Pafotkinimas slapta kamera-būtų liuks

,kitu atveju-manau būtų tik vaidyba

Nors aš ant auklėtojų nepykstu,jei jos ir rėkia ant tų vaikų,ir tt...bet ką daryti joms,jei tėvai atveda tokius vaikus,kurie nieko neklauso,daro bile ką......Mūsų auklėtoja,irgi skundziasi,kad vaikai išbėgę į kiemą neklauso,manoji irgi buvo su draugeliu palindusi po tokia gelezine mašina kieme

,tai išlindo visa purvina,kad oj,oj....

auklėtoja pergyveno,kad susipurvino,o aš sakau:kas čia tokio.....tam ir yra vaikai,tegu duodasi,aišku su saiku....Vos ne kiekvieną dieną tenka keisti kelnes...

Uztai baseine trenerė giriasi,kad tokios viską darančios ir klausančios mergaitės dar nematė

Sakė-bus tikra plaukikė

Bet ji klauso,dėlto,kad nuo mazens lanko gimnastiką,ir treniruočių disciplinos jau yra išmokusi ten
Dabar dėl pačių nuvedimo ir pakontroliavimo baseine,tai trenerės taip neleidzia-nori tėveli,ziūrėk pro balkoną,kaip tavo vaikas plaukia..Bet jo ,nei nurengsi,nei aprengsi....Nori veskis pats pasiplaukioti į baseina su savimi,bet ne į treniruotes

Tiesiog tokia tvarka....mano didesnis sūnus lanko,"moksleivių" baseiną,ir ten trenerės nepageidauja tėvų

Tiesiog,jau taip yra visur..
O,kad vaikai nuo baseino serga,tai tikra nesąmonė-mano be kepurės tada parėjo,ir tai sveika ,kaip ridikas

. Iš grupės į baseina eina pas mus tik 2 vaikai,tai jie vieninteliai turbūt ir neserga...
DARYK VISKĄ 100%