dalykas citrinos sultys. Gerai stiprina nagus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kondraciukas @ 2007 09 20, 15:04)
Puikus dalykas citrinos sultys. Gerai stiprina nagus mirksiukas.gif

taip pat ir balina nagucius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 09 20, 14:59)
kiek minuciu vonele darei?su kuo dar yra voneliu?

aš laikiau nagus 15 minučių. pioneer.gif
o kvapų yra ir daugiau. ką labiausia įsiminiau tai sidabrinės eglės, ir dar berods lavandos ir eukalipto. nepamenu tiksliai blush2.gif
matyt ne tas galvoj buvo
taigi daugiau galiu papasakot apie citrina ir pipirmėtė doh.gif (čia ši kur naudoju, o ne citrinamelisa blush2.gif )
tai vat: mažina skausmą, vėsina, ir atgaivina stiprina nagus. rūpinasi uždegimine ar pažeista oda. skatina kraujo apytaką.
naudojimo būdas: 1-2 šaukštelius įberkite į litrą šilto vandens. mirkykite 10-15 min mirksiukas.gif
Atsakyti
labai nagus stiprina nagu stipriklis su proteinais "professional smart enamel nail hardener" pati naudoju, labai stiprina nagus ir spartina augima, jau pamirsau ka reiskia nagu luzinejimas ir sluoksniavimasis thumbup.gif super priemone thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 09 20, 17:29)
aš laikiau nagus 15 minučių.  pioneer.gif
o kvapų yra ir daugiau. ką labiausia įsiminiau tai sidabrinės eglės, ir dar berods lavandos ir eukalipto. nepamenu tiksliai  blush2.gif
matyt ne tas galvoj buvo
taigi daugiau galiu papasakot apie citrina ir pipirmėtė  doh.gif (čia ši kur naudoju, o ne citrinamelisa  blush2.gif )
tai vat: mažina skausmą, vėsina, ir atgaivina stiprina nagus. rūpinasi uždegimine ar pažeista oda. skatina kraujo apytaką.
naudojimo būdas: 1-2 šaukštelius įberkite į litrą šilto vandens. mirkykite 10-15 min  mirksiukas.gif

dekui mirksiukas.gif imsiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Ramunyte* @ 2007 09 20, 21:00)
labai nagus stiprina nagu stipriklis su proteinais "professional smart enamel nail hardener" pati naudoju, labai stiprina nagus ir spartina augima, jau pamirsau ka reiskia nagu luzinejimas ir sluoksniavimasis  thumbup.gif  super priemone  thumbup.gif

visiskai pritariu drinks_cheers.gif man jis irgi issigelbejimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ramunyte* @ 2007 09 20, 21:00)
labai nagus stiprina nagu stipriklis su proteinais "professional smart enamel nail hardener" pati naudoju, labai stiprina nagus ir spartina augima, jau pamirsau ka reiskia nagu luzinejimas ir sluoksniavimasis  thumbup.gif  super priemone  thumbup.gif

O kur jo isigyti? (Kaune)... Naudojau nailteka II, orly kazkoki dabar nebepamenu, permatomai violetinis stipriklis buvo, vitaminus perfectil... buvau prisiauginus nagus (istveriau 3 vavaites)... nepadeda... vienintelis kas dar yra daves efekta tai kazkaip per klaida isigytas avon stipriklis... kitu nezinau... pamenu kad pries kokius 5 metelius drauge buvo nusipirkus revlon zalios spalvos stiprikli, tai jai super padejo, bet seniai nemaciau kur prekiauja relvon...
Atsakyti