Įkraunama...
Įkraunama...

Vilijampolė: l/d "Pušaitė"

labas, mamos,
dairausi savo mažiukui lopšelio, leisčiau nuo kito rugsėjo maždaug, kai jau būtų apie pusantrų metukų amžiaus. noriu paklausti, kaip ten su vietom. mes mat esame iš rajono, ne iš miesto, tai tipo gali pasakyti, kad va nepriklausote mums ir nepriimsime. g.gif iš jūsų atsiliepimų matau, kad tikrai šita ugdymo įstaiga nebloga, bet kaip manote, ar turime šansų patekti? labai nesinorėtų su kyšiu pas direktorę važiuoti.......................
Atsakyti
lotuliukas.gif Ruoškis kyšiui tikrai lotuliukas.gif
Praeitą rugsėjį spec.uzrašiau i šį darziuką,vien tam ,kad nereikėtų duoti kyšio doh.gif Direktorė sakė: oK,bus priimta....Atėjau pavasarį pasiteirauti vėl sakė: oK....priimsim,ateikite rugpjūčio gale....Atėjome rugpjūčio gale:sako,vietų nėra lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Klausia ,kur dirbam?.......... ir toliau viskas manau aišku..... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AStonke: 30 rugpjūčio 2006 - 17:11
Mes buvome "rajoniniai" vaikai , tai jokio kyšio nedavėm ir net nebuvo jokių būdu pareikšta, kad reikėtų jo... ax.gif Tik tiek, kad į jį užsirašiau, kai vaikui buvo 1m , o lankyti pradėjom nuo 2-jų ir be jokių problemų. Gal tai buvo todėl, kad pradėjau vesti pavasarį , ne rudenį? Tai tada direktorei nunešiau brendžiuko ir saldainių. O pažystama sakė, kad jei esi iš kito rajono "stavkė" i šitą darželį 400lt... doh.gif Bet tiksliai patvirtinti negaliu, nes ji vis dėlto vedė kitur. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis @ 2006 08 31, 09:19)
Mes buvome "rajoniniai" vaikai , tai jokio kyšio nedavėm ir net nebuvo jokių būdu pareikšta, kad reikėtų jo... ax.gif  Tik tiek, kad į jį užsirašiau, kai vaikui buvo 1m , o lankyti pradėjom nuo 2-jų ir be jokių problemų. Gal tai buvo todėl, kad pradėjau vesti pavasarį , ne rudenį? Tai tada  direktorei nunešiau brendžiuko ir saldainių. O pažystama sakė, kad jei esi iš kito rajono "stavkė" i šitą darželį 400lt...  doh.gif  Bet  tiksliai patvirtinti negaliu, nes ji vis dėlto vedė kitur. g.gif

Prieš keletą metų dirbau tame darželyje, bet direktorė tikrai kyšių iš tėvelių nereikalaudavo smile.gif Tuo labiau pinigais. Na jei brendžiuko kas ar saldainių atnešdavo tai neatsisakydavo. Ir pati sakė " Mažai dabar kas ir neša ką, nebe tie laikai gi.." rolleyes.gif Na nebent per porą metų pasikeitė kas... ax.gif
Atsakyti
Mano vaikas ne vienus metus lankė šį darželį ir iš jo į mokyklą išėjo.
Negaliu pasakyt nieko blogo - darželis kaip darželis, tvarkingas. Atkreipkite dėmesį, kad šiame daržiuke visos grupės turi atskirus miegamuosius (o kituose vaikai sieninėse lovose miega), ir aplinka sutvarkyta. Ir darbo laikas patogus. Ir, kas svarbiausia - nebuvo čia tų visuotinių rinkliavų langams, stalams ar kt....
Ir dar kas - čia dirba logopedė. Taip kad, jei vaikas švepluoja, neaiškiai kalba, su juo dirba individualiai.
Kitas puikus dalykas - netoliese yra Vilijos baseinas. Tai galima vyresnius vaikus pietų miego metu vesti į treniruotes - jie yra iš daržo nuvedami ir atgal parvedami (ir sausom galvom, prižiūrėti).
Taip kad... Dėl skonio nesiginčijama, aišku.
Atsakyti
Nu,kai nepabūni geresniam darzelyje ,tai šitas aišku neblogas drinks_cheers.gif
Kad galvomis sausomis grįzta ,tai čia mitas doh.gif nebent berniukai(auklėtojos net pačios sako) Kituose darzeliuose uz tą kainą maitina 4 kartus dienoje,čia tik 3 kartus,paskutinis 15,30 tai,kaip vaikai norės valgyti,jei ką tik atsibudę ir pietai dar nesuvirškinti blink.gif beto praeito penktadienio meniu:obuolys,keli tarybiniai sausainiai ir pienas doh.gif doh.gif doh.gif Tai atsiprašau....Nu aišku,ne dėl maisto atvedame vaikus,bet kai moki virš 100lt,tai kazko daugiau ir tikiesi....Visame darzelyje langai aklinai uzdaryti,dušna,gal prieš miegą ir išvėdina tikiuosi,bet dabar geri orai,kiek eini tiek nėra kuom kvėpuoti (tai,kur nesiveis tos bacilos,kai visi kosėja)
O visa kita aišku gerai thumbup.gif ,veza į gamta,spektaklius,gali lankyti ką nori..
P.s logopėdė yra,bet neaišku,kaip ji vaikus mokina,nes viena mama skundėsi,kad vaikšto jau pas ją antrus metus,o progreso jokio...
Niekur nėra vien gerai,vienur ten minusai,kitur ten...... mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu nežinau - dėl matinimo tai prieš 5 metus tokių grybų nebuvo - vakarienė 17,30 kaip ir visur; 4 kartai per dieną. Galvos iš tiesų sausos (bent jau ligų nebuvo), bet, kaip Tu ir sakai, gal berniukams, nes mergaitės neturiu. Pas logopedę mano vaikas ėjo - viskas normaliai, bet, jei tikiesi stebuklo - to nebus niekur.
O dėl to nepamatymo kur geriau, tai galiu pasakyti, kad šitas darželis mūsų vaikui buvo trečias (gyvenom tuo metu netoliese). Prieš tai ėjo į Kodėlčiuką - va ten tai tikrai "žvaigždžių paradas" ir LT rinktuvė. Ir dar Eiguliuose lankėm (bet nepamenu pavadinimo), tai ten man irgi betvarkė pasirodė....
Tai va. Visur gerai, kur mūsų nėra, bet nenorėkit iš valstybinės įstaigos išmelžt daugiau nei jie gali. Palaukit, į mokyklas vaikai pradės eit - va ten tai ir lentas pirksit, ir suolus, ir langus plastikinius dėsit, kad vaikai nešaltų. Nes valdžiai tas nerūpi. gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Mums sis darzelis kieme po langu kaip sako biggrin.gif ,ir nezinau ar jau laikas uzrasyti mazaji i eile?? mums 2 men 4u.gif
Atsakyti
Mano padūkėliui jau 5 mėn, pradėjau dairytis darželio, tai mąstau galleisti į šį? mastau.gif O nuo kokio amžiaus į šį darželį priima?
Atsakyti
QUOTE(=SVAJA= @ 2006 09 30, 23:03)
Mums sis darzelis kieme po langu kaip sako biggrin.gif ,ir nezinau ar jau laikas uzrasyti mazaji i eile?? mums 2 men 4u.gif

Aš atėjau užrašyti, kai vaikui buvo metai, o leidom nuo dviejų.Tai tada vedėja pasakė, kad galėjom taip neskubėti, nes esam darželio rajono vaikai. Bet kiek girdėjau dabar problemos su vietom, tai nueik ir pasiklausk, arba iš karto užsirezervuok vietą

QUOTE(Kashmyra @ 2006 10 03, 16:46)
Mano padūkėliui jau 5 mėn, pradėjau dairytis darželio, tai mąstau galleisti į šį? mastau.gif O nuo kokio amžiaus į šį darželį priima?

Man rodos nuo 1,5m. Bet nesu garantuota, irgi užeik pas vedėja, nebloga moteriškė pasirodė 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi lankom si darzeli. Uzsirasem taip pat is anksto, nors esam "rajoniai", bet kaip sakoma, del sventos ramybes. Lankom mazuju grupe "Nykstuku". Tai ta aukletoja Violeta is tiesu maloni, bendraujanti moteris. Is pradziu net patiko, o dabar atrodo gal net per daug "drauge" nori but. Man juk svarbiausia, kad su vaiku gerai elgtusi, o ne su manim maloni butu. Bet gal ji is tiesu toks zmogus? Ir ta kita Vilija irgi sauni. Nepatingi su vaikuciais pazaisti, pagiria kiekvieno laimejima.
Tik va kas nepatinka: net geru oru, kai dar siltas rugsejis budavo, i lauka mazuju patingedavo isvesti. Ir kuomet vaikai pavalgo, tai rankas ir veiduka jau tooooookiu saltu vandeniu nuplauna verysad.gif . ateinu pasiimti, tai maniskio pastoviai rankos ledines. Dabar zinoma sergam daznai, daug grupeje kosinciu, gal todel, kad pirmi metai lankom.
Kas dar vedate vaikucius i si darzeli, kokios vyresniu vaikuciu aukletojos jums patinka? Pas ka papuolete si rudeni, iseje is "Nykstuku" grupes?
Atsakyti
mes irgi pas "Nykštukus". Kadangi maniškiui turbūt labiau prie širdies Violeta, tai ir man ji "labiau"-mažiau problemų ir mažiau pretenzijų.... O dėl lauko - kiek ateidavau pasiimti, tiek jie lauke... doh.gif tik per lietų, aišku, sėdėdavo grupėje mirksiukas.gif turbūt prasilenkdavote su tuo lauku lotuliukas.gif
maistas 3 kartus per dieną man irgi keistai atrodo - kai veduosi namo, tai išklausau visą asortimentą, ką mano kūdikis valgys namie bigsmile.gif o jei dar vėluoju ir pasiimu po šešių.... juk prailginta iki 19 val...tai jie ten ir sėdi visi alkani blink.gif blush2.gif
Atsakyti